- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaymoira
tag
Válaszolva a másik topicban (bocs githubon nem néztem a timestampet) feltett kérdésedre én ezt írtam:
"Tisztelt Hölgyem/Uram!
Azért írok Önöknek, mert szeretném kérvényezni az Önöknél vezetett TBSZ számlám transzferálását egy másik szolgáltatóhoz.
Valamint a maradványdevizákról szeretnék lemondani a TBSZ számlámon és felhasználni a transzferköltségek kiegyenlítéséhez. Továbbá, miután a TBSZ transzfer végbement szeretném megszüntetni az alapszámlát is.
Mellékeltem a szükséges dokumentumokat kitöltve.
Segítségüket előre is köszönöm.
Üdvözlettel,
xxx"Na itt annyi történt, hogy a maradványdevizáról való lemondást teljesen ignorálták.
Deviza adatok alatt mire gondolsz? Utalási adatokra? Mert az nekik itt nem kellett meg a kelleres bohóckodás se.
Amúgy jónak tűnik, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gaming notebook topik
- Robogó, kismotor
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest