Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
royal828
csendes újonc
Sziasztok!
IB-n vásárlásnál ti mennyire matekozzátok ki, hogy pontosan mennyit tudtok venni az adott ETF-ből, vagy mi erre a trükk, hogy kb. "a teljes rászánt pénzre" vásároljatok?
200e huf értékben akartam venni londoni tőzsdén ETF-et, 49,6 USD/db áron, 10 darabot.
Nem engedte az IB, mert szerinte nem volt elengedő összeg a TBSZ-en, ~209e körülit szeretett volna.
Így vettem 9.5 db-ot, végül 49,885 USD/db áron, a díjat is levonva maradt ~12,5e Ft. Tehát bőven kijött volna a 10 egész db.Most nem az a lényeg, hogy maradt ennyi szabad pénz, csak nem értem, ez kb 6-7%-a vásárlásra szánt 200e-nek, mondjuk nagyobb vásárlásnál ekkora százalékban megmarad a pénz, mert alá kell belőni?
Feltételem most meg tudnám venni a maradék 0.5 db-ot, mert ahhoz nem kellene annyi plusz, de kétszer nem fizetek díjat.
(Nem váltottam pénzt, hufot utaltam be, hufként tettem át tbsz-re és az IB-re is bíztam a váltást - ~392,3 körül váltott).Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Minden, ami hőszivattyú
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest