Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
royal828
csendes újonc
Sziasztok!
IB-n vásárlásnál ti mennyire matekozzátok ki, hogy pontosan mennyit tudtok venni az adott ETF-ből, vagy mi erre a trükk, hogy kb. "a teljes rászánt pénzre" vásároljatok?
200e huf értékben akartam venni londoni tőzsdén ETF-et, 49,6 USD/db áron, 10 darabot.
Nem engedte az IB, mert szerinte nem volt elengedő összeg a TBSZ-en, ~209e körülit szeretett volna.
Így vettem 9.5 db-ot, végül 49,885 USD/db áron, a díjat is levonva maradt ~12,5e Ft. Tehát bőven kijött volna a 10 egész db.Most nem az a lényeg, hogy maradt ennyi szabad pénz, csak nem értem, ez kb 6-7%-a vásárlásra szánt 200e-nek, mondjuk nagyobb vásárlásnál ekkora százalékban megmarad a pénz, mert alá kell belőni?
Feltételem most meg tudnám venni a maradék 0.5 db-ot, mert ahhoz nem kellene annyi plusz, de kétszer nem fizetek díjat.
(Nem váltottam pénzt, hufot utaltam be, hufként tettem át tbsz-re és az IB-re is bíztam a váltást - ~392,3 körül váltott).Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Egész pofás az új TravelMate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ózongenerátor a háztartásban
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Metal topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest