- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #36897 üzenetére
Holnap de. tesztelgetem még, s várok ramokra. csütörtökön meg már itt a 2600k. Lap van, már csak 2x4giga ramra kell gyűjteni, az a hónapban tuti nem lesz..
-kipróbáltad a kábelt? ha nem működne (nálam sose volt üzemben, s a kis ördög sose alszik) szólj s cseréljük!
este majd benézek, a fiam kitúrt
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #36894 üzenetére
Mint én..(huhh..ha nem jelentzkezem többet, rám szakadt a plafon)
rankesz : Imádnám
. Ezek is annyi "szart" csináltak, nem tudtam haragudni rájuk. Persze előttük megjátszottam, de magamban meg röhögtem.
Nem tudom, hogy mi a vége 24/7-be, se valodra. A baj az, hogy a crucialjaim 1120körül mennek 5:6-ban visszaosztva, de 1:1-ben 1000-ret se. (800asok). Ha Fücsök ideadja a Team 1200-as ramjait, megtudjuk.
1,2V körül primestabil 4,5GHz-en, s 1,36V körül sztem 4,8GHz- 4,9GHz körül mehetne. A vége meg (nem primestabil) bőven 5GHz felett lehet. Kicsipaucsnakl megigéártem mikor küldte (pár hete), hogy nem adok 1,4V-nál többet a procijának míg tesztelem, s ezt mint látszik be is tartom, még bios/Vid-et se tudok adni mert a ramok nem bírják: -
lipi67
nagyúr
válasz
rankesz #36891 üzenetére
Ó! A fiam akkoriban..Oviban szól a csaj, hogy " a fiad a héten még semmit se evett itt!" Na..este elmondtam Krisztiánnak, hogy szeretném ha enne. Másnap megyek érte, fülig érő pofival szalad elém: "Apa! Az összes levest megettem, csak a levét hagytam meg!"
Mint kiderült, gyümölcsleves volt, 3-4 szem cseresznyével...most alkottam 8400-es alulfesz: [link]
-
lipi67
nagyúr
válasz
rankesz #36887 üzenetére
Hány éves az a törpe? mert az 2 "törpém" 18 és 16
Mikor kicsik voltak..átéltem én is amit írsz. Le is egyszerűsítettem. Én etettem őket, vezényszóra, így: NYIT, ...RÁG, ...NYEL...Nővérem fia ilyen. Az se eszi meg a húst a pörköltben, csak szaft.S akkor..neki áll pálcikával enni
. Én kanállal teszem, nem szeretem a tésztát magában, igaz, én paraszt vagyok, de legalább nem vagyok éhes
-
rankesz
veterán
válasz
lipi67 #36885 üzenetére
Az én törpémnek összemaszatolom a tányér alját egy kis lencselevessel, mert tudom hogy mennyit (nem)eszik, erre kijelenti hogy a répát kieszi belőle és finish, na ezek után merjen desszertnek édességet kérni...
Most felvetettem hogy kér-e már végre pörköltszaftos(!) tésztát, erre mondja hogy ja, itt bent, a gépről való mese nézése közben! Szerinted? Én hogy érzem magam?
Inkább hagyjuk
-
zoltanz
nagyúr
Elindúlt a 4G kár, hogy még csak BP 40%-án elérhető.
-
lipi67
nagyúr
válasz
rankesz #36875 üzenetére
Itt is ..Fosik az egész család..Bnőm megint megvillantotta, hogy fekete haj alatt is lehet szőke agy..
Tudja, hogy ha vmit útálok az az ha matatnak a gyerekek a kajában..Eszik a 2 törpe (persze teleszedik a tányért és felénél végük van). Látja a csaj, hogy nem bírják én meg pipia leszek, így mentené a menthetőt: "Aki meghagyja a maradékot, azt megeszem!"
(52kg 168cm, iq X) majd miután bepakolja az egészet, nőiesen kijelenti: "Basszátok meg, végem van!" )Szép napot!
-
shteer
titán
boldogabb újévet mindannyiunknak
-
darál0w
Jómunkásember
buék srácok és joreggelt
-
zoltanz
nagyúr
Itt meg tavaszodik.
-
lipi67
nagyúr
Itt is "nagy" a forgalom...
-
zoltanz
nagyúr
Legújabb pletyik, államcsőd, Eu-ban a szavazati jog megvonása.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
zoltanz
nagyúr
Nem akar feltámadni magától a HD4670-esem, írtam itt valakinek a PH-n aki memóriahibásakat is tud javítani, de semmi már több hete.
Hol lehet ilyet generáloztatni, emberi áron persze? -
Gorneck
legenda
BUÉK!
-
Gyuri27
félisten
AMD-s Boldog Új Évet!!!!
-
zoltanz
nagyúr
A nő olyan mint a google.
Még be sem fejezted a mondatot máris találgat.BUÉK!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jó éjt.
-
lipi67
nagyúr
BUÉK!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Gorneck
legenda
válasz
hackeeeee #36835 üzenetére
Dehogy...nem beszél semmiféle idegennyelvet...
De akkor kicsit elszámoltuk a kezdési időpontot...sikerült kicsit idő előtt kiütni magunk...szal fogalmam sincs mit énekelt...de ez nagyon rég volt...azóta abban a pincében nem volt szilveszteri buli...most már csak sütögetni szoktunk ott...
Attila: Igazából most hívott haver, hogy menjek le hozzájuk pókerozni majd este...mit ne mondjak semmi kedvem sincs hozzá. Sőőőőt...sztem minnyá eszek egy kis húsilevest, megnézek vmi filmet...oszt sztem be is fogok aludni rajta...
Nagyon álmos vagyok... -
shteer
titán
-
Gorneck
legenda
válasz
hackeeeee #36833 üzenetére
Szép is volt, mi szakadtunk a röhögéstől...mondjuk a mai napig nem értjük, hogy sikerült neki a görög himnuszt megtalálnia...csak azt vettük észre, hogy egyenesbe vágja magát és elkezd énekelni...hogy mit is énekelt pontosan az a másik rejtély...szal miután vége volt a himnusznak megőrült és elszaladt...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dízelracer #36830 üzenetére
Odab@sz?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dízelracer #36828 üzenetére
Ajánlom, hogy a 00:00 körül nézz körül.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
zoltanz
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zoltanz #36822 üzenetére
Még nincs, szerintem.
Kér valaki muff(in)t?
-
zoltanz
nagyúr
Ez már az új APH!ro itt? Mert idénre mondták az indulást nem?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
lipi67 #36819 üzenetére
Abit BX133Raid amúgy nem egy csúcstuningos lap, mert nem lehet a 1 MHZ-eket léptetni az FSB-n (csak úgy, hogy emelkednek a buszok értékei is), de stabil egy cucc. Mondjuk anno Celeron tuningra kiváló volt (valamint van ECC támogatása).
VGA-ik is jók voltak, nekem van is egy Geforce 3 Ti200-am is tőlük.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #36817 üzenetére
Kénytelen vagyok. Másfél éve képtelen vagyok szabadulni a 775-től, pedig azért adtam el a bajnok q9550-et , Team Xtreem1200-as, CellShock ramjaimat is. Most meg..Megvan a fatal1ty, meg lesz a 2600k, csak rászánom majd így magam.
Nem az ünnepek után megy a kábel! A fiam azt mondta, most felszalad vele a postára.
Ne nekem, neki köszöndKben..Nekem. Kvajó törpéket neveletem
megyek, kezdem főzni a savanyúkáposztás csülkös babot.
zoltanz: "Abit BX133Raid, P3 933 MHZ" - na..ezt imádnám!
Én IC7-et, meg uilyet is hajtottam (meg vagy 10 Abitot még) egy p3 1266-tal...huhh..Akkoriban Asus TUSL2C+1-1,2cerkák mentek, ez..porrá alázta őket.
Szegény Abit.. -
lipi67
nagyúr
Értem. Hm.. Majd megoldjuk.
Tegnap vettem egy 2600k-t! nem kéztől , új, 3 év gar.
Jövhéten érkezik, de ramra nem maradt, azt majd februárban mert...mert NEM ADOM EL AZ UD3R lapomat, sőt..lehet veszek (csak tuningra marad) Team Xtreem ramokat is megint.
Ha szab.tam -mal meg tudjuk oldani, új hűtést kap, supet-t -éket ha sikerül rávenni, moddolt biost is stb.. Vannak terveim.dezentot: Hát..szerencse is meg, írtam is neki egy "baráti" levelet..
-
zoltanz
nagyúr
Nehogy aztán ti is múmiára igyátok magatokat holnap mint ő.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Chaser
legenda
válasz
zoltanz #36812 üzenetére
Businessben is etalon
1-2 ips paneles lenovo van már csak amit újan lehet kapni, de csak 12"-ban ha jól tudom. Na meg hol vannak már azok egy T60-hoz képest? Hát leginkább sehol. Azt mondom egy mostani gép hw-esen erősebb mint az enyém, ebben ki is merült az előnye. Még akuidőben is nem 1-2 gépre ráver
-
Chaser
legenda
válasz
zoltanz #36810 üzenetére
Belépőszintű se érdekel ha nekem abba a gépbe elég a 1.5GB. Viszont az én gépemet nézve a mostani csúcs gépeket frusztrálhatná hogy abban IPS panel van, nem ótvar TN
Hiába van egy 90-100k-s gépben erősebb hw mint az én gépemben ha arra csak köpködnék használat közben mert úgy sz@r az egész ahogy van. Nem lehet látni a kijelzőt mert pocsék, ráadásul a legtöbb fényes, nem lehet normálisan gépelni, touch használhatatlan, nyeglik az egész, stb. Inkább legyenek frusztrálva azok az 5 éves gépemtől
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Chaser #36809 üzenetére
Nekem szükségem van rá.
(viccen kívűl 3GB-ot most bizti ki tunék használni, 4GB nem hiszem, hogy érezhető előny lenne a mindennapokban)
"Kurtára nem frusztrál mennyi van ma egy új notiban,"
Nem egy átlag notiban mondom, hanem egy mezitlábas belépőszintűben, és ugye nekem desktop gépem van (azaz többszörösen javalott sztem, azért ez már tetemes különbség).
-
zoltanz
nagyúr
Szerintetek bővítsek 2GB RAM-ról most 3GB-ra (2x1GB és mellé menne 2x512MB) ?
Vagy várjak egy kicsit és 2x2 GB?
Csak kicsit frusztrál, hogy a notikban belépőszinten 3GB-4GB a sztándárd új esetén. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
zoltanz
nagyúr
Úgy néz ki nem rossz ez a Vista SP1 (nehéz így szünetmentes nélkűl megítélni biztosan) lassan két hete nem volt semmi, és jópár lemezt is megírtam hibátlanúl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged