- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Azt nem tudjátok véletlen, hogy mijjé van, hogy a legtöbb ADSL szolgáltató csak meglévő telóelőfizu esetén köt emészthető áron?
Itt most az oszlopos felmászós behúzós móka amit megfizettetik az emberrel, vagy mit? -
Gorneck
legenda
válasz
dízelracer #36597 üzenetére
-
dízelracer
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
gyerekek....beb@sztam.
-
zoltanz
nagyúr
Ez sem lesz hosszúéletű sztem
: punci nevű felhasználó
-
shteer
titán
Boldogot!
-
Chaser
legenda
Boldog karajcsont
-
krammerka
őstag
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt kívánok Nektek!!!!
-
Gorneck
legenda
Boldog Kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek.
-
darál0w
Jómunkásember
Boldog Karácsonyt!
irány iszákolni!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok minden "topiclakónak".
-
dízelracer
őstag
-
zoltanz
nagyúr
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
Olyan rendszervisszaállítás kéne a Win8-ban, hogy még az aktivításig hátralévő időt is újra kezdené számolni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső.
Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszép...en, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.
Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.
Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést. Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik.
Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska.
Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.
Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged!!! -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dízelracer #36557 üzenetére
243 igen, 37 nem szavazattal elfogadta a parlament az új felsőoktatási törvényt, és megszavazta a sürgős kihirdetést is.
Jeah. Kíváncsian várom, hogy ebből mi lesz...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dízelracer #36559 üzenetére
MPC-ből HC, és nem kell codec sem.
-
lipi67
nagyúr
Szép napot! Vettem egy [ilyet]. 1-2 éven belül talán procira és ramra is lesz pénzem..
-
zoltanz
nagyúr
Meg vagyok elégedve a mostani konfigom stabilításával, nincsenek x-aktás dolgok.
-
zoltanz
nagyúr
Defragolós jó reggelt mindenkinek.
-
shteer
titán
-
shteer
titán
Lipi! merre vagy?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
dízelracer #36530 üzenetére
Boldog Karácsonyt!
ezt hozta a jézuska?
#36531) dízelracer az kemény...na én egy ilyen emberre nem sajnálnám a benzint...sőt...amire odaérek még azt is kiköhögné nekem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, újra kábeleztem mostmár az asztali vasat. 1 fokkal jobban néz ki.
-
dízelracer
őstag
A románok bejelentik, hogy felépítik a világ legnagyobb stadionját. A vállalkozáshoz minden ország segítségét kérik. A felajánlások sorban meg is érkeznek minden országtól, kivéve a magyarokat. Rettentő diplomatikusan felteszik a kérdést:
- Hát ti magyarok, mit adtok?
- Miért, a telek nem volt elég?+
Áááá...
-
dízelracer
őstag
Jó reggelt. Faszán lebetegedtem. Hidegrázás, láz, rókamóka... Yeee
-
tildy
nagyúr
nincs valakinek felesleges régi ddr 1 ramja?
-
shteer
titán
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
Ki a világ legnagyobb sakkozója???
-Orbán anyja ,mert ö egy paraszttal sakkban tartja az országot -
zoltanz
nagyúr
-
Gorneck
legenda
válasz
zoltanz #36516 üzenetére
Én napi szinten kommunikálok usa\kína supporttal...és igazi böszmék melóznak, kevés aki érti is a dolgát...semmivel se vagyunk rosszabb nép és mégis ők tartanak előrébb, csak ott sok minden másképp van, egyszerűbb, van ami bonyolultabb, de mégis működő...lehetne sok mindent tanulni...de míg ilyen pökkhendi szarházi tolvajok vezetik az országot...addig nem lesz itt szar se, jahh de lesz, csak egyre nagyobb...
Amúgy vannak gépeink\találmányaink, csak épp a kormány szarik rá... -
darál0w
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zoltanz #36505 üzenetére
Tökmindegy...
Fikázni, lehordani mindig mindent könnyű..
De belátni, hogy valakinek az is bőven jó, és megfelel, az már nem megy hasonlóképp. Ezért nem fogom megérteni ezt az utálatot. Mert átlagos használat mellett mindkettő hozza azt amit kell, van amelyik itt olcsóbb, van amelyik ott, győz a megszokás... vagy a rábeszélés.. Mint vga, mint proci terén...
Jah, talán..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest