- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stoto
tag
Kikapcsolható, illetve azt tudod beállítani, hogy ha van benne grafikus gari akkor automatán döntse el, hogy melyiket használja, vagy beállíthatod fixen hogy csak az alaplapit vagy csak a pci-osat.
Egyébként hétvégén barkácsoltam egy bordát a chipsetre. Az áldozat egy athlon x2 gyári borda megfelelő méretre darabolva, lamellák picit széthajtogatva, hogy messzebb legyenek egymástól, venti nélkül. Holnap rakok fel képeket.
Terheléses tesztet nem tudok felmutatni, mert egyenlőre még egy ubuntu van rajt ami úgy teszi a dolgát, hogy az egész gép terheletlen. Monitor nincs, tv-re még nem üzemeltem be, sshn komunikálunk
37 fokos most a chipset idleben, elötte 48-50 körül járt a gyári hűtéssel. Mondjuk az a rágógumi amivel oda volt ragasztva a borda a chipsetre, szerintem semmire nem volt jó, most kapott az új bordával eggyütt finom is hővezető pasztát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest