Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stoto
tag
Kikapcsolható, illetve azt tudod beállítani, hogy ha van benne grafikus gari akkor automatán döntse el, hogy melyiket használja, vagy beállíthatod fixen hogy csak az alaplapit vagy csak a pci-osat.
Egyébként hétvégén barkácsoltam egy bordát a chipsetre. Az áldozat egy athlon x2 gyári borda megfelelő méretre darabolva, lamellák picit széthajtogatva, hogy messzebb legyenek egymástól, venti nélkül. Holnap rakok fel képeket.
Terheléses tesztet nem tudok felmutatni, mert egyenlőre még egy ubuntu van rajt ami úgy teszi a dolgát, hogy az egész gép terheletlen. Monitor nincs, tv-re még nem üzemeltem be, sshn komunikálunk

37 fokos most a chipset idleben, elötte 48-50 körül járt a gyári hűtéssel. Mondjuk az a rágógumi amivel oda volt ragasztva a borda a chipsetre, szerintem semmire nem volt jó, most kapott az új bordával eggyütt finom is hővezető pasztát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest