- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Összeraktam én is egy ilyen gépet:
D945gclf2
asus házikó
ide 200gb vinyó (slave)
ide dvd író (master)
1 giga ram.Minden klafa is volt, addíg míg ki nem cseréltem a házat 1 modecom 302-re. Ebbe már nem fért bele az 5,25-ös dvd író, így anélkül raktam össze. Ezek után nem volt hajlandó boot-olni, az intel logó után fekete képernyő fogadott. Ha nyomtam egy reszetet csavarhúzóval akkor betöltődött az oprendszer.
Egy óra szenvedés után átraktam a vinyót masterre, s láss csodát már indult is. Ma vettem egy slim dvd írót, ezt be is raktam, a helyzet ugyanez a fekete képernyő. A dvd-n nincs jumper, ezért csak a vinyóval tudtam bűvészkedni (master, slave, cable select), de sajnos nem segített. Biost is frissítettem 140-re, mindhiába.Találkozott valaki hasonlóval? Mit kéne még állítanom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest