Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
PongiBandi
üzenetére
Az már normális ár érte.
-
kingabo
őstag
válasz
PongiBandi
üzenetére
999 euró, szép ára van... Nekem sokszor valami nagyon megtetszik már majdnem megvenném, amikor felmerül a kérdés bennem, hogy használni fogom-e egyáltalán/megéri-e. Persze Nálad a zenék formátuma miatt más nem nagyon jöhet szóba.
-
tlac
nagyúr
válasz
PongiBandi
üzenetére
ezek win-esek, nem mennek linux-on
viszont kíváncsi lennék, hogy mire akarod használni a gépetStoto:
Ubuntu egy SSD-n tökéletes megoldás

a buguntu az bűn lassú

-
kingabo
őstag
válasz
PongiBandi
üzenetére
Ehhez egy jó érintő képernyő is kellene.
a road runner-t olvasva, a világ leggyorsabb számítógépe jutott eszembe [link]
-
kingabo
őstag
válasz
PongiBandi
üzenetére
Nem tudom mikorra tervezed a megvételét, de idén -szerintem- jelentősen eshetnek az ssd-k árai. Nem ismerem pontosan, de a damn small linux elvileg pont ilyen kis rendszer, gyorsan bootol.

-
tlac
nagyúr
válasz
PongiBandi
üzenetére
miért ragaszkodsz a win-hez?
egy kis multimédiás linux-szal lehet jobban járnál, azok elég gyorsan elindulnak simán is -
kingabo
őstag
válasz
PongiBandi
üzenetére
Az ssd mindenképpen jobban bírja a rázkódást, mert nincs mozgó alkatrész, viszont ezért túl sokat kell fizetni.
-
Stoto
tag
válasz
PongiBandi
üzenetére
OP rendszertől és memória mennyiségétől is függ, de szerintem 5 másodpercet számolhatsz arra amire visszatölti a membe, tehát akkor 4+5= 9 sec.
-
Stoto
tag
válasz
PongiBandi
üzenetére
Hibernálás esetén az ssd előnye nagyon kevés a hddvel szemben. Mivel olyankor 1 nagy image fájlt kell beolvasnia a memóriába a gépnek. SSDn akkor érezhető lényeges rendszerkülönbség ha sok kicsi elszórt helyen lévő fájlt kell beolvasni. Ilyen a normál boot és az átlag használat. Ha kocsiban lesz és van rá keret, akkor ennek ellenére az ssdt javasolnám, tovább fogja bírni, mint egy winyó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi