- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stoto
tag
Megjött a cucc és valóban brutál a kis ventije a tápnak. Hittem nektek, de gondoltam biztos vájt fülüek vagytok
Tényleg brutál hangja van kb mint a hajszárító. Szét is kaptam a tápot és kapott a venti 168 ohm ellenállást, így már tűrhető a hangja. Igazából mostmár a chipset hűtő hangosabb.
A házban van egy 9cmes venti 1000es fordulaton, de így is félek levenni a chipset hűtőt. Viszont van itthon egy athlon x2 4600+ra való bordám, hétvégén méretre vágom és megpróbálom ráapplikálni. Elég magas az athlon borda, így már be fog lógni a 9 centis venti légáramába és akkor nem kell chipset hűtő.
A táp meg remélem bírni fogja elég durván lecsökkentett venti fordulatszámmal. Elvileg a táp terheléstől függően melegedik. A kis gép ahogy számolgattam sosem fog 60W fölé menni, így elvileg bírnia kéne a 120Wos halkított tápnak is. Szerintetek bírni fogja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest