- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hombár Jenő
csendes tag
válasz
WhiteWalker #552 üzenetére
"érdemes új biost feltenni egyáltalán? történik vmi lényeges változás?"
Nekem a 99-essel nem ment rendesen a szoftveres reset pl. egy Windows-restart során, már mindent próbáltam, és csak utána a BIOS-frissítést - úgy tűnik, az hozta rendbe, vagy valami BIOS-beállítás, amiről nem tudok (most szintén 137-es van). Mindenesetre azóta hibernálás stb. tökéletes. Leszámítva, hogy alaplapon beállított időre nem akar felébredni, de annak az okát még kutatom...
Más: ígértem fogyasztási adatokat még korábban - már sokat méricskéltem, de ma hozták meg a PixoPSU tápot (és van egy 20V/60W-os notebook tápom hozzá), úgyhogy nemsokára leírok minden eddigi infót.
Kérdésem, hátha tudja valaki: más alaplapokon állítható, hogy ha alszik a gép (S5), kapjon-e tápot a PS2 billentyűzet és egér (jumper vagy BIOS-beállítás), mert olyankor azokkal is ébreszthető, de ezen az alaplapon nem találok ilyet - mindig működnek, de ébreszteni nem lehet velük. Igazából az kellene, hogy ne legyenek bekapcsolva, annak a módját keresem. Elvileg nincs akadálya. Egyébként az USB portok is állandóan mennek, de az az eszköztől függ, hogy mennyit vesznek fel róla (részletesen ismerem a busz működését), az nem baj, hogy olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II alaplap eladó /Garanciás/
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest