Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hombár Jenő

csendes tag

válasz WhiteWalker #552 üzenetére

"érdemes új biost feltenni egyáltalán? történik vmi lényeges változás?"

Nekem a 99-essel nem ment rendesen a szoftveres reset pl. egy Windows-restart során, már mindent próbáltam, és csak utána a BIOS-frissítést - úgy tűnik, az hozta rendbe, vagy valami BIOS-beállítás, amiről nem tudok (most szintén 137-es van). Mindenesetre azóta hibernálás stb. tökéletes. Leszámítva, hogy alaplapon beállított időre nem akar felébredni, de annak az okát még kutatom...

Más: ígértem fogyasztási adatokat még korábban - már sokat méricskéltem, de ma hozták meg a PixoPSU tápot (és van egy 20V/60W-os notebook tápom hozzá), úgyhogy nemsokára leírok minden eddigi infót.

Kérdésem, hátha tudja valaki: más alaplapokon állítható, hogy ha alszik a gép (S5), kapjon-e tápot a PS2 billentyűzet és egér (jumper vagy BIOS-beállítás), mert olyankor azokkal is ébreszthető, de ezen az alaplapon nem találok ilyet - mindig működnek, de ébreszteni nem lehet velük. Igazából az kellene, hogy ne legyenek bekapcsolva, annak a módját keresem. Elvileg nincs akadálya. Egyébként az USB portok is állandóan mennek, de az az eszköztől függ, hogy mennyit vesznek fel róla (részletesen ismerem a busz működését), az nem baj, hogy olyan.

Új hozzászólás Aktív témák