Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
canniball #1977 üzenetére
A LAN csatit amúgy nem említette? Mert ha jól emlékszem nyunyu kolléga pont erre panaszkodott...
Szerintem a 2-3 evvel ezelotti Epia V/5000/8000 szeriakat anyaztam a szar halocsati miatt, azok ruhelltek nagyon, ha merev fali kabelre krimpelt kollega patchhez valo dugot
Ilyenkor falialjzat felszerel, onnan gyari puha patchkabel lett a megoldas, vagy ezresert RTL8139 kartya, de azt nem szerettuk, mivel akkor nem tudtunk soros kartyat rakni a gepbe.GCLF fronton doglott PCI port, gyarilag be se lehet kapcsolni moka elofordult parszor, de hirtelen nem emlekszem olyanra, hogy halogond miatt kellett volna cserelnunk.
Igaz, tizenpar peldany utan lealltunk vele, tul gyorsan doglottek
Mivel fonokomnek meg egy virtualis vallveregetesre sem futotta, hogy sporolni akartam neki, onnantol en sem eroltettem a joval dragabb Epia helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest