Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Crytek #1355 üzenetére

10 mag 4 ghz? :D WTF az intel bekeményit. Azért durva hogy a előző gen 10 magosa 3 ghz-es alapórajelet kapot. 1 GHZ emelés nem semmi azért, gondolom a ryzen és belejátszik, amd is ontja magától a procikat. Nálunk lesz 16 magos is 3,5 ghz alapórajelel. Nem semmi úgy látszik az informatika háború újra beindul végre.
    Én a Mainstream coffee lake-ra leszek idén kíváncsi.
    I5 8600K 6 magosan kíváncsi vagyok milyen órajeleket fog kapni. Számolgattam és le nyomja majd a 6700K/7700K processzorokat. :D Csak az árazás lesz a lényeg, ha nem emelnek árat a 7600K-hoz képest akkor jó vétel lesz. Most már megérheti váltani annak aki idáig nem akarta lecserélni a 2500K-t.
    Végre meg lesz az i5-ben az a plusz tartalék ami idáig bizonyos játékok alatt nem volt meg benne. Watch dogs 1-2, Crysis 3, Ac Syndicte és stb. Egyre több cím jön ahova kevés a 4 fizikai magos i5. Így végre újra megérheti i5-őt venni végre :D
    Csak jöjjön már augusztus :D Nehéz kívárni ezt a fejlődést. Én mondjuk inkább egy G4560 útodot várok esetleg a 32E I3 árkategóriába várok fejlődést. Ha kapnánk simán egy átnevezést i5-ről i3-ra, jó árba én örülnék :D 32E-ért jó volna egy I5-6500-7500 teljesítmény.

Új hozzászólás Aktív témák