- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
válasz
fatallerror #797 üzenetére
Jó drágák lesznek, ennyiért már tuti nem éri meg
-
fatallerror
addikt
-
válasz
fenergie84 #795 üzenetére
Ezért mondtam azt,hogy talán az msi jobb ebben a kategóriában.
-
válasz
fenergie84 #793 üzenetére
Asus Z87-PRO
Sztem +/- 5k eltérés lehet majd az otthoni árát illetően. -
daneeeeee
aktív tag
válasz
akoska07 #787 üzenetére
Nagyon egyszerű, az alaplapi chipset nem támogatja (de komolyan
)!
1x16 vagy x8, x8 vagy x8, x8, x4 támogat a z87.
Mondjuk hozzá kel tenni hogy ez PCI Express 3 aminek kétszer akkora sávszélessége van mint a rég 2-es változatnak.
Tehát itt a cf vagy sli x8, x8 gyakorlatilag megfelel a régi x16, x16 szóval nem gáz -
WayneGace
őstag
-
válasz
csucsbicep #774 üzenetére
-
Klikodesh
senior tag
válasz
csucsbicep #783 üzenetére
2334 ami jelenleg kinnt van tehat a 2200 nem igazan up to date, gyakorlatilag semmi nincs benne ami avx2 optimalizacio belekerult az elmult 1 honapban.
-
Klikodesh
senior tag
Hozok egy kavet es ugrok neki.
-
WayneGace
őstag
-
SRII
őstag
válasz
csucsbicep #774 üzenetére
én is asus -t várom és remélhetőleg nem kell várni egy pro ra szeptemberig!
hát az árakkal meg ugy vagyok hogy amilyen cíkeket olvasok egész jó árban jönnek ki mind a deszkák mind a cpu-k, de szerintem mire ideér 30% drágább lesz, így erősen elgondolkozom hogy mikor megjelenek egyből megrendelem, kintről. mert itt magyar honban kevés a fizetés de minden drága
-
Nekem már van tápom TX750 és AX1200.
Ramokat kell vennem majd,
2666MHz Dominator ramokat néztem ki,azt még nem tudom hogy 8Gb vs 16Gb.
Sztem mire elérhető lesz kellő közelségben az alaplap,akkor megveszem hozzá a ramokat is,igaz vannak 2133MHz ramjaim is,de ha lúd akkor legyen kövér.
Nekem "elfogadható" árnak néz ki az Asus csucs lapja,sztem az lesz majd.
Ha postáznák ide,akkor sztem most megrendeltem volna.Számolgattam kicsit,sztem megéri majd a váltást,ehhez is sok felé alaplap lesz,és elfogadható jó áron. Ha a csucs lap is "csak" annyi.
-
-
SRII
őstag
válasz
akoska07 #768 üzenetére
[link]MSI z87 csak kell egy kis idő, persze , aki cserél az már várja ez érthető, pár nap és már rendelhető lesz külföldön.
-
SRII
őstag
válasz
csucsbicep #763 üzenetére
igen, sajna ez így van, én is i7 etet akartam venni, mivel 8 éve semmit nem vettem és ha veszek akkor nagyot veszek, de azt az ivy teszt is bebizonyította hogy nincs értelme, na meg a sok tapasztalt róka akinek ilyenre futotta, így a felárt zsebbe tartjuk jó lesz az még akkor mikor az asszony kirúg és egy két estére szállóra jó lesz
Vagy K..... ra de azok szorzó zár mentessek ugye..és még futatják is öket.... -
SRII
őstag
válasz
akoska07 #762 üzenetére
ugy ám, és várjuk az eredményeket tőled, mert nagyon sokan kiváncsiak rá, miből is van ez az új csoda...
meg hát legyen szerencséd, és időben jó árban jöjjenek a deszkák, mert ugye a nélkül nem megy..
egyébként honnét rendelted? ez nagyon korai volt, szerintem te az első M.O-on között vagy aki megrendelte, és lehet jobban is jártál, mivel mire M.O -ra ideérkezik, 30% drágább lesz. -
válasz
csucsbicep #758 üzenetére
Én is kiváncsi leszek... ahogy fentebb is irtam,a hőfokokra leszek kiváncsi.
Ha nem válik be is el tudom adni többért majd mint amennyiért vettem.Egyébként talán mostmár jöhetne neki egy saját topic,még a végén nyitok egyet neki én,eddig még egyet sem nyitottam a PH-n, tulaj leszek hamarosan.
(hello moderátorok)
-
SRII
őstag
válasz
csucsbicep #758 üzenetére
én is arra utazom erősen, szerintem az i7 felesleges játékra, sőt, az az árdifferencia sem éri meg amivel majd jön, az ivy prociknál is az i5 3570k és az i7 3770k közötti különbség ful hd-ban semmi, így sem fps-ben sem játékélményben nem hoz többet, sőt ahogy az már levehető, mint az i5 mind az i7 egyszerre fog elavulni ha csere ideje már eljön.
3-4 év múlva ha i5 ha i7 úgy is cseréled, és mostani felhozatalból látván akkor sem a processzor limit miatt fogjuk cserélni hanem mert más technológiával készül, és új komponenseket fog támogatni. -
Legutolsó információm szerint kedden megkapom a procit.
Addig nem tudom honnan lesz alá alaplap
folyamatosan figyelem a webshop-okat és sehol sincs listában. -
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Olvastam a Haswell tuningolhatóságáról, de teljesen kezdő vagyok ebben. Ez azt jelenti, hogy az alsóbb kategórás Haswell Celeronokat és Pentiumokat is lehet majd tuningolni? Bármilyen chipset-es alaplappal? Például egy G2020-nak megfelelő 2,9Ghz-esnek megfelelő Haswellnél a gyakorlatban ez hány Mhz pluszt fog jelenteni?
Sacc / Kb?Nagyon köszönöm
-
SRII
őstag
a táp mizériát értem és már meg is van a kiszemelt, megvételre, a többiben nem vagyok biztos..amit írtam.
-
SRII
őstag
hi!
Én is haswell-re várok, de nekem elég egy i5-is, már vagy 4 hónapja várom hogy megjelenjen..
szerintem és ahogy olvasom játékok terén nem sok eltérés van az i7 és az i5 között, árban viszont nagyon is eltérőek. így reménykedem hogy tá elég lesz..
remélhetőleg az alaplapok is megindulnak, és nem csak a felső kat, bár ahogy olvasgatok a cikkeket lesz augusztus vége mire minden helyreáll...és még ott van a táp kérdése is, aki haswell procit vesz az vegyen hozzá kompatibilis tápot is, ha konfig csere akkor meg... -
Nos...
Én már vettem egy 4770K-t.
Kellene keríteni alá egy lapot.
-
ST05
őstag
válasz
akoska07 #743 üzenetére
intel stand
szomszédba meg ott sorakoznak majd az asus lapok tyűh
ja balrol meg az asrock vett egy kissebb standot, gondolom ők csak 9 csilliárdot költöttek arra a 6 négyzetméterre -
Miért pont nekem ?
Egyébként,ha nem igényeltem volna már más hónapra a szabadságomat akkor még el is mennék.
Jövőre ott leszek...
Amugy sokat nem látnék az alkatrészekből,mert a csajok elvennék a figyelmemet.Ott már meg is lehet vásárolni gondolom....
Hoztam volna,csak hát a postaköltség.... -
ST05
őstag
válasz
akoska07 #741 üzenetére
4. től 8. ikáig van a computex, ahol bemutatkozik.
neked feltétlen ott lenne a helyed, azthiszem 200 dodó a beugróitt már irtam, csak félre olvastad az infóm
ha már ott vagy hozz nekünk is párat -
-
Mennyire lehet hiteles ha vki 4770K procit árul most, 5.-én történő szállítással ?
-
stratova
veterán
Bár iGPU vadászatra indultam, de itt egy röpke 51 oldalas i7-4770K tesztbe botlottam.
Google fordító: kínai -> angol.Látom volt már
-
ffodi
veterán
válasz
Klikodesh #735 üzenetére
Nem is azt írtam, hogy kizárólag azon múlik. A tápkört illetően csak a VRM vezérlő került a prociba ha jól rémlik, azt pedig nagy fogyasztáskülönbséget nem okozhat teljes kihasználtság mellett.
Mindegy, ezen szerintem jelen pillanatban nem érdemes vitatkozni. Ha kijönnek a tesztek, rögtön kiderül. Mindenesetre, egyelőre marad az a véleményem, hogy üresjáratban (kevés terhelés mellett) lehet jelentősebb különbség a fogyasztást illetően, full (vagy közel full) terhelés mellet pedig nem.
-
ffodi
veterán
Persze, ezzel tisztában vagyok, éppen ezért írtam.
Ez is igaz, ahogy a tesztekből látszik IVY+5-10%. Kérdés ez így megéri -e. Jelen állás szerint nekem nem feltétlen, főleg ha az ára 100k körül lesz.
Szerk.: Most látom, hogy volt fogyasztás mérés is a linkelt tesztben, amit eddig nem is vettem észre. Tessék azt is megnézni.
(ezt nem konkrétan neked írtam)
-
-
ffodi
veterán
válasz
akoska07 #725 üzenetére
A 3770k sem győzött meg anno, most pedig ez sem. A jelenlegi 2600k-mat 5 GHz-en hajtom, így azért ez elég korrekt, az IGP pedig nem igazán érdekel. Tippre a 4770k-t olyan 4,2-4,5 GHz környékére kell majd tuningolni, hogy elérjem vele a jelenlegi 2600k teljesítményét általánosságban. Valószínű a példányok többsége menni is fog ennyit.
Kérdés a melegedés (inkább hőátadás), bár láttam erről is többféle tesztet, és az IVY-hez hasonlították. A "hivatalos" tesztekből és a felhasználói tapasztalatokból ez majd úgyis kiderül, reméljük a legjobbakat.
CsonkaImo:
Üresjáratban fogyaszt kevesebbet. 3770k TDP-je 77W, a 4770k-nek pedig elvileg 84W lesz.
-
Gróf...
aktív tag
Eszetekbe ne jusson!
A 2600k-nál semmivel nem jobb a 3770k Aminél viszont semmivel sem jobb a 4770k.Kicsit gondolkodni is kellene!
-
ffodi
veterán
4770k review. Nem tudom, volt-e már.
Még mindig kérdéses, hogy érdemes-e váltanom a 2600k-ról.
-
válasz
fenergie84 #716 üzenetére
Kiderűűűűű , mondtam csináljunk déénees tesztett
Várjuk a megjelenést....
-
válasz
fenergie84 #713 üzenetére
Az a fura,hogy még alaplap sincs,pedig előtte már picon szoktak lenni,mielőtt kijön az uj proci.
-
Attix82
addikt
Aszem az SB-met már lecserélem egy ilyen csodára
....nagy a csend tényleg, biztos ott van már a raktárakba, tesztelőknél. Csak ugye nem akar senki se az Intellel ujjat húzni
-
válasz
fenergie84 #708 üzenetére
+1
Tul nagy a csend.
A legnagyobb webshop-ban sem lehet még előrendelni,pedig ott mindig minden van időben,de még listázva sincs.
Abban biztos vagyok,hogy a megjelenés napján ott is lesz.De amugy tényleg... se alaplap,se proci,sehol sem látszik a készülődés.
-
Klikodesh
senior tag
válasz
fenergie84 #708 üzenetére
Ugy irod mintha valaha lehetett volna itt valamilyen procit elorendelni... Masodik heten 50% felarral megveheted szokott menni, ha idoben eszbe kapnak.
Nem mintha szamitana a jelenleg hozza kaphato lapok tengere mellett.
-
Bear
aktív tag
Oliverda már biztos készíti nekünk a tesztet....
-
Gróf...
aktív tag
-
CsonkaImo
addikt
Június harmadikán rajtolnak el.
Facebook oldalukon tették közzé április 26-án. Kérdés már csak az mikor jut el hozzánk
-
ST05
őstag
Corsair és seasonic kompaktibilitások
Az én tápom "valószinű jó lesz"
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest