- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- PICO PSU kérdések
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talán a Skylake-X hoz majd relatíve értelmes árakon több magot. Az idén nyári lga2011 eresztéssel reméltem, hogy 1000$-nál épeszűbb árakon kaphat majd az ember 8 magot, tévedtem, marad még 1 évig a 4770k.
De még a legolcsóbb Broadwell-E, a 6800K is bő 30%-kal drágább a konzumer vonalnál, nem számítva a szintén prémium árban mért lga2011-es lapokat.
-
carl18
addikt
Én nekem i5 3470 van és 12% pluszért nem szándékozom cserélni. Majd 60-80% pluszért el gondolkoznék a cserén
i5-6500 procit nézegettem de nem hatalmas előrelépés, a magot számát nem akarják nővelni, pedig jó darabig még 4 maggal csapatjuk. Xd
-
-
-
-
-
Az idén lesz még valami combosabb IGP-vel szerelt 1151, vagy engedjem el a dolgot és vegyek egy 6500K-t?
-
-
válasz
Krogoth #1188 üzenetére
Kabyre rosszabb esetben akár 8-9 hónapot is várhatunk mire a polcon lesz, nem műgyűjtői/bevezető áron
.
Engem a fejlettebb igp miatt érdekelt volna a htpc-nkbe, de lemondtam róla, mire ez kijön, AMD v nvidia jó eséllyel tesz a piacra low-power pascal vagy gcn terméket, ami 1:1-ben támogatja majd a fejlettebb videós szabványokat (vp9, 10bit HEVC).
-
core i7
addikt
Lejárt a szerk időm
Most néztem lehet késni fognak a kabyk szoval ha nem akarsz várni vegyél skylaket rosszul nem jársz vele később ha nagyon kabyt akarsz kifogod tudni cserélni mert elvileg ugyanaz a foglalat lesz és jo lesz az alaplapodba Bios frissítéssel a kaby is
-
core i7
addikt
válasz
Krogoth #1185 üzenetére
Ha azt nézzük ,hogy az új generációk mindíg gyorsabbak az elődnél valamivel akkor igen viszont lehet ,hogy drágábbak lesznek mint a skylake de annyi +t biztos nem fog a konyhára hozni. Egy skyalek i5/i7 ugyanúgy "kihajt" egy 1080-at mint egy kaby lake i5/i7 fog (Egyébként ha jol tudom a kaby mar csak Win10 et fogja támogatni ha ez jelent valamit)
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Ha nyár vége fele tervezek új gépet venni van értelme megvárni a kaby lake procikat?
Ahogy olvastam nem lesz lényegi újítás/javítás, de inkább rákérdezek. -
válasz
Interceptor #1180 üzenetére
Lejárt a szerk
"Hogy on is legyek, érdemes lehet megvárni ezt a caby laket annak aki rendszert akar újítani?" - Ha dVGA megy mellé, akkor nem. Főleg, hogy úgy néz ki, h egyre többet kell várni, reálisan csak az új évben kerülnek ezek polcra, combos áron és a skylakenél max 5%-kal jobb prociteljesítménnyel. A 10nm-es Cannonlake lesz érdekes, addigra a chipsetbeni újítások (pl Optane) is kinövik gyerekbetegségeiket - bár gondolom ahogy haladunk Cannont se fogunk '18 előtt látni.
-
válasz
Interceptor #1180 üzenetére
Noigen, ahogy nézem még a dupla erősségű titan X sem hoz ki 30%-kal többet magából a tuningolt skylake-kel = játékra tényleg semmi értelme, még 1080hoz se.
Egyéb alkalmazásokban, pl videóvágásban is sokszor nagyítóval kell keresni az érdemi előnyt. Ez pl alapfrekin mutatja az egyik legjobban diffferenciált eredményt (2600k = 3.8GHz, 6700k=4.2GHz), amiben ha tuningolnák a szereplőket lehet csökkenne a különbség:
Ismételten, 5év "fejlődésről" van szó, itt nem apró százalékokat kéne keresni, hanem 3-4x-es gyorsulást. Főleg, hogy a fentebbi példában még az sem lehet kifogás, hogy gyenge a párhuzamosítás, egyszerűen az, hogy 4magnál többet nem akarnak az egyszeri paraszt kezébe adni.
-
Interceptor
addikt
válasz
t72killer #1179 üzenetére
2500K és a 6600K között vajon nem csak a 30% nyers erőkülönbség a lényeg? Tegyük fel mennyit tudna gyorsítani a játékok alatt a 970-esen az újabb proci? Vágom ez így kissé megfoghatatlan, de pl egy ilyennek mennyire lehet hinni?(bár ez titanx-el tesztelt)
Hogy on is legyek, érdemes lehet megvárni ezt a caby laket annak aki rendszert akar újítani?
-
Reméljük a Zennel valamit virítanak, nem csak a szokásos szép prezentációkat. Nekem videószerkesztésre jó lenne a több mag, de amit kínálnak az nevetséges. Fejlesztésben eljutottak a nirvánába, 22magos xeonokat adnak többprocis szerverekbe, csak egy ilyenért egy kisebb űrprogram költségét kell kiperkálni. A usernek meg löknek egy szépen növekvő árú 4magost, ami jó esetben ver csak rá 30%-ot az 5év és 4 generáció öreg i5-2500K-ra.
-
Dtomka
veterán
válasz
t72killer #1177 üzenetére
Igen kezdődik az amitől tartottunk....Ha valóban az lesz a tendencia akkor 1 proci árából sok mindent lehet majd venni. Használtan, robogót, autót...elég szomorú lehet a sorsunk pár év múlva. Ezért titkon szurkolok az AMD-nek minden téren! Persze csak magunk miatt, mert kell(ene) több konkurencia az egyensúly miatt.
Sajnos a szoftverek többsége a mai napig nem támogatja a több magot, vagy ha igen akkor nem annyira mint kellene, ezért én nem is gondolkodtam még , hogy 6-8 magos CPU -t vegyek.
-
+1, nálam is elpörög még egy darabig a 4770k, rajta a víz, bármikor megtéphetem, ha kell. Beharangozásakor fentem a fogam egy olcsósított 8magosra (6900K) vagy egy 1k$-os de szuper 10magosra (6950X), de a 8magosat adják uannyiért, mint az elődöt, az új EE proci ára pedig elszállt a csillagos egekbe (1700$), dollárban is.
Az AMD sajnos úgy néz ki, kiesett az egyenletből, monopóliummal állunk szemben.
-
Dtomka
veterán
válasz
t72killer #1173 üzenetére
"és felfelé indulnak a prociárak, mint a cukor"
Igen nagyon úgy néz ki. Emlékszem pár éve (2011) a 2500k 53k volt a 2600k 75-80k. Megjelenéskor a 6700k 107k volt majd tavaly év vége felé 150k és most 107+ k.
De én biztosan kihagyok 2-3 generációt, mert nincs olyan nagy diferencia a váltásoknál. 10-15% nem éri meg lecserélni... -
-
"284$-ért anno az i7 920 BB volt, most ennyiért legalább 8 magot kéne adniuk Skylake archon."
Ha lenne verseny, annyiért is adnákFejlesztenek amúgy, vannak 20+magos xeonok - csak épp szorzózárral, többezer $-os darabonkénti áron. Az meg, hogy az új hype 6850x-et 1700+$-ért adják, egyenesen vicc kategória. Elérkeztünk a hardver-amortizáció végéhez, és felfelé indulnak a prociárak, mint a cukor
?
-
gV
őstag
válasz
t72killer #1171 üzenetére
pff... ha túl sok van raktáron adják olcsóbban, gyorsabban elfogynak.
ha nekem valaki azt mondja 2008 novemberében, hogy az Intel 2016-ban még mindig 4 magos procikat fog adni a középkatba, a felsőbe 6 magért 400+$ kell kipengetni és a max is csak 10 magos lesz, kinevetem. szóval lassan fejlesztenek, az is kevés teljesítményben és mindezt drágán. 284$-ért anno az i7 920 BB volt, most ennyiért legalább 8 magot kéne adniuk Skylake archon. -
válasz
t72killer #1170 üzenetére
Sőt, úgy néz ki, idén nem kapunk semmit
(Digitimes). Ok: túl sok Haswell+Skylake van raktáron. Szuper...
-
Na, Computexnek vége, se Kaby processzor, se Union point-os alaplapsereg nem jött
-
-
-
gV
őstag
brutál ahogy kinéz a Skylake E foglalata LGA 3647 mem foglalatokból kiindulva 6 csatorna
-
Mikor lesz Intel event a computexen? Vagy csak kihajigálják a Broadwell-E, Kaby és union point cuccokat a pultra, különösebb komment nélkül?
Sajna egyik partnernél se cseppent még el z270-es lapHoppá! - Sajna November elég soká van
-
-
Shaza
senior tag
Sziasztok!
Azt lehet tudni hogy a következő generációs intel prociknak milyen lesz a socket-e?
Ice Lake Tiger Lake?
Azt tudom hogy a Kaby Lake 1151-es a következő a Cannon (ez is 1151-es?)Köszi!
-
-
-
oneiros
tag
-
Balala2007
tag
Nem teljesen hivatalos info, de Patrick Moorhead eddig megbizhato volt:
Ha jol ertem, akkor a Goldmont core marad (Apollo Lake, Denverton, stb.), es a modemes megoldasokat allitjak le (Willow Trail, Broxton, stb.).
-
-
Az eddigi információk alapján a Kaby Lake-be kerülhet vajon eDRAM? (Desktopon)
-
joczo1337
tag
válasz
HalasKYO #1152 üzenetére
Az szép konfig
Értem,hát igen ezen az alapon nem nagyon lehet feljebb lépni.Egyébként nekem még S771-es a cucc(775 lapban).Olcsó volt,meg jókat írtak róla,úgyhogy lecsaptam rá(proci,lap,8gb ddr3 összesen 30ezerért).
Közben játszottam kicsit a dolgokkal,kiderült hogy a lap valamilyen megfontolásból sokkal több feszt ad neki,mint amennyi kellene(aztán lehet ez az alap vcore és én vagyok hülye).1.3V alapfeszről lehúztam 1.2V-ra,és még mindig betonstabil.Cpu-z ugye még kevesebbet ír(1.150 ha jól emlékszem,kérdés mennyire pontos),és ugye nem kell említenem hogy hőmérsékletre mennyire kedvezően hatott(70fok maxról 58fok max,játék alatt).
Így már beleférne a tuning,és úgy tippre azt mondanám,hogy 3.5GHz környékére lazán be lehetne lőni,viszont jön az újabb érdekesség.Úgy tűnik,hogy a lap bármilyen bclk/fsb(vagy hogy hívják itt xd ) emelésre beadja a derekát,és visszarakja alapra a dolgokat,sőt van amikor 9x-es szorzó helyett failsafe 6x-ra.Ilyenbe futott már bele valaki?Nekem volt még régebben hasonló esetem Gigabyte lappal,de az nvidia chipsetes AM3 volt.Ott is bármilyen emelésre safe módba vágta magát.A mostani is Giga egyébként,egy P41T-D3P. -
HalasKYO
aktív tag
válasz
joczo1337 #1151 üzenetére
Azért nem tudok én ebben tanácsot adni, mert nem játszok.
Én renderelésre vettem és akkor mikor vettem 95k ért Lap+procik volt +30 k ért vettem hozzá 32GB ECC ramot.
Nah ebből kijött volna 1db 4770k.Amit azért 1,6-7 x essen ledarál ez a cucc, HANGSÚLYOZOM renderelésben!!! (jól párhuzamosító, proc limites,sok memóriát szerető, de se memória, se hdd sávszélt NEM igénylő feladat)
Most, hogy nézem a procid, hát. egy 3Ghz es i7 920 és 2600k között van közelebb a 920-hoz mert ez még 45nm en készült szemben az x5650 el ami 32nm es (120W TDP vs 95W)
Itt ugye a kérdés az, hogy mennyit szánsz rá , és mit szeretnél.
Ha nagyobbat akarsz 1366 on már nem igen tudsz feljebb lépni, (max dual socket , de játékok nem skálázódnak rajta olyan jól)
Így ha nagyot akarsz ugrani akkor platform csere.
Az igényektől és a pénztől függ, neked kell dönteni. -
joczo1337
tag
válasz
HalasKYO #1150 üzenetére
Ja jó,akkor megnyugodtam,csak azthittem nálam van valami gond.Ja igen azt lehagytam,hogy nekem is asztalon van kint,tehát még az sincs hogy gyengén szellőzne a ház.Meg az is furcsa volt,hogy a hűtő teteje is forró volt,ha a procinál lenne valami akkor hűvösnek kéne lennie
Na mindegy.Gaming-re szerinted jó választás(így olcsón)?Vagy inkább passzoljam tovább,és ugorjak valami másba? -
HalasKYO
aktív tag
válasz
joczo1337 #1149 üzenetére
Nekem 2 x5650 esem van (6 mag turbó 2,97Ghz 95W)
Szerver lapban a gyári 2U-s hűtéssel (5-7k felszállási sebesség)
Simán elérte a 90 fokot gyenge pasztával és mármár throtingolt asztalon más venti nélkül.
MX2 vel asztalon már 80-85 fokot tudott, de házban raktam rá vizet, így nem megy 45-50 fok fölé egy GTX470 mellett.
Kazán. -
joczo1337
tag
Üdv az uraknak!
Kezdő inteles vagyok,egy 2500k-t leszámítva csak AMD-m volt idáig.Problémám az lenne,hogy nemrég szereztem egy Xeon X5450-et,és frissen pasztázva,alapbeállításokkal is a 70fokot veri terhelés alatt,pedig egy Arctic Freezer 7 Pro van rajta.Ez normális?Vagy delidelni kéne?Vagy valami más a gond?
Hogy a többi lehetőséget kizárjuk,pasztázni tudok,és coolermaster paszta van rajta,ami előtte egy FX-6300-at és egy 2500k-t simán hűtött 4.5GHz-en.Szóval segítség,még húzni is szeretném de így esélytelen -
válasz
HalasKYO #1147 üzenetére
Igen, ennek a GPU-s dolognak utánanézek. Az ugrás 4k-ra 4x-es teljesítménytöbbletet igényelne, ami kvázi 4.5GHz-en futó 16db Haswell-Broadwell-Skylake magból lehetne kisajtolni, ez nagyon brutál. Minőségromlást semmiképp sem akarok (nem azért vettem 4k képes kamerát, hogy aztán a béna feldolgozás elmaszatolja a képet), régebben azt írták fórumokon, hogy nem érdemes GPU-ra hagyni a kódolást. Hogy manapság ez mennyire baj, ill a feldolgozás+tömörítés minden lépése megy-e minőségi és sebességi problémák nélkül GPU-n nem tudom (kétlem).
-
HalasKYO
aktív tag
válasz
t72killer #1145 üzenetére
Az a baj a jövő nem erre tendál.
Amúgy azért éri meg több procit tenni egy szerver lapba, mert ugye addig okés, hogy egy szerver lap többet eszik pl északi híd stb, de ugye azt is hozzá kell venni, hogy azt csak 1x teszi , mert 2 db 4770k nál ugye 2 gép van.
Ez renderelésnél működik, tud egyszerre több gép egy projekten együtt dolgozni szépen, videónál már nem vagyok benne biztos.Ami még ugye ott van az a GPU, nekem 1080 ig nem volt gond, azt szépen vitta a gtx. Lehet 4k re is lassan jönnek lehet azzal jobban jársz mint egy E5-2699 v4 el
(vagy 2 vel XD)
-
Dtomka
veterán
Idén akkor érkezik a Kaby Lake?
Kaby LakeEz Skylake alap, csak jobban lesz optimalizálva.
-
válasz
HalasKYO #1144 üzenetére
Ütős ez az e5-2670, 8mag ~3GHz-el, nem is értem, hogy árulják 70$-ért
. Nem tudom, mennyi a Sandy Bridge -> Haswell ipc javulás, de sacc/kb egy darab ilyen önmagában hozza egy 4.5GHz-re tuningolt 4770k eredményeit (jól párhuzamosított progit feltételezve*). 4770k-ból sajna nem lehet 2db-ot tenni egy alaplapba, így ez a sandy megoldhatná a feladatot.
*A párhuzamosítás "jóságában" annyira nem vagyok biztos, inkább kicsit kevesebb mag/magasabb freki (tuning!) kombót preferálnék.
-
HalasKYO
aktív tag
válasz
t72killer #1143 üzenetére
Ár/Érték aránya jó, igaz a fogyasztása magas.
Valamit-valamiért.
Én meguntam, hogy napokat várjak egy kissebb renderre, árból meg egy 4770k-t se tudtam volna kihozni.
Cserébe arányosan nagyobb a fogyasztás a VGA eléggé megrúgja.
Lehet később külön lesz csak mint "render node", akkor valszeg kevesebbel is beéri.
Most talán még Dual 2011 en az e5-2670 lenne jó.
E-bay en 20-25k/8 magos procc, de ugye hozzá a lap ~ 75-100k +ram .
Tehát olyan 200ból jönne ki egy 16 magos 32 szálas erőgép.
Ez ugye 4x annyi mag, igaz alacsonyabb órajelen. Ha így nézed jobban megéri ez, mind 4x vagy 3x 4770 mert kevesebbet fogyaszt (egyéni vélemény) -
-
Valamit kéne robbantani, most jutottam el arra a szintre, hogy a 4770k nem elég. Elkezdtem feldolgozni a fényképezőgép 4k videóit, és majd 2 órát szüttyög egy sima deshaker egy 5perces klipen.
Egy teljesítményduplázást (=magszámduplázás) nagyon tudnék értékelni. Ez ugyebár a jelenlegi tech szinten teljes mértékben lehetséges, simán csak lga2011-re kéne váltani, csak ezt nagyon húzós áron mérik, hiába van már évek óta a piacon. A cannon-nal igazán szórhatnák a 8 magot a <500$-os konzumer szegmensbe is.
-
Dtomka
veterán
válasz
Fücsök007 #1138 üzenetére
Vége az Intel Tick-Tock stratégiájának
Ezek szerint a Cannonlake teljesítménye jobb lesz\lehet a Skylake-nél.
Alakul a Skylake ára:
INTEL Core i7-6700K 4.00GHz 1151 BOX 113 069 Ft helyett 110 852 Ft (Ipon) Vajon mennyit csökken még? 90k -ra "lemehet"? -
Nagyon meredek:
-
Fücsök007
őstag
Szerintem nem lesz nagy ugrás IPC teljesítményben egy darabig. Egyedül az eDram-os processzorok gyorsultak jelentősen, ha 3Ghz-en vagy alatta nézzük a teljesítményt, 4GHz-en már jóval kisebb az előnyük. Egyébként a 119K még mindig túl sok egy 4 magos prociért, és ezt ha 200-as árfolyammal számolnánk (ami kb. 600 dodó lenne), akkor még az amcsik is sokallanák az árát. Szándékosan nem az aktuális árfolyammal számoltam, szemléltetve, hogy ha nekik is drága, akkor nekünk meg mennyire az.
-
Dtomka
veterán
És a Skylake-hez képest vajon jobb lesz?Most elég jó áron adják a 6700 k-t:
INTEL Core i7-6700K 4.00GHz 1151 BOX (119k, de volt 152k is)
Jó lenne ha jönne már valamilyen hír. -
Cannonlake-re várok, talán 10nm-en lesz már valami érdemi gyorsulás is. Nagyon remélem azt is, hogy több GT4-es IGP-t terveznek vele, mint ahogy szokták! Egy jó GT4-es IGP mellé nekem már nem is lenne igényem dedikált VGA-ra. ( AC IV: Black Flag menjen medium beállításokkal. Ez a szint már kielégítô. )
-
Dtomka
veterán
Infóképpen:
2020-ra már az Intel is az 5 nm-es csíkszélességnél tarthat
A Skylakre szerettem volna váltani (lehet, hogy fogok is) de eléggé visszakozok. Meghajolhatnak, illetve hibásan számolnak..."Előtte azonban egy újabb 14 nm-es csíkszélességre támaszkodó processzorcsalád érkezésére számíthatunk, ez pedig nem más, mint az idénre várt Kaby Lake. "
A Skylake után, idén mikor érkezik a következő generáció?Találtam egy korábbi hírt:
Intel 14nm Kaby Lake “Skylake Refresh” Platform Detailed
Read more: http://wccftech.com/intel-14nm-kaby-lake-haswell-refresh-platform-detailed-launching-2h-2016-256-mb-edram-hseries-91w-kseries-unveiled/#ixzz3xtA8vpnd
Persze felmerül a kérdés, hogy a korábbi problémákat orvosolni fogják?Ha nem akkor Lehet várni a következőt...Cannonlake -t. (Bár ez is idén jön elméletileg...) -
blu79
addikt
-
Jammalan
tag
válasz
Jammalan #1132 üzenetére
De a legjobban az hangzana ha az intel végre combosítaná az i3akat 3 vagy 4 magra az i5 meg kapna extra 2 szálat ht-ből. Talán az unokám megéri azt a kort is.
Bocs a dupláért, csak elgondolkodtam miért is nem lépte még meg ezt az intel, egyből nem filóznának az emberek azon, hogy fx 6300at vegyenek a "6 mag" miatt vagy 3 magos i3at a közép kategóriás gépükbe, mert az i5 túl drága.
-
Jammalan
tag
válasz
Mahrenburg #1131 üzenetére
Ez egyből jobban hangzik, így még év végéig van ideje normalizálódni is az árnak.
-
Jammalan
tag
Arról nincs semmi belső infoja valakinek esetleg, hogy mikorra várhatóak a Skylake nem K i5, i3, pentium processzorok és hozzájuk a B,H lapok?
-
namaste
tag
Egy tesztből nem lehet megmondani, látni kellene mit mutat hasonló tesztekben. A 470.lbm sok memóriát használ, az is lehetséges, hogy egy Skylake mag kimaxolja a memória sávszélességet és a többi mag már nem nagyon tud hozzátenni.
Holnap kezdődik az IDF, kiderül mi a helyzet.
-
Balala2007
tag
Tokeletes az idozites, holnap IDF, boritanak a Skylake-rol, itt az utolso alkalom az abrandozasra.
-
bsh
addikt
válasz
Bjørgersson #1121 üzenetére
ja, csak az eatx, meg bazári burkolatos, meg fölösleges wifi, szar killer vezérlő és nyilván valamilyen plx chip is van rajta.
-
bsh
addikt
válasz
Bjørgersson #1118 üzenetére
nem értem mi célból raknak az összes z170-es lapra 3 darab monitorkimenetet, amiből egy ráadásul dvi? emiatt meg alig fér rá pár darab usb port. ezen lapok célközönségének szerintem 1%-a használja az igpu-t 1-nél több monitorral. rakjanak rá 1db dp-t, azt oda átalakítózza az ember ahová akarja. vagy 3db dp vagy hdmi-t egy oszlopba. a maradék helyre meg odaférne még +4 usb.
hihetetlen, hogy a 4 nagyobb gyártó öszesen minimum félszáz alaplapos palettájáról nem találtam eddig egy nekem megfelelőt sem
de bizonyára nem velem lehet a gond! -
Dtomka
veterán
válasz
Bjørgersson #1116 üzenetére
Hiszek neked mert nem tudom megcáfolni
. Én 2011 ben azért vettem asrockot mert akkor az volt a favorit márka. 10 ből 8 ember azt ajánlotta. Illetve az asrock árhoz képest felszereltségben sokat ad. Nem tudom, mostanában is így van e de akkor még így volt
.
Amúgy egész jól néz ki az alap. -
bsh
addikt
válasz
Bjørgersson #1116 üzenetére
+1
kár, hogy ezek közt se találtam olyat, ami nekem tökéletes kialakítású lenne
de az ud5 az majdnem.
-
Dtomka
veterán
A gigabyte alaplapjai is megérkeztek.Sosem volt, még ettől a márkától alaplapom, nem tudom milyen minőséget képviselnek.
A Gigabyte bemutatta Z170-es alaplapjait -
Dtomka
veterán
Csokorba szedtük az ASRock Z170-es alaplapjait Van egy pár... sajnos az árak még magasak.
-
Bjørgersson
félisten
H170, B150 chipsetek később lesznek bemutatva, elindítva?
-
OcUK-n volt egy elég komoly akció limitálva.
Adtak az M7 mellé egy CM Nepton 120XL vizet ingyen (az 70gbp).
190gbp-t fizettem postával együtt a lapért.Procit is olcsóbban vettem,mert a Scan.uk-nél törzsvásárlónak számítok.
Kaptam e-mail-t tőlük,hogy 286gbp-ért megkaphatom a procit.
Postával együtt fizettem 292gbp-t a 6700K-ért.
Listázva 320gbp-ért van mindenhol. -
Crytek
nagyúr
Amúgy arra nyilatkozott valamit az intel hogy a csúcs IGP-s cpu-t miért csak laptopokba adja ki?
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
Akkor lehet, hogy én ezek közül fogok választani, mert:
Az ASUS bemutatta Z170-es alaplapjait -
regener
veterán
De-de, mint friss hús és amíg a piacvezető cég a gyártója így horror árron fog menni egy jó darabig.
-
regener
veterán
Első linked csak 4790-re mutat
Új hozzászólás Aktív témák
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest