Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
joczo1337
tag
válasz
HalasKYO
üzenetére
Az szép konfig

Értem,hát igen ezen az alapon nem nagyon lehet feljebb lépni.Egyébként nekem még S771-es a cucc(775 lapban).Olcsó volt,meg jókat írtak róla,úgyhogy lecsaptam rá(proci,lap,8gb ddr3 összesen 30ezerért).
Közben játszottam kicsit a dolgokkal,kiderült hogy a lap valamilyen megfontolásból sokkal több feszt ad neki,mint amennyi kellene(aztán lehet ez az alap vcore és én vagyok hülye
).1.3V alapfeszről lehúztam 1.2V-ra,és még mindig betonstabil.Cpu-z ugye még kevesebbet ír(1.150 ha jól emlékszem,kérdés mennyire pontos),és ugye nem kell említenem hogy hőmérsékletre mennyire kedvezően hatott(70fok maxról 58fok max,játék alatt).
Így már beleférne a tuning,és úgy tippre azt mondanám,hogy 3.5GHz környékére lazán be lehetne lőni,viszont jön az újabb érdekesség.Úgy tűnik,hogy a lap bármilyen bclk/fsb(vagy hogy hívják itt xd ) emelésre beadja a derekát,és visszarakja alapra a dolgokat,sőt van amikor 9x-es szorzó helyett failsafe 6x-ra.Ilyenbe futott már bele valaki?Nekem volt még régebben hasonló esetem Gigabyte lappal,de az nvidia chipsetes AM3 volt.Ott is bármilyen emelésre safe módba vágta magát.A mostani is Giga egyébként,egy P41T-D3P. -
joczo1337
tag
válasz
HalasKYO
üzenetére
Ja jó,akkor megnyugodtam,csak azthittem nálam van valami gond.Ja igen azt lehagytam,hogy nekem is asztalon van kint,tehát még az sincs hogy gyengén szellőzne a ház.Meg az is furcsa volt,hogy a hűtő teteje is forró volt,ha a procinál lenne valami akkor hűvösnek kéne lennie

Na mindegy.Gaming-re szerinted jó választás(így olcsón)?Vagy inkább passzoljam tovább,és ugorjak valami másba?
-
joczo1337
tag
Üdv az uraknak!
Kezdő inteles vagyok,egy 2500k-t leszámítva csak AMD-m volt idáig.Problémám az lenne,hogy nemrég szereztem egy Xeon X5450-et,és frissen pasztázva,alapbeállításokkal is a 70fokot veri terhelés alatt,pedig egy Arctic Freezer 7 Pro van rajta.Ez normális?Vagy delidelni kéne?Vagy valami más a gond?
Hogy a többi lehetőséget kizárjuk,pasztázni tudok,és coolermaster paszta van rajta,ami előtte egy FX-6300-at és egy 2500k-t simán hűtött 4.5GHz-en.Szóval segítség,még húzni is szeretném de így esélytelen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).1.3V alapfeszről lehúztam 1.2V-ra,és még mindig betonstabil.Cpu-z ugye még kevesebbet ír(1.150 ha jól emlékszem,kérdés mennyire pontos),és ugye nem kell említenem hogy hőmérsékletre mennyire kedvezően hatott(70fok maxról 58fok max,játék alatt).