- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joczo1337
tag
válasz
HalasKYO #1152 üzenetére
Az szép konfig
Értem,hát igen ezen az alapon nem nagyon lehet feljebb lépni.Egyébként nekem még S771-es a cucc(775 lapban).Olcsó volt,meg jókat írtak róla,úgyhogy lecsaptam rá(proci,lap,8gb ddr3 összesen 30ezerért).
Közben játszottam kicsit a dolgokkal,kiderült hogy a lap valamilyen megfontolásból sokkal több feszt ad neki,mint amennyi kellene(aztán lehet ez az alap vcore és én vagyok hülye).1.3V alapfeszről lehúztam 1.2V-ra,és még mindig betonstabil.Cpu-z ugye még kevesebbet ír(1.150 ha jól emlékszem,kérdés mennyire pontos),és ugye nem kell említenem hogy hőmérsékletre mennyire kedvezően hatott(70fok maxról 58fok max,játék alatt).
Így már beleférne a tuning,és úgy tippre azt mondanám,hogy 3.5GHz környékére lazán be lehetne lőni,viszont jön az újabb érdekesség.Úgy tűnik,hogy a lap bármilyen bclk/fsb(vagy hogy hívják itt xd ) emelésre beadja a derekát,és visszarakja alapra a dolgokat,sőt van amikor 9x-es szorzó helyett failsafe 6x-ra.Ilyenbe futott már bele valaki?Nekem volt még régebben hasonló esetem Gigabyte lappal,de az nvidia chipsetes AM3 volt.Ott is bármilyen emelésre safe módba vágta magát.A mostani is Giga egyébként,egy P41T-D3P.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest