- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam #15545 üzenetére
ibt vs. linx dologból nem bírok kikeveredni. az ibt alá 1 gb ramot szoktam lefoglalni. a linx-et 3 gigával szoktam futtatni, de induláskor egy 2-300 mb mindig van szabadon. lehet, hogy keveset hagyok szabadon, az a gond? habár ehetne all rammal is tesztelni, amikor az összes free-t befogja. tehát ez nem lehetne ok....
kezdek belefáradni. lehet hogy visszatérek a prim95-höz. az olyan jó elfut, még a fos beállításokon is. fűteni sem fűt. filmeket meg nem kódolok át, amibe hiba kerülhetne.
jól meghúzom, legfeljebb ha fagy játék közben, kikapcsolom...fáradt vagyok. nekem már az is jó lenne, ha valaki azt modnaná, hogy csak 3.7ghz. nem lesz több, ne fáradj. de itt van, ne' a tuti beállítás..... - már kiegyeznék. de már az sem jön ingyen.
és akkor ne nyíljon ki a bicska zsebemben, amikor 24/7-e járó, jó 4 giga fölötti, 775-ös quadokról regéltek?
(
)
és stabil tuningbeállítás márpedig nincs! nem létezik! nem volt, nem is lesz! (mint ahogy a kőművesek szerint sincs derékszög és egyenes....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hálózati / IP kamera
- Peugeot, Citroën topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest