Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ilyen előfordul,ha jól emlékszem Achi-nak volt ilyen jelenség. Hát most ugye megint nem jó,mert kiszámithatatlan a fesz amit kap a CPU. Töröld le,és csináld meg újból,talán azt javasolnám...
Meg olyanokra ügyelj,hogy az SMD körül a többi cucc ne legyen grafitos,szóval a végén fújd meg egy kicsit. -
feka007
veterán
Egyszerű, mindig ugyanazt a sémát követed: belépsz a biosba, balról a második opciónál megtalálod a jumper free configot, aztán miután manualra állítottad az ai oc-ot, 5-10MHz-es lépésekben emeled az FSB-t, beállítod a kívánt cpu szorzót, (ugye közben nem engeded a ram-ot ellógni a megengedettnél magasabb frekikre, mert az növexik az fsb-vel együtt, és akkor nem tudod majd, hogy miért fagy meg a win) ,utána mindig nyűvöd 1-2 percig a Prime95-tel a cpu-t, közbe figyeled a hőmérsékletet (ajánlom a CoreTemp-et), aztán ha stabil (azaz nem jelez hibát a progi), akkor visszamész a biosba, és így tovább 5-10MHz-es lépésekben (de ha nem vagy biztos, akkor lehet kisebbeket is ugrani egyszerre, én 5-önként szoktam). Ha pedig kezd kevés lenni a fesz, akkor adsz neki, 1,5-1,6V-ig biztonságos.
Ez sokat segít, hogy miket állíts be a biosban: [link]
[Szerkesztve] -
drako76
csendes tag
én a házam hütését ugy oldotam meg.volt egy egyszerü házam.kivágtam az oldalát,csak a széleit hagytam meg majd a kivágot rész plexitel helyetesitetem.a vga elött és a proci elött (tehát egy más felett)kivágtam és beraktam két 12cm ventit ,ezek befuvok.a ház tetejére meg felraktam egy 8cmest kifuvot(frankon kifurkodtam 8 as furoval olyan lett mind az eredeti)azért odaraktama kifuvot mert a meleg levegö ugyis felfele száll és igy csak azt szivja ki.nagyon sok képen láttam hogy volt egy befuvo az oldallapon.és a kifuvot meg a hát lapra rakta,szerintem közel volt nagyon egymáshoz,igy a befujtlevegö nagy részét ki is szivja.amugy nagyon frankon hütt nekem igy.akartam venni én is valami tuti házat de igy nem 20bol hanem 2500ft bol megoldotam
-
drako76
csendes tag
nekem egy gigabyte p35 ds4 alaplapal.geil ultra 800mhz(4-4-4-12)ramal.gyári hütö .alapfeszen.400-as fsb és 7 es szorzoval,2.8ghz 82-83 fokra ment fel 3rát futatam az orthosal és stabil volt.csináltam 8-as szorzoval ,400-as fsb .vel 3.2ghz.fél orát járatam mert sokalotam a höfokokat.90fokig ment fel.addig stabil volt.ha orthosal akarod tesztelni akkor ne csak egy szer indisd el vagy kétszer mert csak valmelyik két magot fogja terhelni.indisd el egyszer az orthost,majd feladatkezelöbe menny a folyamatokra,nyomj jobb kliket az orthosra,ott affinitás,és vegyél ki két pipát a négy közül(a négy magbol 2 hadj meg).aztán indisd.utána nyiss meg megint egy uj orthost.majd csinál meg ugyenezt(amásik orthosra jobbklik) csak a másik két pipát hagyd most benn,és indisd.a feladat kezelöben látod ugyis hogy hány százalékon megy.egy jobb hütövel szerintem job höfokok lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest