Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

válasz Dr. Mózes #4566 üzenetére

Erre baromi nehéz válaszolni, ezt csak ti tudhatjátok.
    Én laktam városban, külvárosban, város melletti kis faluban is. Én 10-ből 10-szer a házat választanám, kb gondolkodás nélkül, mert szerintem simán ér annyit, hogy nincs közös falam senkivel, hogy napi 2*15p-et ingázzak kocsival.
    Viszont a kertesház melósabb és a bejárás is extra költség, arról nem is beszélve, hogy extra szervezés, és előbb utóbb biztos, hogy nem lesz elég az 1 kocsi sem. De még ezek mellett is, részemről ház, ház és ház.

De én tiszta szívből utálok lakásban lakni. Gyűlölöm, hogy mindig karácsonykor a legpuhább a beton, gyűlölöm, hogy ha van paraszt bent dohányzó szomszéd, akkor nyáron az én lakásom is bagó szagú, gyűlölöm, hogy elég egyetlen balszerencse, hogy körém legyen költöztetve valami paraszt, aki üvölteti a zenéjét minden nap... szóval én ha van választásom, lehet a híd alá is szívesebben költözök, mint egy lakásba, úgyhogy én biztos a kertes házat választanám (még úgy is, hogy ott meg minden paraszt szombat reggel 7-kor nyír füvet). De mint látható, én eléggé elfogult vagyok a témában. :B :D

Új hozzászólás Aktív témák