Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Mózes
üzenetére
Erre baromi nehéz válaszolni, ezt csak ti tudhatjátok.
Én laktam városban, külvárosban, város melletti kis faluban is. Én 10-ből 10-szer a házat választanám, kb gondolkodás nélkül, mert szerintem simán ér annyit, hogy nincs közös falam senkivel, hogy napi 2*15p-et ingázzak kocsival.
Viszont a kertesház melósabb és a bejárás is extra költség, arról nem is beszélve, hogy extra szervezés, és előbb utóbb biztos, hogy nem lesz elég az 1 kocsi sem. De még ezek mellett is, részemről ház, ház és ház.De én tiszta szívből utálok lakásban lakni. Gyűlölöm, hogy mindig karácsonykor a legpuhább a beton, gyűlölöm, hogy ha van paraszt bent dohányzó szomszéd, akkor nyáron az én lakásom is bagó szagú, gyűlölöm, hogy elég egyetlen balszerencse, hogy körém legyen költöztetve valami paraszt, aki üvölteti a zenéjét minden nap... szóval én ha van választásom, lehet a híd alá is szívesebben költözök, mint egy lakásba, úgyhogy én biztos a kertes házat választanám (még úgy is, hogy ott meg minden paraszt szombat reggel 7-kor nyír füvet). De mint látható, én eléggé elfogult vagyok a témában.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest