Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Csakhogy az embernek nem a teljes képet és a jövőt ismerve kell döntést hoznia ilyenkor, és a biztosra megy.
2009-ben már hallottam a criptoról, nem értettem, hogy energiapocséklásból miért lesz érték? Mert pár majom azt mondja, hogy ez a valami értékes? Nem is foglalkoztam vele, pedig elég lett volna akkor pár tízezret beletolnom, és ma milliárdos lennék. De nem volt arra pár tízezrem, hogy nagyon nagy valószínűséggel elveszítsem. Ott van Zolesz haverom, neki két BTC-je volt valamikor tizensokéve, eladta mikor pár tízezret ért darabja. Ma milliomos lehetne.
Innen megmondani egyszerű, hogy akkor kellett volna akár banki hitel árán is bevásárolni, mert akkor ezt nem tudtad.
Ráadásul a criptot egy extrém kártékony szarnak tartom a mai napig, és nem csak azért mert olyan embereknek juttat nagy vagyont, akik semmi hasznos tevékenységet nem végeznek.Pár éve vitatkoztam itt a fórumon egy arccal, azzal jött, hogy nem igaz h ennyi idősen nincs pár millió olyan pénzem amit belefektetek valamibe és ha oda van, hát oda van. Aztán kiderült, hogy még nekem saját tehermentes családi házam van, addig ő albérletbe nyomorogva várja a criptótól a csodát. Egy másik itteni arc még meredekebb volt, ő konkrétan hitelt vett fel, és abból vett criptot, mikor meg a bányászat szerencsére leállt és amúgyis zuhant az ára akkor pánikból eladott, és már csak a hitelt fizeti (ezzel persze már nem dicsekszik).
De van olyan ismerősöm aki 38 évesen 13 évnyi megtakarítását nullázta le a criptoval, pedig csak egy szerencsétlen gyári szalagmunkás, tehát nem egy hamar termeli vissza.
De a magukat wallstreet farkasának képzelő bányászgépet építő ismerőseimnek se lett Ferarrijuk (egyáltalán új autójuk sem) és amikor bányabontáskor kérdezgettem, hogy na milyen volt a megtérülés akkor olyan válaszokat kaptam, hogy "ha az áramot nem számolom akkor volt egy kis nyereség" vagy "ha így jó áron elmennek a kártyák, akkor végülis pluszban leszek".A criptoddal és a részvényeiddel nem tudsz mit csinálni, csak eladni, míg az ingatlanban vészesetben lakhatsz, vagy kiadhatod. Az ingatlan bérleti díjjat, azaz havi bevételt generál neked, míg a részvény/criptoból csak akkor tudod realizálni a hasznot, ha eladod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HP EliteBook / ZBook topik
- Háztartási gépek
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest