Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandozo
tag
válasz
laci laci
üzenetére
Nem a teló érdekel, hanem az aksi :-) mivel kinézetre, arányokra és a "röntgen" képe a kamera körül nagyon hajaz a V3-ra. Ha egy kicsit vastagabb az aksija akkor lehet, hogy a szilikon tok alatt "elférne", és azért a +30% kapacítás az akár 8 óra Kitkat-on...
Sajnos aksi méreteket még nem találtam...
De geekbuying: 55mm*3.5mm*6mm ? má mérem is :-) -
envidia
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
oh.. idedobott a gugli.. majd megnézem van e plus fórum. Köszi.

A frissítés időpontja talán a sima V3-nál is adhat reményteli perceket.. imént találtam plusz 3 alkalmazást is. inew manager, inew security és inew Xender.. első kettő talán hivatott lecserélni a Clean Master app-ot.. még a felülete is olyan egyszerű koppintás.. az Xender elsőre egy mindent mindenkivel mindenen megosztó alkalmazásnak tűnik.. de talán utána is olvasok mindjárt..
-
Secretknight
aktív tag
válasz
laci laci
üzenetére
ha a kérdés nekem szól,akkor a válaszom,hogy a gps része egyetlen holdat sem fixál ,az összes 0 snr értékkel látszik.Látszik,mert pirossal látom őket,hiszen az epo,agps által láthatóak .Viszont,ha kikapcsolom a wifit,mobilnetet ,akkor még a piros holdak sem láthatóak,hiszen nincs honnan letöltenie a telefonnak.
És nekem ezen segített az a menü ahol resetelni lehet a gps modult.Reset, epo töltése ,full és cold indítás ,és működött a pozicionálás, fixált 3D-ben a szobában.Előtte semmi.Hogy ez miért van így,gőzöm nincs.Mindenesetre örülök hogy nem hardveres hiba. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
laci laci
üzenetére
Igazából még valahol legbelül nem adtam fel, bár legalább 150 szer csatlakoztattam a gépre 2 nap alatt, hogy néha néha felismerje és valamire jussak vele, de végül nem. Azóta is figyelem a topicot, tehát nem tűntem el, csak nem adtam élet jelet. Igazából nem jutottam semmire, és a tulaj se lett sokkal boldogabb, és én ezért semmit nem is fogadok el majd tőle. Én nem azért szoktam segíteni hogy megköszönjék, hanem csak pusztán azért hogy segítsek. Az csak jó érzés ha megköszönik. Sajnálom ha sikerült újra megbántanom téged.
Ettől függetlenül igazad van, tehát pótolva mulasztásomat Köszönöm mindenkinek a segítségét. -
zosy76
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Szia!
Nekem sikerült feltenni, a következő leírás alapján:
Az update1.1 telepítés:
1. SD kártyára másold fel a zip fájlt, majd telefon kikapcsol, SD kártya betesz és recovery-ben indít
2. Itt Install, majd SD kártya kiválaszt, azon az update1.1.zip fájl kiválaszt és install, ha végzett mehet megint egy wipe dalvik cache, de ez már nem kötelező.Köszönet Noresz01 fórumtársnak!!!
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
laci laci
üzenetére
Majd a laptopomat ha hazahozom akkor megpróbálom azzal még.. ez a gép már nem ismeri fel, csak a com1 et erölteti a telefon meg sehol, drivert se tudom belinkelni neki.
(#7359) junkpod
Honnan tudnék? Nem is tudtam hogy létezik ilyen telefon ezelőtt, nemhogy hogy valakinél lenne egy akku a környéken. Már gondoltam hogy rákábelezek egy nokia akku-t. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
laci laci
üzenetére
Egyszer kiírta hogy nem talált drivert hozzá, aztán ennyi, de azóta semmit. Szerintem full le merült és azért csinálja, de egyszerűen nem tölt.
De amúgy úgy került szervizbe azt még elmondom, hogy a kijelző elkezdett kiszédülni belőle, vissza ragasztották, majd megint elkezdett kiesni, akkor a tulaj ragasztotta meg. Pedig amúgy full jó állapotba van, nem egy szétcseszett darab.. egy sarkán látom max hogy leeshetett kicsit. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
laci laci
üzenetére
Üdv.
Ebay en 29 ezer ft, én egyből rákerestem. azolcsosag.hu ról vásárolta a srác tavasszal.
Amúgy most nézem hogy egyszerűen nem tölt a készülék, egy nokia lumia 800 töltőjével próbálkozom, már próbáltam gépről is meg másik kábelekkel, de semmi.. Az akku meg 3.4 volt körül van, tehát pont le van merülve. Ezt nem is értem eddig miért nem vették észre.. -
kmarci25
veterán
válasz
laci laci
üzenetére
Mobileuncle Tools -> Engineer Mode -> Engineer Mode (MTK) -> Hardware Testing (felül) -> Audio
Itt én a Normal Mode alatt a Media-t, és a LoudSpeaker Mode alatt a Ring-et és a Media-t állítottam.A beállítás nálam a következőképpen történt. A Level jelöli az egyes hangerő fokozatokhoz beállított értékeket a Value pedig magát az értéket. A Max. Vol. asszem egyértelmű...
, nálam 145-re van állítva, agy már egy egész picit torzít max hangerőn a csengés.A Value értéke 0-255-ig terjed, a 0 a néma, a 255 pedig a gigabrutálmetál hangos. Összesen 15 Level van, azaz 15 hangerő-fokozat, a 255 osztva 15 pedig 17, ezért, hogy egységes legyen a hangerő léptetés, minden Level alatt 17-tel növeltem az értékeket.
Tehát: Level 0 - Value: 17
Level 1 - Value: 34
Level 2 - Value: 51
...
Level 14 - Value: 255Ha ezt a fenti három lehetőségnél beállítod, akkor a hangerő léptetésnél szépen egyenletesen emelkedik a hangerő csöngésnél, és médiatartalmaknál (játék, zene, videó stb.) egyaránt.
Remélem érthető voltam.
-
kmarci25
veterán
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
laci laci
üzenetére
Az nem is olyan rossz.
nekem folyamatos szinkron, napi 1, 1-5 óra óra hivás, és sok sok chat, facebook, egyebek.
Bőven 2 nap fölött szokott lenni.
de olyan is volt, hogy 10 óra alatt 7%-ra merítettem. Akkor szinte le sem tettem a kezemből.
Viszonyításképp elmesélem, hogy korábbi samu S2-nek is valami 1700-1800 mah-s akkuja volt, azt napi szinten etetni kellett. meg töltövel mentem mindenhová.
Azért váltottam nagyobb akkus telefonra tavaly. Böven elég a 2 napra 2500 mah.
Bár egy 4000-est azért kipróbálnék
-
noresz01
csendes tag
-
-
noresz01
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
laci laci,
Korábban írtam az alábbi problémáról.
Pár napja az alábbi probléma ütötte fel a fejét:
- a kijelző magától bekapcsol, ezt mondjuk eddig is csinálta, de mostanában egy fekete felület is megjelenik, amin a bal felső sarokban az óra és dátum látható
- ez a fekete felület és a normál zárképernyő vibrálva változik egymást követve párszor, majd visszaáll a zárképernyő
- ugyanez a jelenség előfordul fordítva is, amikor a kijelző magától kapcsol ki, és ekkor is jön a vibrálás és fekete felületMegvolt a teljes újratelepítés, különböző romokat is kipróbáltam, de a probléma hol előjön, hol nem.
Azt figyeltem meg, hogy amikor kültéren vagyok, és hideg van, akkor jön elő a gond. Milyen hardveres gond lehet ez? Valami érintkezési gond?
-
noresz01
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Szia,
Igen felraktam, ahogy a srác írja az oldalon.
1. feltettem a iNew_V3_KK_1.0.13_TWRP_SPFlash, SP Flashtool-lal, format+download (itt a srác azt írja, hogy használjuk az Ő recovery-ét, ezt én kihagytam, a KK recovery-vel mentem tovább)
2. majd recocery-ből telepítettem a V3zopo.zip-et SD kártyáról
3. amikor végzett wipe, majd reboot. Először kicsit lassan indul, de megyAz IMEI számok elvesznek, de MUT-tal vagy MTK Droid tools-al ezt vissza lehet könnyen állítani.
Most írt a srác egy javaslatot a GPS probléma megoldására, azt még nem próbáltam, ha meglesz beszámolok a fejleményekről.
-
noresz01
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Nos, a Zopo ROM-mal nekem, egyelőre csak a Gps-szel volt gondom, de úgy fest, azt megoldja ez a patch:
https://mega.co.nz/#!UE1xTSZI!glwttg_-iCPnmizJnmLh4vNxj1JyoDAwhyfrsfc_XK0Recovery-ből lehet telepíteni, majd ott egyből wipe chace&data, nekem így felment, és kb. 20 másodperc alatt talált holdakat az első indításkor. Hogy mennyire lesz pontos azt még nem tudom, majd használat során kiderül, de így elsőre kb azt tudja mint a cseh Gps fix-es 1.0.8 Rom.
Egyébként ez a Zopo Rom egyelőre tényleg jónak tűnik, gyors, stabil, a programok futnak rendesen, stb.
-
noresz01
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Szia,
Nekem is tetszik így elsőre, kivéve a GPS probléma. Azt írja a srác, aki feltette, hogy Ő Görögországra fixálta a GPS-t és ez okozza a gondot.
A kérdés már csak az, hogy ezt hogyan lehet feloldani, mert most még EPO file-t sem tudok letölteni még MUT-tal sem...Ötlet valakinek?
-
noresz01
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Szia,
Köszönöm, ezeken már túl vagyok... de nem hozott sikert. Az érdekes, hogy fél évig semmi nem volt, és egyik napról a másikra jött ez a fekete háttér, persze kínai kütyüknél soha nem lehet tudni, de ezért érdekesek! :-)
Most felraktam a Zopo 1000 KK rom-ot, megnézem azzal mit csinál.
Mondjuk ez is szenvedős volt, mert a 1.0.14 Rom-ban nem az enyémhez való lcd driver van, így most az 1.0.13-ra ment fel, kíváncsi leszek mit csinál, egyelőre működik, csak az Imei-t kellett újraírni. -
-
-
Balazska15
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Igen, sajnos alig kivehető a képen, és elmagyarázni is nehezen tudom, az oldalán futó műanyag ami kipattant, kitört a helyérő, így 1-2mm-re eláll a telefon többi részétől, valamint az alsó sarkánál ez a puhább műanyag, gumis rész is sérült egy kicsit, ezen kívül még a hangerő gombok felett, szintén ezen a műanyagdarabon lepattant a festék, amit ugyan fekete filccel javítottam, így legalább nem olyan szemet szúró. Tudom, hogy semmiségnek hangzik, de lévén, hogy új telefonról van szó és sosem történt még velem ilyen így eléggé zavar a dolog.
-
raulicio
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Én meg csak azért vagyok szkeptikus mert win8 van a laptopomon és eddig még minden program jól működött vele. (flashtools, droid tools, adb, maui meta, stb.)
Bár az is igaz, hogy a múltkoriban egy HTC-telefonhoz az istennek sem tudtam megfelelő drivert rávarázsolni....
-
Qvadro
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Igen ezeken alapból végigmentem, aztán utolsó mentsvárként írtam ide, hátha valakinek van valamilye ami nincs kint a világhállón. Még szerencse, h az asztali pcmen win 7 van. És valószinüleg a win8 miatt nem működik rendesen a Droid tools meg a flashtools is, bár ezeket még nem próbáltam win7en. De köszi minden segítséget, ja meg annyit még, h cwm-et hol találok hozzá, mert a needromon nem találtam, vagy csak rossz helyen kerestem?
-
woteska
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Még abban tudnál segíteni, hogy milyen wipe-ot hajtsak végre mielőtt a szóban forgó V2-t felteszem FlashTool-al, hogy ne legyen probléma a frissítés után? Mindent lementettem, szóval nincs a telón fontos. IMEI-m pedig már rég nincs, de az is külön .bak MUT-al le van mentve..
-
woteska
csendes tag
válasz
laci laci
üzenetére
Köszönöm, meg is van melyik!
Ahogy a Needromon látom, vannak annál frissebb romok, pl. a Marspa V4, de nincs mellé írva, hogy mely LCD-driveok kompatibilisak vele. A V2-höz ez van írva: "V2
Based on fw KK 1,013 that also extends compatibility to display NT35512.". Nekem szintén ez a driverem..
Felteszem ezt, ha esetleg tudsz hozzáfűzni, az jó lenne. Köszönöm a segítséget!Re: A V2-t FlashTool-ból milyen beállításokkal tegyem fel? Mi legyen bepipálva? Kell-e cserélni valamit?
-
raulicio
senior tag
válasz
laci laci
üzenetére
Abban amit írt teljesen igaza volt.
Amit te előbányásztál az egy ősrégi, kb február-márciusi rom. Azért kit-kat style, mert akkor még a fasorban sem volt a kit-kat a v3-ra.
Amúgy korábban én is pont azt akartam írni, hogy aki nem akar "custom romozni", meg aki csak az ota frissítésben hisz, az vegyen márkás kínai telefont vagy itthon egy samsung/sony/htc/akármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- ASUS ROG Ally
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Riasztó topik
- LEGO klub
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valószínűleg a felhasználó ébreszti, mivel használja is a telót. 

Elvileg 2 pontot kéne össze zárni de melyiket?
...viszont ha kikapcsolom a 3G-t, akkor műkszik rendesen. Azért érdekes, mert csak egy pár számnál produkálta ezt.