- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
#39868659 #2237 üzenetére
Minideal. Írtam nekik, hogy rootolva küldjék, úgy is jött. Kedden rendeltem, csütörtökön átadták a DHL-nek, pénteken a DHL bekérte a vámkezeléshez a papírokat, kedden jött a futár, ÁFA-t kifizettem, telefont átvettem. Kettő darab jött, az egyik az enyém, a másik bátyámé, semmi gondunk vele.
Egy dolog zavar, most jut eszembe. Az, hogy a kamera hátul kidudorodik, és semmi nem védi a lencse előtti műanyagot, azaz nincs kis gyűrű körülötte, így amikor leteszed az ér le, így karcolódhat. Erre kellene valami megoldás. Az ebay-es szilikon tok nem tetszik, de lehet, hogy csak a fénykép sz@r. Nem használ valaki ilyet? Ha igen feldobhatna róla egy képet, ahol benne van a telefon...
Navi és net: nálam nem fétis a net nélküli navi. Azért érdekel, mert esetleges külföldi autózásnál nem lesz netem, és akkor jó, ha anélkül is valamennyire megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest