Hirdetés
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
yilonne
újonc
sziasztok
nekem már pár hete megvan a teló és nagyon szeretem
most viszont nem tudok vele telefonálni
story:
amcsiban kaptam kézhez, ott nem telefonáltam, wifivel szépen dolgozott
itthon nem használtam telefonálásra (két gyerekkel itthon, nem vagyok túl csevegős), net, wifi, sms, simán ment
aztán szóltak, hogy nem tudnak elérni
akkor betelefonáltam a szolgáltatómhoz, őket tudtam hívni, csináltak egy sim frissítést és megldódott a probléma
aztán megint nem próbáltam. nem kellett
most kb egy héttel később, megint nem megy. már a szolgáltatót sem tudtam hívni. sms wifi net megy. Na akkor nosza más telójába bele a sim, működik. Más sim a telómban nem. Factory reset, szolgáltatót tudom hívni aztán megint nem, másokat nem. De volt aki visszajelzett, hogy egyet csippant a telója, hogy hívom, majd semmi.
ÖTLET?ezen gondolkodom, hogy talán: http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Third-Realese-of-iNew-V1-0-7-Preinstalled-CWM-ROOTED-20-03-2014-UPDATE de sosem csináltam ilyet, igazán nem is tudom mi ez. Letöltöttem a rar-t, kicsomagotam, de nem bírok rájönni, hogy kéne elindítanom... linux mint-en néztem elöször aztán windowson de ez utóbbin sem bírtam elkezdeni sem.
Nem vagyok szőke buta, de nő és nem vagyok benne ezekben annyira éééés elakadtam
H E L P
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Arc Raiders
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Automata kávégépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő