Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
yilonne
újonc
sziasztok
nekem már pár hete megvan a teló és nagyon szeretem
most viszont nem tudok vele telefonálni
story:
amcsiban kaptam kézhez, ott nem telefonáltam, wifivel szépen dolgozott
itthon nem használtam telefonálásra (két gyerekkel itthon, nem vagyok túl csevegős), net, wifi, sms, simán ment
aztán szóltak, hogy nem tudnak elérni
akkor betelefonáltam a szolgáltatómhoz, őket tudtam hívni, csináltak egy sim frissítést és megldódott a probléma
aztán megint nem próbáltam. nem kellett
most kb egy héttel később, megint nem megy. már a szolgáltatót sem tudtam hívni. sms wifi net megy. Na akkor nosza más telójába bele a sim, működik. Más sim a telómban nem. Factory reset, szolgáltatót tudom hívni aztán megint nem, másokat nem. De volt aki visszajelzett, hogy egyet csippant a telója, hogy hívom, majd semmi.
ÖTLET?ezen gondolkodom, hogy talán: http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Third-Realese-of-iNew-V1-0-7-Preinstalled-CWM-ROOTED-20-03-2014-UPDATE de sosem csináltam ilyet, igazán nem is tudom mi ez. Letöltöttem a rar-t, kicsomagotam, de nem bírok rájönni, hogy kéne elindítanom... linux mint-en néztem elöször aztán windowson de ez utóbbin sem bírtam elkezdeni sem.
Nem vagyok szőke buta, de nő és nem vagyok benne ezekben annyira éééés elakadtam
H E L P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen routert?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Iphone 14pro
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 12 - 128 GB - kék (248) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 14 Pro Max - 128 GB - fehér (247) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 15 Pro Max - 512 GB - szürke (246) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest