Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyspyspy
csendes tag
Sziasztok! Parkasz kolléga javaslatára (ezúton is köszi) itt szeretném segítségeteket kérni - vagy eladó gépeiteket...
12"-os thinkpad-et szeretnék venni. A jó, barkácsmentes állapot és az 50-60-70 ezerFt. körüli ár lenne az alap elképzelés. Lenovo s10-em van, teljesen elegendő ha legalább ugyanezt tudja, csak nagyobb kijelzővel ugye és a thinpad minőséggel, extrákkal.
Találtam itt PH-n is párat, valamint Vaterán is. x60,x60s,x61,x61s,x200,x200s amiket eddig néztem.
Tudnám még folytatni, van több kérdés is amire nem nagyon találtam választ, de nem akarom elárasztani a fórumot .
Köszönök előre is minden segítséget! -
spyspyspy
csendes tag
-
spyspyspy
csendes tag
-
spyspyspy
csendes tag
válasz btudos #43799 üzenetére
csak gondoltam ha az x200 annyival többet "enne" akkor max veszek egy brutál akkut (szarom le mennyire nehéz de gyűűűűűlölöm a töltőcipelést)
http://www.grando.hu/ibm-thinkpad-x200-series-43r9254-8800mah-12-cella-notebook-laptop-akku-akkumulator-utangyartott-1514162196
egy pl. amit megláttam -
spyspyspy
csendes tag
x200-at ne is keressek touchpad-del ugye? Egyébként mi a véleményetek a pöcökről? Meg lehet szeretni? Kiváltja a padot? Ki tudtam már próbálni anno, de az egy-két perces használat alatt nem jött be. Kicsit tartok tőle.
-
spyspyspy
csendes tag
Sziasztok! x200 dilemmában oda jutottam, hogy elakadtam.
1. versenyző: 55-ért 6 cellás gyári akkuval x200s (sajna csak celeron M-es)
2. versenyző 65-ért szar akkuval x200 (ez core 2 duo)
Nekem fontos nagyon az akkuidő de szeretnék olyan vételt amiből majd ki is tudok szállni és nem akkor jövök rá, hogy én voltam a balek akire mindenki várt
köszi előre is ha van javaslat! -
spyspyspy
csendes tag
válasz spyspyspy #44072 üzenetére
már azon is agyaltam hogy ha ennyire nincs eladó ezekből a típusokból, akkor veszek egy t60-t61 valamelyiket 14-esben amihez jó az akku, és tud mindent. ez akkor megvan 50-ből fél év garival. Csak nekem nagy és súlyos. Én azt gondoltam ebből a típusból van bőven eladó, lesz majd jó vétel. Aztán sehol semmi.
-
spyspyspy
csendes tag
válasz btudos #44077 üzenetére
nagyon jól mondod, annyira ez van bennem. Én a 60-at is sokallom, de tény, hogy nem nagyon van. Lehet, hogy megpróbálom, ha nem akkor várok. Még nem tudom. De köszönöm a megerősítést. Menekülőútnak az van bennem, hogy a laptopsystem árul felújíott 6hó garis t60-t61 gépeket. 45-50 ezer Ft.-ért talán megteszi aztán ha lesz jó x200 akkor ezt talán könnyebben el tudom adni. Ez rossz terv?
-
spyspyspy
csendes tag
válasz Dhampir #44088 üzenetére
áááá ennyire lúzer nem lehetek. Én a harmadik oldalnál meguntam a sok árukereső-vatera-apronet és egyéb hirdetéseket meg a sokk akkut és újnotebook oldalt.
Na jó szóval köszönöm szépen, igen, ez elég jó ajánlatnak tűnik, sőt. Ma elmegyek megnézem. Van egy x61s is, az is jónak tűnik.
http://www.mindenolcso.hu/hasznalt-notebook/lenovo-thinkpad-x61s-b-/c2d-l7500/2048/80/flypage.tpl.html
Nekem mindkettő megfelel. Szerintetek a dokkoló kellhet manapság valakinek és ha igen milyen nagyságrendért lehet eladni? -
spyspyspy
csendes tag
válasz balaaazs #44098 üzenetére
ok, de tulajdonképpen van értelme áhítoznom rá?
Régi lenovomban volt de sosem használtam, nyűgös volt. Most is olvastam pár helyen, hogy többször le kell húzni blabla. Tulajdonképpen hol érezni igazán szükségét? Vagy ki mire használja? Valóban működik, hogy összegyűjtöd a jelszavakat és pl gmailbe az ujjaddal lépsz be?! -
spyspyspy
csendes tag
Laptopsystem.hu céget ismeritek? Lehet, hogy muszáj vennem valamit és eddig úgy tűnik az x200 hamar vétel esélytelen, most egy ideig ellennék t60 - t61-gyel is. Csak az szerintem pár hónapon belül el is adnám ha jön egy jó x200. Ez a cég meg elég sokat árul különféle kombinációban 6 hó garanciával és úgy tűnik korrektek.
-
spyspyspy
csendes tag
válasz Shatterstar #44162 üzenetére
Köszönöm, én esküszöm ma is kerestem de ezekre az oldalakra nem találok el. Viszont azt is látom, hogy amit én szeretnék, tehát x200/c2d/ujjlenyomat/3g/jóakku (kb ennyi) az inkább 70-80 között lesz és még ott is fogjam ki. Ja meg ne legyen összehányva. Úgyhogy lehet, sőt majdnem biztos (thinkpad-re éhezem) hogy holnap alfás notebooksysteméknél megveszek egy jobb akkus t60-at. T61-et már nem mert én nem fogok sütögetni semmilyen gpu-t :
Na de: onnan "tudsz" az csak a segítőkész linkelésben merül ki, vagy van közöd hozzájuk? áfa nélkül azonnal kéne ...
[ Szerkesztve ]
-
spyspyspy
csendes tag
teljesen véletlenül szemet szúrt a laptopsystem gépei között, hogy van egy x61 jó akkuval. Korábban egyik kolléga javaslatára elvetettem, jobb az x200 oké. Most viszont, hogy nem találok, innen szívesen vennék egyet, és a 12col meg jó akku nagyon fontos, szóval... Az x61-ekkel van valami amire ilyen korban számítsak? De tökmindegy, nyilván azért adnak 6 hó garit, mert jó. Teljesen összezavarodtam már tényleg. Baromság x61-et venni 49ért ilyen forrásból? Örülnék ha 50ből megállna.
audi100td: Most találtam meg egy decemberi x61s eladásod hirdetését. Mondd, miért nem tudtál várni egy hónapot?!
[ Szerkesztve ]
-
spyspyspy
csendes tag
válasz audi100td #44200 üzenetére
köszönöm az infókat, szerintem ezt holnap elhozom. Nekem már most hétvégén kellene egy, és ha ez oké akkor megtartom, ha nem, akkor majd erről váltok x200-ra ha jön egy jó vétel. De akkor már lehet kihúzom és nézek corei5-ös verziót, stb. Az ujjlenyomat olvasót nagyon sajnálom, szerettem volna. Na és a 3g modemet De mindent ne akarjak ha nincs pénzem és türelmetlen is vagyok. Rohadék thinkpad-ek, fertőznek...
-
spyspyspy
csendes tag
válasz audi100td #44202 üzenetére
nem baj ha nem válaszolom meg?
Lapa: nagyon úgy van ahogy leírod, és kezdem magam egy másfél agysejtes plázacirmosnak érezni, mert tulajdonképpen rohadtul meg akarok már kaparintani egyet és folyamatosan kötöm a kompromisszumokat. Várnom kéne legalább egy hetet, hogy az alatt valami legyen...
Ultrabay akku témában van valami használható linketek? Beleásnám magam, mert nem tudom mi az de mindenhol csak az akku eladó oldalak jönnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
spyspyspy
csendes tag
válasz audi100td #44210 üzenetére
merthogy ezt akkor találtam ki mikor rábeszéltem magam a t60-ra. Hogy majd jól veszek egyet holnap a laptopsystem-nél és azért örülnék egy 5 óra körüli üzemidőnek. De akkor a legjobb egy x200 és egy jó gyári nyolc cellás aztán kész.
az x61s is játszhatna, úgy láttam az más képarányú, jobban felszerelt és kifejezetten kis fogyasztású. De abból tényleg nem találok. Amiket itt leírtok, azok meg olyan infók amiket nem találok már meg, mert annyira régi gépek ezek. Régi teszteknél is általában 404...
Ráadásul nem egyszerű, mert sokan segítenek, ahogy ti is. De ugyanennyien akarják kihasználni a vásárlási szándékom és hog naívan kérdezek. Legalábbis ez a benyomásom. Nyilván nettó palimadár kategória vagyok a predátorok szemében, szóval érthető. -
spyspyspy
csendes tag
válasz Tikakukac #44212 üzenetére
Igen, ez kb így is indult. Csak közben változott az ár és a türelem. Amikor először kérdeztem, már pár napja foglalkoztatott a dolog, találtam is egy x200-at ami most nagyon jó lenne, csak akkor ugye még nem tudtam, hogy az egy nagyon jó vétel. El is vitték gyorsan
Úgyhogy megfogadok most minden tanácsot oszt várok. Aztán lecsapok. Azért elmegyek holnap Laptopsystemékhez és meglátjuk el tudok-e jönni gép nélkül. Most már biztos, hogy vagy x200 vagy t60 és majd később egy erősebb 12-es.
-
spyspyspy
csendes tag
válasz soldi3r #44218 üzenetére
Mindig olvasgatok mikor valaki ajánl valamit. Most azt néztem, hogy a laptopsystem.hu boltban van egy t400as jó akkuval 65ért. Nagyon elgondolkodtat. Kompromisszum mindkettő, igazad van. De ha mondjuk szakdolgozatírós üzemmódban 4-5 órát elmegy, az nekem elég jó. 9 cellással meg még többet na az... S a nagynál max a méret a kompromisszum ahogy eddig látom.
na még valami: segítene ha leírnád mit tud az x200 meg kb mit gondoltál érte! Sanszos, hogy ma veszek egy t400at. Vagy valamit.
Mondjuk eddig ez az egy amire azt mondom várnék: [link]
[ Szerkesztve ]
-
spyspyspy
csendes tag
válasz Chaser #44222 üzenetére
koszi, ez is jol osszefoglalta melyik mire valo. ha ma nem szarik be a jarmuvem akkor azt hiszem elhoztam volna az akcios t400at. jo akkuval volt 65. de igy legalább lehiggadok es megvarom az x200s-t.
kerdes ips/affs panel mindenhol tema. annyival szebb? kevesebbet fogyaszt?
[ Szerkesztve ]
-
spyspyspy
csendes tag
válasz Chaser #44232 üzenetére
megértettem. S a tablet verzióknak azon túl, hogy ilyen a kijelző és egyébként kifordítható egy prezentációhoz, milyen gyakorlati haszna van átlag felhasználóként? Én egy androidos tabot fogok venni, de az kizárólag "tartalomfogyasztásra" meg utazáshoz. Hosszú üzemidő és hát érintőkijelzőre kitalált oprendszer...
(ne küldjetek el az anyámba, jó? köszi -
spyspyspy
csendes tag
válasz Chaser #44270 üzenetére
köszönöm a hozzászólást, megerősítettél abban, hogy erre semmi szükségem BKV-ra én is elképzeltem, de oda inkább akkor egy tab.
Más: eladnám az s10-2 lenovomat. De azt látom, hogy 35-40 nagyon max. (jó, vaterán több, de azt a vásárlóközönséget nem minősíteném - sokat vaterázok, elmebaj, tényleg - s persze tisztelet a kivételnek).
Kijelzőt nemrég vettem bele, 16 alatt nem találtam. Akkuja kiváló, mindene jó, van 3g modem, blabla.
Rosszul gondolom, hogy szétbontva ezerszer jobban járok?[ Szerkesztve ]
-
spyspyspy
csendes tag
Sziasztok! Boldog tulaja lettem egy x200s-nek. Segítenétek abban, hogy viszonylag gyenge konfig mellett (celeron m 723, 3gb ddr3) van-e értelme a 64bites win7-nek, esetleg tökmindegy, esetleg nekem ez nem ajánlott? Köszönöm. Nem vágok videókat, átlag júzer vagyok, esetleg ha az számít, elég sok ablakkal dolgozom böngészőben meg office megy emelett.
-
spyspyspy
csendes tag
válasz Francia91 #47048 üzenetére
Köszönöm a segítséget, meggyőztetek. Bizonytalan voltam, hogy ennél a lássuk be nem túl izmos gépnél ennyi rammal van e értelme. Ugyanis utánaolvastam de nem találtam kifejezetten ezzel a hardverrel kapcsolatos véleményt.
Egyébként a gép szuper, köszönöm a korábbi tanácsokat is. Az meglepő mondjuk, hogy mikor megvettem két napja, 7-8-10 orat irt a win7, most meg már minden erőfeszítésem mellett sem tud többet négy óránál. Pedig egy 2009-es gyári 9 cellás akku ami 10%osan van elhasználódva. Én cseszek el valamit?! Vagy ezt benéztem?
Talán fel kéne tennem a 32bitest meg az összes drivert újra aztán utána sírni. Csak ez így meglep, na.
-
spyspyspy
csendes tag
válasz soldi3r #47066 üzenetére
Most full reinstall után kezd magához térni. Szerinted az normális, hogy youtube-on még a 360p is akad? Nem beszélve HD-ről. Intel atomos fostalicskámon sem akadt. Igaz az 1.6ghz-es volt, de ez szerintem így nincs rendjén. Driverek fent vannak, nem értem.
JA és tx, prof-ot tettem fel. 32bit
[ Szerkesztve ]
-
spyspyspy
csendes tag
válasz audi100td #47071 üzenetére
amit az oldalon találtam és passzolt, minden. Kokrétan azt hiszem gm45
tudtam mit veszek, de azt azért nem gondoltam, hogy az intel atom s10 legalább így, ha nem gördülékenyebben megy ennél. És ebben 3 gb ddr3 van és nem 2 gb ddr2 mint a net bookbna.
Akku megoldódni látszik. 5 órát bír, de azt stabilan. Mondjuk 9 cellás lenovo akkutól ami 9%osan van elhasználódva azt gondoltam, hogy megy többet is. Egyébként szuper a gép, biztos, hogy amint tudom lecserélem egy izmosabbra.
[ Szerkesztve ]
-
spyspyspy
csendes tag
válasz Gondwana #47074 üzenetére
Defaulton van az összes energiaprofil. Szerintem wifi nélkül alacsony fényerőn elmenne 8 óra körül, talán többet. De a wifin netezni hét órát közepes fényerőn, az nem. Ez még azt mondom így is nagyon jó, tényleg ultramobil De az, hogy a kikúrt youtube-on szaggat a 360p-s video is, ez vicc.
-
spyspyspy
csendes tag
Tudom, hogy merész, de létezik, hogy van LAN port a gépen (X200s) de nincs hozzá hardver? Csak mert a LAN úgy ahogy van nem működik, ha a driverét akarom feltenni akkor pedig azt írja, hogy No Intel Network connection found on this computer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kedvenc zene a mai napra
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- További aktív témák...
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Eladó HP PRobook x360
- Lenovo LOQ 15IRX9, i7 13650HX, 16GB RAM, 1TB SSD, RTX 4050, 2027 augusztusig garanciális
- MSI Sword 17 - i7 14700HX(5.50Ghz 28mag) - Nvidia RTX 4070 8GB - 32GB DDR5 5600MHZ - 1.5 TB M.2
- Dell Latitude 5490 palmrest touchpad burkolat dc in kábel és hangszóróval
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 52.5 Wh akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest