Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vegha

senior tag

sziasztok,

múlt héten vásároltam egy még garanciális T61-et. néhány kérdésben segítséget kérnék:
    - 2008-as gyártású, lehet-e ezen még garit hosszabbítani ?
    - zsanérjai már kicsit lötyögnek. Korábban az IBM szervizben (infopark) ezt nekem szó nélkül cserélték a majd' 3 éves R60-on. mostanában is ilyen kegyesek ?
    - a trackpoint "tüskés" felülete nyomot hagy az LCD-n. aggódok miatta nagyon, arra van valami orvosság szivacslapon kívül ?
    - az előző gazdáját valszeg nem zavarta, de én bal kézzel trackpoint-ozok és azon az oldalon lifeg a palmrest. jól emlékszem, h. valamelyik sorozatnál ez tipushiba ? érdemes ezt is megjátszani garanciában ?
    - a gép Vista Business-szel van szerelve, de az eladó szerint XP Prof. downgrade jogos. Állítása szerint e kettő közül bmelyik telepíthető a recovery partícióról (?), de nekem egyiket sem sikerült előhívnom: a kék gomb megnyomásával csak BIOS, normal startup és boot manager opcióim vannak, semmi egyéb. XP-ben látom a kb. 5 GB-os partíciót.
    - most raktam rá egy DELL-es OEM XP Prof-ot, de nem engedi aktiválni a Vista kóddal.
    - idővel szeretnék bele hsdpa modemet tenni. A kijelző feletti káván látom a wireless ikonkát, ez azt jelentené, hogy már bele van vezetve az antenna ? az akku alatt nem találtam a sim modul helyét, pontosan hol kellene keresnem ? amíg garis, addig nem akarom megbontani.
    - a System Update állandóan telepíteni akarja a kártyaolvasó drivert, pedig nincs is benne. Vajon honnan veszi ?
    - egy-két nap után ennél is elkezdett "mászni" az egér cursor :( erre azóta sincs orvosság ? Az UltraNav utility-re gyanakszom.

+1 bonus kérdés:
    S/PDIF hangot ebből is csak dokkolón keresztül lehet kicsikarni ?

Új hozzászólás Aktív témák