- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, abban az esetben, ha nincs lehetőségem (vagy is inkább túl nagy macera lenne), hogy oda vigyem vissza az L13-as notebookom ahonnan vettem, van-e valami általános call center akikkel tudom intézni a garanciális problémáimat?
-az akksit többször rebootolni kellett
-az elején hangos sípolás mellett valamiféle ventilátor problémára hivatkozik
-bejelentkezés nyugtázása után sötét képernyő van
-illetve a touchpad mellett megvan repedve a burkolat (nyilván nem muszáj elhinni nekem, de mint a szemem fényére, úgy vigyáztam rá amíg dolgoztam vele, azóta pedig ritkábban volt használva.)Azt tudni kell, hogy egyelőre tartalék notebooknak szánom, továbbra is ritkán használom, és szinte alig van rá bármi is telepítve. Ami van, az mint jogtiszta. Egyetlen patch van rajta, ami a windows 11 tálcán összevonható, nem összevonható ablakokat hivatott irányítani.
Röviden annyi, hogy az előző cégeménél 2 évet voltam, abból 1,5 évig a saját T450-esemmel dolgoztam, majd kaptam az L13-at, és végül felmondtak nekem a rezsiköltséges témára hivatkozva, de a laptopot, dokkolóval együtt megtarthattam. Ez egy kis vállalkozás volt, akinek az informatikáját egy szintén kisebb IT cég menedzselte, és a laptopot is ők szerezték be, ha jól tudom. Egyéb, és érzelmi okok miatt sem szívesen kapargatnám ezt a sebet, ha nem muszáj a korábbi cégemnél.
Összefoglalóban nem találtam semmi ilyesmi útmutatót, illetve Lenovo oldalon sem.
Köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Búvárkodás
- Path of Exile 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Dell Latitude 5590 laptop (i5,8GB, 256gb)
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest