Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [BiG]

csendes tag

válasz mandriva11 #2429 üzenetére

Megfelelő körülmények között HTPC-nek is teljesen megfelel.. ;)

Természetesen igazatok van. (a megfelelő körülmények között ;) )
    Bár használom ezeket a népszerű kifejezéseket, hogy NAS, meg HTPC, de helyén kezelem a dolgokat, csak így mindenkinek röviden megfogalmazva egyértelmű lehet, hogy mire gondolok.
    A windows7 alatt sima megosztással elérhetővé tett file-ok csak igen nagy túlzással nevezhető NAS funkciónak. De így volt egyszerűbb. (főleg ha azt max 1 kliens használja...)
    Az hogy torrent kliens fut a gépen az sem feltétlen egy komoly szerver funkció.
    Az hogy XBMC-t futtatok rajta az pedig kinek hogy tetszik de talán már HTPC funkció ha abból is csak egy egyszerű.

Eddig teljesen tökéletes is volt mindenre, ami nekem kellett a fentiek alapján. Nyilván mindig lehet mást venni, de amikor megvettem ez egy jó döntésnek tűnt. És hangsúlyozom továbbra sem bántam meg egy kicsit sem!

A BLU-RAY 3D pedig csak az új TV-m tesztelésénél jött elő. Nem hiszem, hogy a továbbiakban csak ilyeneket néznék, de úgy gondoltam érdemes a végére járni. Ha nem megy, akkor sem fogom emiatt jó eséllyel lecserélni,
    Főleg ha kiderül, hogy egyszerűen csak másik videokártyát kellett volna választanom, nagyon boldog leszek...

Én úgy gondolom, hogy ezen fórum alapján nem kevesen választották az NL40-et "HTPC"-nek. Szóval ha ennyit hozzátehetek, hogy ezt az utat kijárom és az új szériából választók már nem futnak bele ebbe, akkor csak még boldogabb leszek. Hiszen amikor én megtaláltam itt minden infót, amire szükségem volt én is boldog voltam, hogy kevés ráfordítással tudtam összeszedni a dolgokat és dönteni...

Szóval továbbra is maradok NL40 fun.
    BiG

Új hozzászólás Aktív témák