- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
[BiG]
csendes tag
válasz
mandriva11 #2429 üzenetére
Megfelelő körülmények között HTPC-nek is teljesen megfelel..
Természetesen igazatok van. (a megfelelő körülmények között
)
Bár használom ezeket a népszerű kifejezéseket, hogy NAS, meg HTPC, de helyén kezelem a dolgokat, csak így mindenkinek röviden megfogalmazva egyértelmű lehet, hogy mire gondolok.
A windows7 alatt sima megosztással elérhetővé tett file-ok csak igen nagy túlzással nevezhető NAS funkciónak. De így volt egyszerűbb. (főleg ha azt max 1 kliens használja...)
Az hogy torrent kliens fut a gépen az sem feltétlen egy komoly szerver funkció.
Az hogy XBMC-t futtatok rajta az pedig kinek hogy tetszik de talán már HTPC funkció ha abból is csak egy egyszerű.Eddig teljesen tökéletes is volt mindenre, ami nekem kellett a fentiek alapján. Nyilván mindig lehet mást venni, de amikor megvettem ez egy jó döntésnek tűnt. És hangsúlyozom továbbra sem bántam meg egy kicsit sem!
A BLU-RAY 3D pedig csak az új TV-m tesztelésénél jött elő. Nem hiszem, hogy a továbbiakban csak ilyeneket néznék, de úgy gondoltam érdemes a végére járni. Ha nem megy, akkor sem fogom emiatt jó eséllyel lecserélni,
Főleg ha kiderül, hogy egyszerűen csak másik videokártyát kellett volna választanom, nagyon boldog leszek...Én úgy gondolom, hogy ezen fórum alapján nem kevesen választották az NL40-et "HTPC"-nek. Szóval ha ennyit hozzátehetek, hogy ezt az utat kijárom és az új szériából választók már nem futnak bele ebbe, akkor csak még boldogabb leszek. Hiszen amikor én megtaláltam itt minden infót, amire szükségem volt én is boldog voltam, hogy kevés ráfordítással tudtam összeszedni a dolgokat és dönteni...
Szóval továbbra is maradok NL40 fun.
BiG
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest