Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
hát hogy őszinte legyek nem értem miért esett az n40l-re a választásod ha htpc-re is meg nas-ra is meg server feladatok ellátására is akarod használni. Ha veszel vagy vettél bele egy vga kártyát már ott vagy mintha vettél volna egy trinity-s alaplap cpu kombinációt. Árban sem fogyasztásban sem lennél rosszabb helyzetben cserébe lenne egy tökéletes htpc-d rakhatnál bele minden gond nélkül oda is 4 vinyót, lejátszhatnád simán az integrált videokártyájával a 3d iso-t is, ehelyett szenvedsz a microszerver htpc-re alakításával, sose lesz igazán megfelelő rá(szerintem) főleg ha ilyen nagyok az elvárások, mások még egy direkt htpc-re való konfigal is sokat pepecselnek hogy tökéletes legyen minden formátum megfelelő lejátszására és akkor még nem beszéltem a különböző filterek stb processzorigényéről ha még rá is akar gyúrni az ember a tökéletes képminőségre....
Ez a kis számítógép nem erre lett kitalálva, arra lett kitalálva hogy mikro vállalkozások vagy otthoni hálózati serveres feladatok/nas funkciókat kiszolgáljon.
Most még simán el tudod adni mert van rá kereslet ugyan annyiért amennyiért vetted, tedd azt és építs egy htpc-t amit használhatsz nas feladatokra is. Ilyen egyszerű a képlet. Szerintem.
-
DopeBob
addikt
http://www.amd.com/us/Documents/AMD_HD3D_Setup_Guide.pdf
Ezt nem nézted? A HD6450-nek is tudnia kell a 3d blu ray lejátszást, nekem még a vga dobozán is rajta volt szerintem.
-
[Misel]
tag
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem Driver gondok lesznek. PowerDVD más drivert használ, mint XMBC.
Használj más programot PowerDVD helyett első körben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi