Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1901) Fex válasza Drone86 (#1900) üzenetére


Fex
tag

Aztaaa.. Otthoni hálódban is szűröd a forgalmat? Ez ám a biztonság! :C
Próbáltad tűzfal nélkül is már? Gondolom mindenki fix ip-t használ...

"...Az emberi tényezőt minden rendszer működtetésébe bele kellene tervezni, mint egy olyan random hibagenerátort, ami mindenképpen működésbe lép, csak nem tudjuk, mikor, hogyan, miért és milyen kaotikus belső logika alapján...."

(#1902) slashing válasza Drone86 (#1900) üzenetére


slashing
senior tag

Hát nem tudom mennyit számít de az nl-40 64bit-es tudtommal, szvsz akkor menjen rá olyan op. rendszer vagy egy kimondottan nas operációs rendszer vagy mondjuk win home server vagy win server, ezeknek a hálózati beállításai a legbiztosabbak szerintem és gyaníthatóan ott nem lesznek elfeledett beállítások.

(#1903) Mindreader válasza Drone86 (#1900) üzenetére


Mindreader
tag

Én egy LG BD390 Bluray lejátszót használok, és én is találkoztam már ezzel a problémával, de nálam nagyon ritkán jön elő, nem is tudnám meg mondani utoljára mikor csinálta ezt. A szerver újraindítása után megint működik. Nem tudom biztosra mondani de én a router állítgatáshoz tudnám kötni a jelenséget. Amikor egy időben sokat állítgattam az OpenWRT-t akkor volt hogy 1-2 naponta is előjött ez a jelenség, de amióta rendesen beállítottam mindent és nem lépkedek be a router-re és állítgatom, azóta nincs ez.

(#1904) Drone86


Drone86
tag

Köszi a válaszokat.

Flex:
Próbáltam már tűzfal nélkül is, nincs javulás.
Statikus dhcp van beállítva, minden eszköznek fix ip-je van.
Az első lehetséges megoldások egyike volt a belső háló forgalomszűrésének kiiktatása, így most minden kommunikáció engedélyezett a routeren belül - semmi változás.. :(

slashing
A végső lépés a Win2008 lesz, de ha lehet szeretnék a W7nél maradni, ezért kérdezősködök, hátha vki talált már rá megoldást.

Mindreader
Legalább már tudom, hogy nem vmi egyedülálló probléma az enyém.
A routeren a gyári fw van, nem szoktam állítgatni, max néhány havonta a wpa kulcsot.
Mivel a többi W7es gép ezután is látja a megosztást, valószínűleg vmi oylan változás áll be, amit a médialejátszók, célhardver lévén, nem tudnak kezelni. De a forrása a gépnél kell legyen, mert a lejátszók újraindítása nem oldja meg a problémát, viszont ha előjön a hiba, a gépet kell csak újraindítani, a lejátszókat nem.

(#1905) HummeRC válasza Drone86 (#1904) üzenetére


HummeRC
senior tag

Nekem is 1043nd van gyári fw-vel, de én is szívok vele. Egyszerűen nem bírja a nagy terhelést, folyamatos streamelést. A microserver és több másik gép kábelen csatlakozik a routerhez, de a fő probléma a wifis eszközökkel van, azok nem érik el a hálót egy idő után, vagy csak simán szakadozik a film lejátszás. A kábeles eszközök akkor is működnek, ha a wifisek már nem.
Egész konkrétan leszűkítettem a problémát routerre, mivel azt kell hozzá újraindítanom, hogy elkezdjen működni a dolog. A microserverem hónapok óta megy folyamatosan, nem kellett újraindítani és legális win7hp 64bit van rajta.
Valamit segített a dolgon, hogy kikapcsoltam a routeren a mac-address szűrést és csak sima 8 karakteres wpa2 kódolás van a wifin. Így már 1 napnál többet is megy, de a probléma nem oldódott meg. Ha a kódolásnak nem 8 karaktert adok meg, akkor még instabilabb lesz az egész.

Nem tudom mennyire segít ez a tapasztalat, én még nem jutottam tovább.

(#1906) worxland válasza HummeRC (#1905) üzenetére


worxland
addikt

Hát nekem is Microserver+WR1043ND gyári fw+WD TV Live WiFi van beállítva, de ilyen gondjaim nincsenek. Mac szűrés nincs, WPA2 van, 14 karakteres kóddal.

[ Szerkesztve ]

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#1907) HummeRC válasza worxland (#1906) üzenetére


HummeRC
senior tag

Mázlista. :Y

(#1908) kiskakas válasza Drone86 (#1900) üzenetére


kiskakas
senior tag

nem a router lesz a baj.. enis ezzel szopok, az oka a windows master browser szarsága. Roviden es zanzasitva arrol szol a dolog,hogy Samba megosztasnal, egyenrangu helyi lanon ha tobb samba szerver van, egy bizonyos logika alapjan az egyik samba szerver (esetetben pl a win7, vagy ha van mas kliens geped, pl noti) lesz a master browser. Attol fuggoen,h melyik gep lett a master, hiaba azonosak a beallitasok, random nem fog latszani vagy az egyik megosztas, vagy pl csak sajat magat latja az adott gep (azonos workgroupban).

napokat szorakoztam ezzel, azt figyeltem meg, ha a nas-t (n40l) bootolom be eloszor, tobbnyire o marad a master browser, joideig..de teljesen random megint valtozhat a felallas.

Nalam is 2 medialejatszo van (egreat/wdtvlive) es pont ezert lottem be mindkettore vagy fix megosztasokat, vagy NFS share-okat..

itt egy jo doksi, akit erdekel a dolog hattere

http://scottiestech.info/2009/02/14/how-to-determine-the-master-browser-in-a-windows-workgroup/

(#1909) bugizozi


bugizozi
őstag

Találtam GT 430 LP hátlapot, ha esetleg valakinek szüksége lenne egy ilyenre bártan jelezze :K

VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

(#1910) Mindreader


Mindreader
tag

Nah végre megjött 8888ELP SAS vezérlőm minden hiányzó cucca. Piros pont az eladónak hogy a meghirdetett 256MB cache helyett 512-es modul van a kártyán. Bár az akksi nincs 100% kondícióban a management szoftver szerint. Na de ami a lényeg hogy belefért a házba. A csatik pont annyira lógnak ki a kártya végén hogy be lehessen csukni az ajtót, bár ahhoz hogy ez meg tudjam tenni, becsukás közben egy pár milliméterrel el kell húznom az alsó csatit jobb oldali irányba az ajtónak a hülye belső kialakítása miatt, ez egyébként egyszerűen megtehető, de enélkül is be lehet csukni az ajtót, csak akkor az alsó rész egy kicsit kinyomódik. Ennyi kompromisszum nekem belefért.

Mostmár csak SSD-ket kellene venni, de a Vertex2 120-asok amiket kinéztem múlt hét óta 3000 Ft-al lettek drágábbak, ami 3 SSD-nél már 9000Ft. Úgyhogy most várok. Ha összeáll az egész megosztom hogy mit tud a rendszer RAID5-ben, először 3 illetve később majd 5 SSD-vel.

(#1911) bugizozi válasza Mindreader (#1910) üzenetére


bugizozi
őstag

Képeket szívesen fogadok :K

VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

(#1912) Mindreader válasza bugizozi (#1911) üzenetére


Mindreader
tag

Oks, majd beillesztek egy-kettőt. 5 SSD-től már elvárnék 1 GB/sec olvasást. Persze igazából a sebesség nem annyira fontos hiszen a Gbit Ethernet sebességét így is úgyis hozni fogja, csak a fogyasztás miatt akarok SSD-ket. Remélhetőleg még az idén sikerül összerakni.

(#1913) worxland válasza Mindreader (#1910) üzenetére


worxland
addikt

Vertex2 annyira nem megbízható, szerintem válassz valami strapabíróbb SSD-t.

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#1914) Mindreader válasza worxland (#1913) üzenetére


Mindreader
tag

Lehet az lesz, kicsit szánok rá többet és lesz Vertex4. Most azon gondolkozok hogy mekkora probléma lenne hosszútávon a TRIM hiánya. Olvasgatom a fórumokat, valaki szerint TRIM nélkül is remekül elműködnek az SSD RAID tömbök, az idő múlásával is csak minimális sebességcsökkenéssel. Olyat is olvastam hogy az LSI dolgozik a TRIM támogatáson és elvileg egy firmware frissítéssel megoldott lesz a támogatás.

(#1915) Rolly


Rolly
veterán

gondolkodok microserver vásárlásán... ami menne rajta samba, torrent, és backup egy szervertermi gépről. ilyen gépben gondolkodok. linux oprendszerrel; 2db 2,5-es notebook vinyóval ... várható fogyasztás ugye 30W alatt maradna? :$

(#1916) radi8tor válasza Rolly (#1915) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Idle-ben talán, de CPU terheléssel már majdnem 40W lesz.

Ezen az oldalon vannak pontos mérések.
De ez N36L CPU-val lett mérve. N40L az 3W-al többet fogyaszt, és a tesztben 3.5"-ös lemezek voltak.

⭐ Stella

(#1917) Rolly válasza radi8tor (#1916) üzenetére


Rolly
veterán

ha torrent nem lesz, akkor a nap 95%-ban idleben fog menni ...

(#1918) Brogyi válasza Rolly (#1917) üzenetére


Brogyi
senior tag

Szerintem itt Mo-n az átlag Józsi ha torrentezik az 5%-s CPU load.Kivétel ha padlógázzal tölt le egy 120Mbps neten. Na, az már terhelés, és ott nem mindegy milyen client-ed van. Nálam a seed 18W egy brazossal.

(#1919) Rolly válasza Brogyi (#1918) üzenetére


Rolly
veterán

nekem két laptopvinyó 1 giga ram kell ... akkor mit érdemes venni, ha akarok fogyasztáson spórolni?

(#1920) Brogyi válasza Rolly (#1919) üzenetére


Brogyi
senior tag

A kitűzött céltól, és tőled függ minden.Ha nem szeretsz barkácsolni,és a kész dolgokat szereted akkor a mikroszerver jó választás.Ha pedig mindenképpen a fogyasztás akkor GSEJT, és alatta is létezik még alternativa.
Végső estben egy router Vargalex firm-mel.No, az kis fogyasztás,de igen korlátozott sebesség áll rendelkezésedre.

(#1921) worxland válasza Rolly (#1915) üzenetére


worxland
addikt

30 helyett 40W - na bumm, havi 500-al többe fáj. Szőrözhetsz rajta, de nem fogsz jobbat találni.

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#1922) slashing válasza worxland (#1921) üzenetére


slashing
senior tag

1 kwh áram ára kb. 50 forint ami ha jól tudom 1000 wattos eszköz 1 órás használatát jelenti. Tehát ha ez így van akkor 10 wattos fogyasztás különbség 100 óránként 50 forint. 100 óra napi 3-4 órás használatot jelent ami 40 wattal is csak 200 huf. Nem kell annyira számolgatni a wattokat ha nem non-stop megy a gép.

(ha jól számoltam, javítsatok ki ha tévedtem)

(#1923) Rolly válasza slashing (#1922) üzenetére


Rolly
veterán

de egy microserver azért kell, hogy nonstop menjen ... 10W-tal: havi szinten kb 4-500 ft ami éves szinten 6000 ...

(#1924) worxland válasza Rolly (#1923) üzenetére


worxland
addikt

Az első évi 6000 forintot már akkor bőven elbuktad, amikor 3,5"-es vinyók helyett 2,5"-eseket vettél.

[ Szerkesztve ]

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#1925) Rolly válasza worxland (#1924) üzenetére


Rolly
veterán

mivel céges sztoriról beszélünk ezért az áfa nem probléma nagykernél most olcsóbbak a 2,5-es 250-es vinyók mint a 3,5-ös 250-es vinyók

(#1926) Jim Tonic válasza Rolly (#1923) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

A legtöbb laptop vinyó nem tudja hozni a gigabites sebességet. Én nem erőltetném.

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#1927) Rolly válasza Jim Tonic (#1926) üzenetére


Rolly
veterán

wifin érem el 20-25 Mbites net van ahol lesz -> elég lesz a sebessége

(#1928) Jim Tonic válasza Rolly (#1927) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Az N-es Wifi is gyorsabb lehet nála, de Te tudod.

[ Szerkesztve ]

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#1929) Jim Tonic válasza Rolly (#1927) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Ok, de Te tudod.

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#1930) Rolly válasza Jim Tonic (#1928) üzenetére


Rolly
veterán

igazad van, de egy ilyen vinyó 1.2W-ot fogyaszt és 93 megával olvas, míg egy ilyen - 1TB-osat néztem - 5.3W-ot fogyaszt és 110MB-tal olvas ha nem bufferből megy.

ja amúgy a vinyó szoftveres raidben lesz linux alatt, plusz lesz egy külön 750-es vinyó heti backupnak és torrentnek... szoftveres raidben svn, adatbázis mentések, kódmentések lesznek ... egy másik szerverről lehúzva ...

(#1931) Jim Tonic válasza Rolly (#1930) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Ok, megértem az álláspontod. Az az igazság, hogy tapasztalataim szerint a 2,5"-os 5,4k-s merevlemezek tapasztalataim szerint nem hozzák a marketing adataikat. Sőt, a 7200-asak is ritkán. És valahogy nagyobb biztonságban is érzem az adataimat egy 3,5"-os lemezen. De ha ennyire a fogyasztásra gyúrsz, akkor ok.

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#1932) Istv@n válasza Rolly (#1930) üzenetére


Istv@n
aktív tag

Hello!

Ha a fogyasztás ennyire fontos, jobb alternatíva lehet neked egy NAS. Dlink DNS-320 pl.
2 db 3.5"-os hdd-vel, az enyém 23-26W-ot fogyaszt. Ha pedig idle módba teszi a diszkeket, akkor 15W.
Torrent, és samba van rajta, és még egy backup szoftvert is kapsz hozzá....
A microserver lemezek nélkül is 30-32W-ot fogyaszt.

(mind saját mérés)

(#1933) Rolly válasza Istv@n (#1932) üzenetére


Rolly
veterán

ez is érdekelhet de scpzni rsyncelni távolról kell tudnom rá ... és a fájl elérés érje el g-s wifi sebességét...

(#1934) Jim Tonic válasza Jim Tonic (#1931) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

Nagyon nehezen indult a reggelem, ahogy elnézem... :B :P 1x tapasztalataim szerint

[ Szerkesztve ]

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#1935) J0shu4M1ll3r válasza Istv@n (#1932) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Lemez nélkül nem 15W?

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#1936) slashing


slashing
senior tag

Hát én is sokallom azt a 30 wattot lemezek nélkül. Sajátomat ugyan nem mértem de láttam youtube-on idle 13-14 videó lejátszás 15<>20 egyszer volt 30-35 watt mikor több szálon másolt rá kő kemény sebességgel...

(#1937) Istv@n válasza J0shu4M1ll3r (#1935) üzenetére


Istv@n
aktív tag

Hétfőn beviszem a fogyasztásmérőt és rámérek még egyszer....

(#1938) aicon válasza Drone86 (#1900) üzenetére


aicon
senior tag

Nekem hasonló lépett fel ugyanezzel a router-rel nyáron, az egyik szoba ventilátort ráirányítottam és megszűnt. Melegedés volt a gond, de gondolom ez már nem aktuális.

======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei

(#1939) coredump222


coredump222
tag

Sziasztok !

Valaki probalt mar PCI DVR kartyat rakni a microserver-be ?
Esetleg tud valaki low profile DVR kartyat elfogadhato aron ?
(4 csatornas eleg lenne)

Valaki hasznalja otthoni "surveillance" megoldasra a microserver-t ? ;)
Esetleg linux-al, pl. zoneminder, motion stb...
En egy Syntek STK1160 usb-s dvr-rel hasznalnam de felek ,h a linuxos
easycap vagy stk1160 driver nem tud szimultan kiszolgalni 3-4 kamerat rendesen.
(teszteltem mas gepen zoneminderrel es motion-nel is)
Ezert gondoltam ,h megprobalnam PCI DVR low profile kartyaval.

Ups, meg1 : mekkora PCI kartya fer be a microserver-be ?
(esetleg vki pontos meretet tud adni ? HxW)
(low profile-t megtalaltam neten mekkora lehet de jo lenne egy gyakorlati
tapasztalatot is latni)

Elore is koszi !

[ Szerkesztve ]

(#1940) Egon válasza Jim Tonic (#1928) üzenetére


Egon
nagyúr

Azért az beb*szna, ha a mai laptop vinyók nem hoznák az N-es wi-fi sebességét... :o 300 MBit/sec, az nincs 40 MByte másodpercenként: ennek minimum a duplája a tempó.
Én is laptopvinyókat tervezek a majdani NAS-omba (ami lehet hogy NL40-es lesz, még nem döntöttem el), de nem a fogyasztás, hanem a zajszint miatt...

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#1941) Rolly válasza Egon (#1940) üzenetére


Rolly
veterán

én a fogyasztás zajszint miatt akarok laptop vinyókat + lehet így meg lehetne oldani basszívba a microservert :)

(#1942) Jim Tonic válasza Egon (#1940) üzenetére


Jim Tonic
nagyúr

600MBit az N-es Wifi szabványa. A laptop vinyók pedig meglepően alul tudnak teljesíteni írásban, de akár olvasásban is. Simán leesnek 30-40MB/s alá még a maiak is, főleg az 5400-asok. De feltételes módban írtam.

szerk.: [link]

[ Szerkesztve ]

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

(#1943) slashing


slashing
senior tag

Miért akartok beépítő keretekkel szívni mikor vannak normál méretű vinyók amik 5400 ill. 5900-on pörögnek, nem hangosabbak* mint ugyan ilyen sebességű 2.5 vinyók, fogyasztásban sem óriási a különbség talán 2-3 watt az is csak írás/olvasásnál, azért ennyire nem kell szőrözni a wattokon, 1 csoki ára havonta ez a különbség az is csak akkor ha éjjel nappal megy.
Passzív nast építeni amire archiválunk és rakjuk biztonságba a dolgainkat, inkább nem tenném.

*én legalábbis nem hallom se a laptop vinyóm (asztali gép) se az nl40-ben lévő 5400 normál vinyóm hangját, lévén mindegyik mellett van venti ami elnyomja

(#1944) radi8tor válasza slashing (#1943) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Jah, nálam viszont csendes ventilátorok vannak, aminél nem mindegy milyen HDD zörög a gépben.
Legtöbb esetben nem a merevlemez hangja a zavaró, hanem a rezonancia, amit keltenek.

⭐ Stella

(#1945) Rolly válasza slashing (#1943) üzenetére


Rolly
veterán

ez a 3watt különbség 3 vinyó estén kb 4500 ft / év ... ami tény, hogy nem sok

(#1946) slashing válasza radi8tor (#1944) üzenetére


slashing
senior tag

hát a rezonanciára nem gondoltam, nálam ez a probléma nem áll fenn mert nincs tele a microserver vinyókkal így nincsenek különböző rezgésű vinyók amik felerősítenék a rezgések hangját...
de mint érvet elfogadom...

(#1947) Egon válasza Jim Tonic (#1942) üzenetére


Egon
nagyúr

600MBit az N-es Wifi szabványa.

Valóban, a maximum sebesség tekintetében. Ehhez képest az n-es wi-fi eszközök jelentős része "n-Lite", ami mindössze 150 MBit-et jelent, a többi meg szinte mind 300 MBit/sec-et tud maximum. Erre értettem, amit mondtam az előzőekben.

A laptop vinyók pedig meglepően alul tudnak teljesíteni írásban, de akár olvasásban is. Simán leesnek 30-40MB/s alá még a maiak is, főleg az 5400-asok.

A linkelt tesztet nem ismerem, de feltételezem, hogy benne vannak a kis fájlokkal végzett műveletek is (ami bármilyen tároló eszközt le tud lassítani). Nagy fájlokkal végzett műveleteknél, nem hiszem hogy irányadó lenne a minimum érték (legalábbis nem fordul elő szignifikánsan sokszor/sok ideig, mondjuk egy másolás esetén, ergo elhanyagolható).

slashing: Nekem van egy médialejátszóm, amire rá van kötve egy külső merevlemez, egy USB-s külső fiókban. Egy 2 TB-os, 3 tányéros 5400 RPM-es Samsung asztali vinyóról van szó. Este, ha minden ki van kapcsolva, a nappali (22 nm) másik sarkából is hallom a hangját, idle állapotban. Nem rezonál különösebben, nem az a gond. Egyszerűen hangos. Nekem. Pedig ez "csak" egy vinyó, semmi venti. Egy mai laptop vinyó (ha 5400 RPM-es), ennél sokkalta halkabb.
Ami a ventit illeti: szerencsés esetben le lehet cserélni valami csendes példányra. Egy jó (és persze nem túl nagy légszállítású) ventinek (pl. a 800 RPM-es SFLEX-eimnek) semmi hangja sincs (egy vinyóhoz képest).

[ Szerkesztve ]

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#1948) HummeRC válasza coredump222 (#1939) üzenetére


HummeRC
senior tag

Semmilyen pci kártya nem fér a gépbe, mivel nincs pci foglalata!

Csak pci-express x1 és x16 foglalata van. Ha van ilyen csatlakozós dvr kártya, akkor low-profile-ost be tudsz tenni. De csak ilyet.

Egyébként nekem még nem volt a kezemben hardveres dvr kártya, csak olyan amin szutyok conexant csip volt, az meg szoftveres és rohadtul érzékeny a gép teljesítményére. Szoftvereshez biztosan kevés az N40L microserver teljesítménye. Hardveres kártyával elég lehet, akkor csak a vinyó a szűk keresztmetszet.

[ Szerkesztve ]

(#1949) coredump222 válasza HummeRC (#1948) üzenetére


coredump222
tag

Szia !
Koszonom a valaszt ! :)

En is pci-express-re gondoltam csak nem azt irtam ;)
Azert probalok usb-s megoldast keresni ha nem jon ossze a pci-x.
(stk1160)

(#1950) HummeRC válasza coredump222 (#1949) üzenetére


HummeRC
senior tag

Szia.
Nem pci-x, hanem pci-e! A pci-x egy külön létező foglalat, de az nincs a microserverben. ;)
Az usb-s megoldáshoz szerintem szintén karcsú lesz a microserver, lévén azok is szoftveres megoldással dolgoznak és az usb is a procit terheli, ami nem túl acélos videó feldolgozásra. Mondjuk nagy kérdés, hogy milyen minőség a cél?

Ha csak annyi, hogy legyen valami mert a biztosító megköveteli, akkor bármi jó.

Viszont ha látni is akar az ember valamit és megbízható 0-24-es kamera rögzítés kell, akkor én nem microserverben gondolkodnék, hanem egy rendes torony szerverben, amibe lehet rendes hardveres rögzítő kártyákat tenni, legalább 2,6ghz-es dualcore-os procival, és raid-be fűzött vinyókkal, ami a legtöbb ilyen célú eszköz ajánlott konfigja. Elindul és működik kisebb hardverrel is, csak lehet akkor lesz épp framedrop a felvételen, mikor a leginkább kéne, hogy jól rögzítsen... :K

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.