Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
-
Peter Kiss
őstag
Hogy hogy rossz megoldás? Minden megvan.
Bluetooth-hoz XP SP2 vagy SP3 óta nem kell külön driver.
-
DarkDeer
senior tag
Üdv!
Én is épp ezt a notebook-ot néztem ki. Írhatnál róla egy rövid (vagy akár hosszabb) jellemzést. Ujjlenyomat olvasó ugye ebben nincs? Egyik honlapon fényes kijelzőt írtak erre, de én úgy tudom, hogy ebben és a többi Probook-ban is matt a kijelző. Jól tudom? Garancia vesztés nélkül lehet-e benne merevlemezt (esetleg memóriát) cserélni? Több 17"-es notebook-ban 2 merevlemez hely van, ebben is?
Előre is köszönöm a választ! -
pumukli23
senior tag
Ahogy átlapoztam a service manualt ugyanúgy csak 1 vinyónak van benne hely, mint a 4520s esetén. (Kicsit macerás hozzáférni a vinyóhoz
)
Ennél a gépnél marad az upgrade bay. (Kínában van relatív ócóér
)
Úgy tudom a Dell N7010-ben is csak egy hdd van, de inkább nézz utána, nem akarok hülyeséget mondani.
HP-k közül, általában a 17es pavilionok közt találsz olyat, amiben gyárilag 2 hely van. -
Z86
őstag
Keresem neked a választ, erre ezt a hozzászólást találom

De egyébként itt is írják, hogy támogatja a chipset (Rapid Storage 9.5) -
Gzolo
senior tag
Saját 4510s-ből kiindulva az egész alja egyben jön le, hétfőn majd többet tudok mondani, mert nézem hogy szedik szét tisztításhoz.
Múltkor már jártam itt melegedéssel, de azóta újabb probléma, ami aksival sokszor, áramról kevésbé jön elő.
Aksiról írok most, már 4x kapcsolta le a képernyőt, csak lecsuk-felnyit segít, ez mitől lehet? Hp háztól-házig gari foglalkozik ezzel? Windows probléma lehet? Nincs ötletem egyszerűen, miért van ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért az nem semmi, hogy egyik-másik driver mekkora méretű, miközben ténylegesen átlagban 200-300 kB-ra van szükség. 

)
)
Átalakító létezik hozzá, de gondolom nem ócó.
Pyttawrx