- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
-
Peter Kiss
őstag
Hogy hogy rossz megoldás? Minden megvan.
Bluetooth-hoz XP SP2 vagy SP3 óta nem kell külön driver.
-
DarkDeer
senior tag
Üdv!
Én is épp ezt a notebook-ot néztem ki. Írhatnál róla egy rövid (vagy akár hosszabb) jellemzést. Ujjlenyomat olvasó ugye ebben nincs? Egyik honlapon fényes kijelzőt írtak erre, de én úgy tudom, hogy ebben és a többi Probook-ban is matt a kijelző. Jól tudom? Garancia vesztés nélkül lehet-e benne merevlemezt (esetleg memóriát) cserélni? Több 17"-es notebook-ban 2 merevlemez hely van, ebben is?
Előre is köszönöm a választ! -
rizso
addikt
Az egyik legegyszerűbb mód: Asztal - Jobb klikk - Switchable graphics (vagy váltható grafikus rendszer vagy hogy is volt megfogalmazva )
Eszközkezelőben meg tudod nézni, hogy milyen adapter van a gépedben, de egy everest/aida64 is megmondja!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
pumukli23
senior tag
Ahogy átlapoztam a service manualt ugyanúgy csak 1 vinyónak van benne hely, mint a 4520s esetén. (Kicsit macerás hozzáférni a vinyóhoz )
Ennél a gépnél marad az upgrade bay. (Kínában van relatív ócóér )
Úgy tudom a Dell N7010-ben is csak egy hdd van, de inkább nézz utána, nem akarok hülyeséget mondani.
HP-k közül, általában a 17es pavilionok közt találsz olyat, amiben gyárilag 2 hely van. -
Z86
őstag
Keresem neked a választ, erre ezt a hozzászólást találom
De egyébként itt is írják, hogy támogatja a chipset (Rapid Storage 9.5)[ Szerkesztve ]
-
Gzolo
senior tag
Saját 4510s-ből kiindulva az egész alja egyben jön le, hétfőn majd többet tudok mondani, mert nézem hogy szedik szét tisztításhoz.
Múltkor már jártam itt melegedéssel, de azóta újabb probléma, ami aksival sokszor, áramról kevésbé jön elő.
Aksiról írok most, már 4x kapcsolta le a képernyőt, csak lecsuk-felnyit segít, ez mitől lehet? Hp háztól-házig gari foglalkozik ezzel? Windows probléma lehet? Nincs ötletem egyszerűen, miért van ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest