- Fórumok
- Notebookok
- HP notebook topic
- (kiemelt téma)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
-
osii
tag
-
gerii
addikt
közben megnéztem a képeket róla ebay-en, mert egy kicsit máshogy képzeltem el mint ami.
Szóval a megoldása az lehet hogy kifúrod nagyobbra a lemezt, és teszel a csavarra egy perselyt, ami tökéletesen illeszkedik.
A perselyt meg úgy kell megcsinálni hogy a csavarra való anya külső hatlapfejét le kell esztergálni/csiszolni kerekre.
Ezután csak ráhatjod a csavarra és össze is lehet csavarozni
Amúgy minőségre, alakra jó minden a caddy-vel?
A külső műanyag borítás ami kilátszik a gép oldalán nem lötyög, illeszkedik pontosan?
Ha ezek rendben vannak rendelek egyet én is
-
pumukli23
senior tag
-
NEMO1968
őstag
A caddy furatán átesik a csavar feje,és nem fogja bele a gépbe?
Vastagabb csavar nem lesz jó,mert valszeg más a menetemelkedése.
Tegyél rá valami vékonyabb anyagból(0.1-0.5 mm)vágott alátétet.
Akár valami vastagabb kemény papír is megteszi(pl valaminek a csomagolása)
Megfogja az is,nincsenek ott olyan nagy súlyok
sztem. -
pumukli23
senior tag
-
gerii
addikt
vagyis nagyobb a caddy furata mint a csavar?
max annyit lehet kipróbálni hogy a caddy furatába hajtasz egy hernyócsavart és abba vágsz egy akkora menetes furatot mint amekkora a gépen van.bár nem biztos hogy működne, mert minimum a furatok különbségének akkorának kell lennie mint a menet vastagsága hogy ne essen szét a kifúrt hernyócsavar.
-
pumukli23
senior tag
Apró pontosítás: ez már a cpu-ba van integrálva.
-
gerii
addikt
-
gerii
addikt
Hol/mennyiért vettél caddy-t ha szabad kérdeznem?

rizso:
A sűrített levegőnél, legalábbis ami nekem van kis flakonos, le szokott fagyni néha a kiáramló levegő és mint a szárazjég, elillan egy idő után, főleg ha nem függőlegesen tartom a flakont.
Ez gondolom nem tesz jót a dolgoknak, vagy nem számít? -
spyduck
nagyúr
-
HPAA
őstag
-
HPAA
őstag
-
madd dogg
senior tag
Az audio nem ment fel, a video fent van, az a baj h amikor leszedem csak számokkal vannak jelölve a telepítők. De a szoftverek mennek.
Ujjlenoymatolvasó fent, vga driver fent, hang is van de nem driveres csak windows felismerte, touchpad és gyorsgombok mennek. A kártyaolvasó meg a chipset tuti nem megy, de még próbálkozok majd

-
madd dogg
senior tag
-
madd dogg
senior tag
-
törölt tag
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
norral
aktív tag
-
spyduck
nagyúr
-
tkazmer
addikt
-
tkazmer
addikt
-
gerii
addikt
Köszi az infót!
Közben meghallgattam és a RAM fedél alól jön a hang, úgyhogy merészkedtem levenni a fedelet és alatta a RAM modul mellett van egy laposelem, ami gondolom a rendszeridő, és a bios beállításokért felel.
Lehet hogy az adja ki a hangot.A fedél levétel garivesztéssel jár, nem tudja valaki? Mert ha nem akkor felhívom a HP-t, és mesélek nekik is a hangról...
-
gerii
addikt
-
Kácsa
aktív tag
-
spyduck
nagyúr
-
gerii
addikt
Mármint a StarCraft2? elvileg játszottam vele a régi gépemen, ami grafikusan kb fele volt a 8540p-nek, szóval sztem maxon menne.
Crysis2 mediumon simán elfut 30fps körül.
Bad company2 is simán jól fut
HAWX fullHD max grafon
ezekkel játszottam eddig, de bővel jó minden játékra.
Amúgy egy érdekes dolog: a Crysis, és a HAWX is kiírta hogy nem támogatott vid.kártya, és hogy szarul fog futni blablabla, de mégis fut.
Kíváncsi lennék hogy ha a driver-ben, vagy a játékban beállítanák a kártyát mint támogatott eszközt, akkor mennyivel tudna többet
-
gerii
addikt
Mondjuk nekem a rendelt (ingyenes) telepítő lemezekkel elég sok idő volt felhúzni a rendszert, mert az SP1 nem volt rajta, így win telepítés és driverek kb 1-2 órát vett igénybe, az SP1 meg a többi win frissítést csinálta még 2 óráig, szóval kb 4 óra volt mire nem sírt hogy vannak még frissítések amiket fel akar tenni...
-
gerii
addikt
Felhívod a HP-t és kérsz tőlük lemezeket, így nem kell backup-ot sem csinálni.
A drivereket meg a legegyszerűbb úgy feltenni ha leszeded a HP Softpaq programját és az a gép hardvervizsgálata után kiírja hogy mit kell telepíteni, mit ajánl, stb, és le is szedi őket automatikusan, sőt frissítéseket is keres ha pl havonta elindítod a progit.
Nekem is a 160-as SSD verzió van, és így csináltam én is.
A VGA drivert is azt tedd fel amit a progi ajánl, jelenleg a 268.83-as a legújabb HP-s, az nVidiás asszem 290 körül jár, de az lehet hogy nem jó, mert ugye NVS a kártya. -
rizso
veterán
-
törölt tag
-
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
-
Thusor
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- HP notebook topic
- (kiemelt téma)
- Xbox Series X|S
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Trollok komolyan
- Vezetékes FEJhallgatók
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7-1185G7 / 16GB / 250GB SSD gyári töltő - szép állapot
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Acer Aspire 5 A515 15col FullHD / i3-11gen/ 12gb ram / 256gb SSD + 2,5col ssd / WIN11
- Lenovo Ideapad 530s / Ryzen 7 AMD / 12gb RAM / 256gb NvMe ssd / WIN11 / Világitó Bill
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A4500 64GB 2TB NVMe SSD magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx