Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kolondrum

félisten

válasz middleaged #41366 üzenetére

Épp találkoztam ilyennel, fel volt pasztázva, de volt egy kemény paszta darab ami annyira elemelte a bordát, hogy nagy százalékban nem feküdt fel. Már ott látszott, hogy amikor belenéztem a síkba a borda furcsán állt, de ez egy régi noti volt, mókolták. Egy gyárinál nem szabadna. Ha garis velük kell leharcolni, ha meg nem, bontani.
    Ez így innen távgyógyítás. Nem több.
    Amúgy a hőtermelés BIOS alatt is fenn áll? Mert azzal kizárható, hogy egy program vagy OS terheli. Aztán CPU-Z-vel még ha szoftveresen is, de meg tudod nézni mennyi feszt kap. Azzal is kizárható ez a verzió.
    ESC gombod alatt van a venti: [link] - Látható a virsli hűtés is ráadásul.
    Próbálj ki lehetetlen dolgokat is, pl vegyél ki egy ramot ha kettő van, javul e. Hülyeségnek tűnhet, de asztali alatt olyan dolgokat láttam ami a logikával vág egybe mégis ott volt a megoldás.
    Havernak pár éve volt olyan notija,hogy takarítás után a gép lassú volt és a CPU 100-98% között dolgozott. Semmi sem indokolta. Újra szétszedte, újra összerakta és ment. Ez sem logikus mégis megoldás.
    Engem bárki kérdez soha nem fogok szervizt javasolni. Az az utolsó ahova vinném, persze ha már halott akkor tessék kicserélni amúgy el a kezekkel.

Khelben! Asztaliban el tudom képzelni, de itt eléggé ki van találva minden. Még talán lehet, hogy az egyik csavart nem csavarták be rendesen.

Új hozzászólás Aktív témák