Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bakitm
tag
válasz tatabánya #43885 üzenetére
Kíváncsi leszek a végeredményre.
(#43893) beteg: Nem mélyíteném sokkal tovább az off-ot. Csak annyit tennék hozzá, hogy nálunk már régóta üzemelnek logi egerek és semelyikkel sem volt eddig olyan probléma, hogy gyorsan elhasználódott volna, pedig nem 2ft-osak voltak. Azt, pedig, hogy egy termék miatt egy márkát miért kell minősíteni azt nem értem, ha körülnézel bármilyen hardvernél a piacon, mindig vannak jobb és rosszabb termékek prémium és átlag gyártóktól is. De ezt szerintem inkább az egeres topicban kéne megvitatni.
[ Szerkesztve ]
-
Bakitm
tag
válasz pook20 #35209 üzenetére
Én ilyen esetben azt mondanám, hogy ha van hozzá türelmed, anyagod és talán egy kis barkácsolási tapasztalatod, akkor én letenném alulra. Ehhez, ugye az egész hátlapot át kell variálni és az alaplapi tálca lemezét is át kell kicsit alakítani, hogy az alaplap felcsússzon a ház tetejéig, a táp meg legalulra. Ezek mellett, ha lerakod alulra elrendezéstől függően érdemes a ház talpait magasabbra cserélned és a táp alatt szellőző nyílást vágnod.
Azonban, ha nem akarsz ennyit szórakozni, szerintem maradhat felül is a táp, ha nem egy űber brutál széthúzott vasat raksz a gépházba, akkor nem lesz gond a melegedéssel és a táp által belülről beszívott levegővel.
Én esetleg még azt tudom javasolni a táp pozíciójától függetlenül, hogy alul vágd ki a házat, hogy berakhass egy 12-es ventit, magasabb talpakat a ház aljára, így elég hideg levegő juthat
a gépbe elölről, alulról és oldalról. -
Bakitm
tag
Nem gagyik azok, meg azért az 5 év gari az 5 év akkor is. Mondjuk ha többen fognak ennyit kínálni a tápjaikra, akkor lehet lépni fognak, de lehet alapból lépnek már hiszen a cx-eknek a v2-es verziójuk már lehet, hogy minőségibb. Amúgy meg szerintem ők a felsőbb kategóriás tápjaikra gyúrnak, tesóm gépében egy hx van és már megy másfél két éve és minden adat teljesen tökéletes benne.
Szerintem itt leginkább az van, hogy ki kell fogni. Az előző gépemben egy fsp bluestorm 2-es 400wattos táp volt ami asszem annó 10k volt és a venti gagyiságán kívül semmi más baja nem volt 5 év használat után sem. Ez a szegmens is már kezd inkább olyanná válni, mint például az alaplapoknál, hogy melyik márkát vegyem, van aki erre, van aki arra esküszik, pedig az összes jó. Kb it is ez lehet a Corsair, CM, FSP, Chieftec, Seasopnic,... között. Ilyen LC Power meg ilyenekre, viszont már nem vonatkozik, szerintem. -
Bakitm
tag
válasz Tothgera30 #29962 üzenetére
Nekem egy félév használat után ment meg egy CX600-as május környékén. Menet közben hirtelen leállt és utána semmi csak egy pillanatra adott rá áramot, gondolom zárlat lehetett. Vissza az iponnak, kb egy hónap múlva küldték az újat ami már a v2-es verziójú volt, azóta az megy. Szerintem semmi gond nincs vele, hiába nem seasonic belsős, ha eldurran tuti nem viszi a gépet és ez a lényeg.
Gaben01: Tuti zsír újat kapsz. Nekem nem jött belőle még füst sem, semmi és egy zsír újat kaptam ráadásul a jobb verziót. Amúgy szerintem a chifit add el bár te tudod. Az egy hónapos gariztatással meg nem tudsz mit csinálni. Ennyibe kerül elküldeni ki a gyárba ott átnézni és megkapni a csere tápot. Ne hidd, hogy csak a te tápod kerül vissza a gyárba ellenőrzésre.
[ Szerkesztve ]
-
Bakitm
tag
-
Bakitm
tag
-
Bakitm
tag
válasz szepsy #28210 üzenetére
Az első oldalsó befelé a felsők és a hátsó kifelé és meg is van oldva a probléma, max még annyi, hogy az előbb említett elrendezés következménye a házon belüli alacsony légnyomás vagyis minden egyes kis lyukon a levegőt fogja beszippantani a ház. Ezért inkább az első és az oldalsó fix fordulaton nem árt ha magas, a felsőből csak a proci felettit hagyd és a hátsó még maradhat azok mag procival együtt szabályzandóak. Bevált módszer nálam is ez megy igaz kisebb házban de van egy két ismerősöm aki igaz hogy cm690-ben de ugyan ezt eljátszotta és ott is pozitív volt a hatás, elvileg egy ekkora házban is működnie kell.
-
Bakitm
tag
válasz szepsy #28203 üzenetére
Én azt mondom, hogy az első és az oldalsó(befelé) ha nemzavar a hang akkor kicsit pörgesd meg őket, a gépház hátulján lévőt a procival egy szinten szabályozza(kifelé a házból) a két fentit meg szintén kifelé csak eléggé leszabályozhatod őket.
Szerintem annak, hogy a a két fenti külön irányba mozog nem sok értelme van mert amit az egyik kifúj azt a másik vissza viszi így csak ront. Akkor vagy mindkettő befelé vagy kifelé fújjon szerintem ne ellentétesen. Én amondó vagyok hogy inkább kifelé kéne azokat állítani, mint az már feljebb írtam. -
Bakitm
tag
Rászántam magam egy kis kábelrendezgetésre, igaz még az új videokártya érkezése meg fogja kavarni a dolgokat, de addig ez így fog maradni. [Link]
Igaz a hátlapja kicsit neccesen ment fel, mert azért olyan sok hely nincs a kábelek elrendezésére, de mindegyik elfér sérülés és nagy kavalkád nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Bakitm
tag
Az szép munka, grat az egész modhoz, nagyon ütős és szépen kivitelezett.
[ Szerkesztve ]
-
Bakitm
tag
Hát a Mugennel kicsit szűkös volt a hely, bár eléggé brutálisan néz ki, de kívülről olyan erőd feelingesnek tűnik nekem. A Zalman CNPS9500-al viszont eléggé szépen nézett ki én hagytam volna azt benne. Amúgy a hőmérsékletek mennyire változtak a különböző hűtőkkel?
-
Bakitm
tag
Köszi. Igen azok nekem is nagyon bántják a szememet ott, bár még nem tudom merre tudnám elvezetni őket, de kitalálok valamit. Sajnos a hátlap és az alaplap tálca között kevés a hely. A 24 pin-es kábelköteg is épphogy elfér.
-
Bakitm
tag
Kicseréltem a képek nagy részét, így már jobban láthatóak, bár maradt pár a régiek közül is, de a lényeget azt lefotóztam most nappal is, meg egy kettőnél még vakuzott is tehát most már elvileg minden jól látható. Bár az előző posztomban is benne van a link, de azért ide is bedobom. Link
Az előlap fóliáját véletlen fent hagytam, annyira nem figyeltem rá mikor össze lett rakva, hogy fent maradt, de szerintem a közeljövőben azt el fogom távolítani.[ Szerkesztve ]
-
Bakitm
tag
Sziasztok!
Nem rég állt össze az új gépem és gondoltam felteszek pár képet róla a netre. Még nem állt teljesen össze, mert videokártya az még cserére szorul, de azért jól áll.
Kicsit káosz van belül, ami a nem moduláris táp miatt van, sajnos ez fért a keretbe, meg a ház kábel elvezetése nem olyan, mint azt én hittem, de összességében meg vagyok vele elégedve. Később még jön egy kis porszűrőzés és akkor majd össze is fog állni az egész.
Íme néhány kép: Link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Cooler Master V1100 SFX 1100W Platinum SFX / ITX Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Be Quiet SFX-L Power 600W Gold Moduláris SFX / ITX Tápegység
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest