- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
válasz
SoulReaver #74496 üzenetére
a hardver most mellékes, mert ez mutogatásra készülne, szóval teljesen víz + custom case
-
3L1T3
addikt
Tudtok olyan magyar moddert ajánlani, aki rendelésre képes igazán egyedi konfigurációt létrehozni?
-
3L1T3
addikt
hát most ilyen 🤷🏻♂️😅
-
3L1T3
addikt
válasz
--HARDCORE-- #72313 üzenetére
Sry telefonról írtam. Megesik, hogy elesik! 😂😂
-
3L1T3
addikt
válasz
Angie™ #72307 üzenetére
Az 5000D-t nem is csereltem volna le ha nem costume vizen agyalnek. Ebbe azert jobban elfogok ferni. Hofokokat nem nagyon tudom osszehasonlitani mert az 5000D-ben a VGA nem kapott alulrol hutest csak elolrol. Plusz a Freezer II-t eddig 3 cooler master fannal hasznaltam es most valtottam vissza p12-re.
osszesegeben viszont ugy erzem nagyobb airflow van foleg a ket hatso venti miatt.
-
3L1T3
addikt
válasz
SoulReaver #72297 üzenetére
Figyelj életem háza minden szempontból pedig már egy pár járt a kezem között.
-
3L1T3
addikt
A mai nap lecseréltem a Corsair 5000D-t egy Lian Li O11 Dynamic EVO XL-re mert később szeretnék egyedi vizet építeni.
Hát ilyen lett.
-
3L1T3
addikt
válasz
Pickle Rick #71727 üzenetére
A gép és a teljes man cave állat. Jó ízlésed van.
-
3L1T3
addikt
Sokat agyalok a vizezésen de olyan sűrűn cserélek hardvert, hogy nincs kedvem szívni így jelenleg ilyen a masinám.
-
3L1T3
addikt
válasz
ADAM1337 #70015 üzenetére
Sima 5000D , és nem is fért be rendesen a radiátor se a VRM hűtéstől se a CPU táptól...
Így tudtam megoldani. De nem mocorog , stabil mint a forint akarom mondani az euró vagyis a dollár.
Elégedett vagyok ezzel a házzal, de bánom, hogy a mostani confignál nem néztem meg a többi általam preferált gyártó termékeit. Lehet nem ezt választottam volna. 1 hónapja még letisztult sleepert akartam most meg argb csillámpónit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari