- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
válasz
fatpingvin #73232 üzenetére
Koszi!
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
fatpingvin #73184 üzenetére
Akkor hagyom a francba, jó lesz a VGA az alaplapi PCIE csatlakozóval is. Meg megint lesz egy VGA upgrade, szóval.
zsombor22
Igen-igen, a régi Zalman, de ami anno sógoromnak volt, és nagy feeling-je volt már akkor, az ez -->Angie™
HAF XÉs úgy néz ki idő előtt lehet lesz egy AeroCool Hexform házikó a 775-ös konfignak, viszont az előlapi szabályzót előre nem fogom tudni berakni, mert nincs benne 3,5"-os hely, így házon belül kell majd raknom valahová. De egyébként lehet, hogy nem biztos, vagy kizárt dolog, mert nem tudom alapon majd lesz valahogy, vagy házcserélgetéssel lesz megoldva.
-
sixpak
nagyúr
válasz
fatpingvin #72425 üzenetére
Ez egészen horrorisztikusan hangzik.
De jöhet. -
sixpak
nagyúr
válasz
fatpingvin #72423 üzenetére
Ja, láttam a tiédet, módfelett érdekes darab...
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
fatpingvin #71798 üzenetére
A célnak teljesen megfelel a pcie 3.0 hosszabbító, szóval nem tudom miért kellene OCuLink-al bohóckodni.
-
piero86
aktív tag
válasz
fatpingvin #71751 üzenetére
De. Ő csinálta nekem is.
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
fatpingvin #71352 üzenetére
Hát igen, én biztosra mentem, hogy akkor is legyen elég hűtése ha pédául folyamatosan 100% a CPU kihasználtság, az áltagos konfigokon olyankor szokott felforrni a VRM, és csökkenti a teljesítményét, de láttam már olyat is hogy megsült
Az alaplapi chipsetet is fújja egy pici noctua ventilátor. -
marinea2
addikt
válasz
fatpingvin #71352 üzenetére
Keressetek egy jo szervizt a kornyeken, talan nem keso meg rendbe rakni!
-
Zsohi
őstag
válasz
fatpingvin #71256 üzenetére
A panelházak gyűrűjében, a focipályán és a PS előtt tengettem a délutánjaim. A XXI. századi felzárkóztatásomat elég későn kezdtem meg, a húgomnak volt egy P4-es gépe a jó öreg Geforce4-gyel a gyomrában.
Amikor, pedig a szüleim adieu-t intettek Magyarországnak és a kanadai lét nem olyan képet festett eleinte, mint ami a keleti emberek nyugati falain a szemük előtt lebegtek, hát néhány évig egy P2-es gépünk volt a nyugati világban, miközben az emberek már Core2Duo-t használtak, csak hogy jobban érezzed magad.
Az a gép ami a képen szerepel amúgy éppen nem rég került újra használatba(cpu, deszka és a ramok) a húgoméknál és egy SSD-vel megtámogatva meglepően fürge a mai napig is. Még ahhoz a jóval modernebb géphez képest is a megmekkent' nekik.
-
marinea2
addikt
válasz
fatpingvin #70903 üzenetére
Hat ez egy stock intel huto. Igaz hogy a rezmagos kozepu de akkor is. Pure Rock 2-vel szemezek
-
marinea2
addikt
válasz
fatpingvin #70900 üzenetére
Hangos, es nem hut jol 😝
-
Floyd80
addikt
válasz
fatpingvin #70794 üzenetére
Persze, kinek mi mennyi, nálam a 3Tb-s is 80%-a üres, amit nem használok adatot, az meg fiókban.
-
törölt tag
válasz
fatpingvin #70773 üzenetére
#70777Barkvarosz
A sörrel nincs gondom, csak a műanyagflakonossal, valami ihatatlan íze van. -
KAMELOT
titán
válasz
Aksi a helyén van, indulhat a game
-
jokeph
nagyúr
válasz
-
válasz
fatpingvin #70753 üzenetére
Túl retrós?
Vagy az hogy egy tonna kábel meg vezeték fut a gép mögött. Mert arra nem találtam semmi megoldást. -
törölt tag
válasz
fatpingvin #70727 üzenetére
Na pont ez a lekezelő stílus az, amit nehezen viselek, no meg a nekemuccseleszvirusom hasonlat.
30 éve PC-zek, kb azóta hallgatom, hogy jajawindóz, bezzegalinux (most hagy beszeljek én is igy, ha már Te is) no és kb azóta nem történt semmi, ami számottevő problema lett volna windows ügyben.
Ez a problémázás meg számomra ugyanaz a szint, főként hogy teli küldted az átlag user számára értelmezhetetlen tech-blavlaval, amivel vélhetőleg az volt a célod, hogy ne kezdjenek rajta vitatkozni, hanem szépen fogadják el, akármekkora BS is legyen az.
De tulajdonképpen pont ezért kértem valamit, hogy linkelj, ami elofordult a gyakorlatban, de erre nem voltal hajlandó, csak a lekezelő okéra.
Csak azért irtam, hogy ertsd a problema lenyeget, részemről lezartam a témát és tovabbra is ezen feature boldog felhasználója maradok, vélhetőleg teljes biztonságban. -
törölt tag
válasz
fatpingvin #70725 üzenetére
Szamarsag az, hogy olyan dolgokon rugozol, ami tobb millio elegesett felhasznalonak eddig nem okozott problemat.
Amit en mondok , az mindossze gyakorlatias, de semmiképp nem szamarsag. -
Grave_444
nagyúr
válasz
fatpingvin #70721 üzenetére
Szerintem érdekes amíg írtál, de amíg saját bőrünkön nem tapasztaljuk, addig nem foglalkozunk vele eléggé.
Kiber/IT biztonságnak megfelelni pedig szerintem profi, feltörhetetlen szinten baromi nehéz, napi szinten a gyakorlatban legalábbis túl bonyolult megfelelő rendszereket, hálózatokat kiépíteni. Könnyű túlzásokba esni és elpoénkodni, én értem miről beszélsz. -
törölt tag
válasz
fatpingvin #70721 üzenetére
Jo zárjuk, de annyit meg hozzafuznek, ott nem egy pixel to pixel letapogatas tortenik. Majd otthonról lovok egy screenshotot. A signal rgb is ezt csinalja, nagyjabol 30x20 pixelrol beszelunk amibol te semmilyen jelszot, vagy hasznos infot nem szedsz ki.
Egyebkent meg meg mindig jossz egy példával.
Oké -
törölt tag
válasz
fatpingvin #70717 üzenetére
Jó, oké. Akkor hagyunk engem. Mutass légyszi valami konkrétat a témában. Amikor ez a biztonsági rész problémát okozott a múltban. Mert én azt látom, hogy próbálsz kritikus problémának beállítani egy teljesen ártalmatlan dolgot, csak mert technikailag van rá egy valamekkora elméleti esély.
De nyilván a Corsairnál mindenki hülye, viszont milyen jó, hogy vagy, különbenmindmeghalunk#mind_meg_leszünk_hekkölve -
törölt tag
válasz
fatpingvin #70715 üzenetére
Ez jelentsen gondot annak, akinek malware van a gépén. Nyugodtan kijelenthetem, hogy sosem volt ilyesmim, meg nem is lesz. Sőt, a bankkártyámról nem húztak le pénzt, és a fészbúkomat sem törték fel. Amit mondasz az egy elméleti probléma, egy kicsit is átgondolt rendszeren, egy picit is felelősséggel gondolkodó felhasználó esetén sosem lesz jelentősége a gyakorlatban. Nálam legalábbis biztosan nem.
-
törölt tag
válasz
fatpingvin #70705 üzenetére
Ezzel pontosan mi a gond?
-
sixpak
nagyúr
válasz
fatpingvin #70705 üzenetére
Hát ezen még nem gondolkodtam.
Úgy működik, mint a Philips Ambilight tévék, csak egy ideje elérhető minden csatlakoztatott RGB eszközre.RazoR: igen.
-
F e Z o
veterán
válasz
fatpingvin #70303 üzenetére
Persze kinek a pap...Nekem bőven elég az Aquaero, meg a Logitech G15 kicsi kijelzője adatok megjelenítésére.
-
törölt tag
válasz
fatpingvin #70222 üzenetére
Csinálnál egy távolabbi képet, hogy hol van kiállítva (kikötve) ez a szobor!
-
Grózi
veterán
válasz
Kicsit Kókány Bt.-s lett..
-
KAMELOT
titán
válasz
Miért kell ennek lógni? Hol helyezkedik ez el a szobában.
-
KAMELOT
titán
válasz
fatpingvin #70148 üzenetére
Jó értelemben írtam.
Korábban írtam, hogy a kedvenc házam és fehér. Szépen megcsinálta. -
fudi2002
nagyúr
válasz
fatpingvin #70148 üzenetére
Biztos a kábelezésem. Mára már elfogyott az idegrendszerem hozzá
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
fatpingvin #70126 üzenetére
Kár megnéztem volna
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
fatpingvin #70124 üzenetére
Kép nincs
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
fatpingvin #70121 üzenetére
Egy ilyenre is beneveznék [link]
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
fatpingvin #70115 üzenetére
Van az a kor amikor már nem áll fel,akkor elkezdenek az emberek így viselkedni
-
KAMELOT
titán
válasz
fatpingvin #70113 üzenetére
Táska a szőnyegen, a másik meg az asztal alatt. Fikusz kukisz virág a sarokban. Kaputelefon besárgulva, ajtó tárva nyitva, Izaura meg a TV-ben
Szerk: Isten meg a ments. Bárány lelkem van!
-
tvamos
nagyúr
válasz
fatpingvin #70097 üzenetére
Az enyem is ilyen, csak tobb a forro levegos forraszto...
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
fatpingvin #70097 üzenetére
Ha neked ez megfelel akkor no problem
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
fatpingvin #70089 üzenetére
Igazából nincs bajom avval ha leírja valaki hogy neki nem tetszik , amíg nekem tetszik tökmindegy hogy másnak nem
Maga a folyamat a készítés is jó szórakozás nekem , mit hogyan rakjak oldjak meg stb. Élőben meg kb mintha egy 3d kép lenne a falon olyan érzésem van, szóval öröm boldogság
-
jokeph
nagyúr
válasz
fatpingvin #70089 üzenetére
Pontosan.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
fatpingvin #70067 üzenetére
-
válasz
fatpingvin #69960 üzenetére
Pedig nem rosszak
Én inkább fémmel, a fa inkább csak kényszer munka számomraPakmara
Ott kezdődik, hogy a hozzá szükséges alu lemezek nettó 16e Ft volt, kb 4-5e ft/ó sztem lenne a munkadíj, ezzel a tervvel, már megírt programmal el leszünk egy délután.
Az egyediekkel az a baj, hogy csak 1db kell belőle, sok óra elmegy azzal az 1-el, de ha már kell belőle 10db akkor már sokkal barátságosabb árát kap az ember, pl felére esik a gyártás költség az 1 dbhoz képest. Ennek [link] az elkészítése 13 óra volt, a 2.db ebből már nem telt volna bele 3 órába sem.
Ez akkor éri meg ha nem kell mindent is kifizetned. A linkelt ház 2 éve 40e Ft + 13 órába fájtfatpingvin
Alu hegesztészt nem vállalok, ez most csavarozva lesz -
Pakmara
őstag
válasz
fatpingvin #69962 üzenetére
Goldolom, hogy nem megérős csak a nagyságrend miatt kérdezem. Ha egyszer mégus...
-
F e Z o
veterán
válasz
fatpingvin #69936 üzenetére
- Cable HDMI 2.0 1m - slim
- Cable Type-C 1m
- Cable USB 2.0 Internal - USB A female por -
Varázslóó
senior tag
válasz
fatpingvin #69847 üzenetére
Mit szoktàl szerelni ?
-
palfitom
félisten
válasz
fatpingvin #69845 üzenetére
szép
-
KAMELOT
titán
válasz
fatpingvin #69845 üzenetére
Kép.....
Mi hiányzik a képről?
Semmi mert tele van rakva az asztalEz a legrosszabba szembek, ha ablaknál vana monitor.
-
törölt tag
válasz
fatpingvin #69752 üzenetére
Hű, hát nem tudom, sajna ennyire nem értek hozzá. (Illetve semennyire sem, szimpla customer vónék)
Amennyire én tudom, ez is csak Win alatt működik, és csak a saját szoftverével. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
fatpingvin #69719 üzenetére
Általában mindig van rajta content, discord stb. és mind sötét témával.
-
jokeph
nagyúr
válasz
fatpingvin #69648 üzenetére
Háát, meglehet.
-
KAMELOT
titán
válasz
fatpingvin #69638 üzenetére
Csak az + kábelok, kontraszt, el van választva a kép. Ebből a szempontból praktikusabb.
-
KAMELOT
titán
válasz
fatpingvin #69636 üzenetére
Pedig rohadt jó, hogy 1 képernyőn van minden. Én is ilyet vettem volna, ha akkor van, de a mostanit nem cserélem semmire.
-
törölt tag
válasz
fatpingvin #69623 üzenetére
-
Smiley
addikt
válasz
fatpingvin #69613 üzenetére
Igen en is igy vagyok vele, ez mar ilyen marad. Most ez relative eleg fiatal hw alatta, remelem par evig nem lesz gond vele.
Valoszinuleg ott lesz ujracsinalva amikor az apple veglegesen dobja majd az intel support-ot.
-
Smiley
addikt
válasz
fatpingvin #69611 üzenetére
Hát optimálisnak én sem mondanám.
Mindezt mondom úgy, hogy a munkám egyik része hogy cégeknek tervezek és építek storage-okat. A gui-t nem nagyon kell itt sem használni, csak ugye a pár évente aktuális OS és hw update tud elvenni egy fél napot. Linux-ra a átcuccolni pedig rohadt sok idő lenne, ha nem akarok új dolgok venni hozzá. Tipikus 22 csapdája.
-
Smiley
addikt
válasz
fatpingvin #69602 üzenetére
Hackintosh
Valahogy úgy indult 12 éve, hogy kikerült a napi használatból hackli, mert a MacBookPro lett a fő gépem, eladni az akkori Q6600 viszont nem akartam. Volt benne 2 disk kb. Aztán az évek folyamán ha elfogyott a hely, mindig hoztam bele valami serverből kiszedett disk-et. Így benne ragadtam ebbe az egészben, hogy hackintosh-nak kell lennie a filerendszer miatt. Aztán az évek alatt volt kb minden ami intel és el tudtok képzelni... 775 Xeon mod-tól egészen a 1366-ig. Az elmúlt pár évben egy P67 és egy 3rd gen i5 volt... ezzel elég stabil config lett. Aztán maradt az egyik céges iMac upgrade-bol egy i3-8100, és túrtam hozzá cuccot itt a ph-n. Most először van az, hogy nem akkor cseréltem alatta a belét amikor megállt.
Amúgy a hordozható Mac-ek és az asztali Hackli backupja, torrent, plex, home assistant, led vezérlő stb... Jah meg egy rakás zene. Igazából ez szolgál ki mindent a lakásban, így a gépekbe nem kell sok tárhely. Nagyon kényelmes, mert csak használni kell. Ki van dobva a konyha sarkába, ott nem zavar hogy amúgy hangos.
-
Askformore
senior tag
válasz
fatpingvin #69569 üzenetére
Ahogy egy ősi kínai közmondás is mondja: "a kábelmenedzsment a gép belsejében kezdődik, de az asztal alatt végződik"
-
Askformore
senior tag
válasz
fatpingvin #69563 üzenetére
Köszönöm! Ez az első hely ahova feltettem
Az asztal amúgy saját "gyártmány", IKEA cuccokból legóztam össze, L alakú, kábelvezető az asztallap alján, két fiókos szekrény tartja a két végét. Majd arról is rakok fel képet, ha valakit érdekel
-
Remus389
veterán
válasz
fatpingvin #69526 üzenetére
Ezzel az új házzal és az új monitorral szemtelenül fiatalos lett az aggastyán X58-asom.
A laikus ránéz és azt képzeli valami vadonatúj félmillás gép.
Azt kell mondani hogy hatmagos processor, 24 GB RAM, és AMD videókártya, nem rossz az még ma sem.
-
jokeph
nagyúr
válasz
fatpingvin #69499 üzenetére
Az enyém szerényebb, ha megjön az AIO és bedobom a Wraith Prism helyére, viszatérek pár képpel én is - egyúttal elrendezem a HDD-ket is.
-
Daert
őstag
válasz
fatpingvin #69486 üzenetére
Nálam ez a vonal még nagyon új,eddig sötétségben éltem
TechN7ne,privacy99:
Köszi! -
Daert
őstag
válasz
fatpingvin #69481 üzenetére
Első körben egy kontrasztos fekete fehèr.Sajnos a led csík nem tud fehèret produkálni csak valami halvány sárgát.
-
KAMELOT
titán
válasz
fatpingvin #69432 üzenetére
Olyan dolgokat, amiket nem tudok semmire sem használni, lassú, öreg, nincs támogatás rá, akkor minek megtartani?! Bevittem a PC üzletbe és leadtam szemétnek.
A jelenlegi gépemet, notimat, telómat használom napi szinten ezekre szükség van. Felesleges kacatokat nem halmozok fel a lakásban. Úgyis házfelújítás áll előttem, mindent kivágok a szemétbe. Madj veszek újat, szépet! -
jokeph
nagyúr
-
jokeph
nagyúr
válasz
fatpingvin #69426 üzenetére
-
fonok87
aktív tag
válasz
fatpingvin #69413 üzenetére
Ha legalább az egyik kártya egyslotos, akkor a Phanteks házak közül valamelyik jó lehet, mert 3 függőleges slot van, pl. a P600s. Azért Phanteks a drágább kategória és a legtöbb házuk ablakos kivitelű, ez vagy jó vagy nem, attól függ mi a cél. A Milyen házat? topikban is megkérdezném a helyedben.
-
zsombor22
aktív tag
válasz
fatpingvin #69387 üzenetére
-
zsombor22
aktív tag
válasz
fatpingvin #69383 üzenetére
Nem teljesen értem amit írsz.
De ezért jó hogy különbözőek vagyunk
Jó hogy mindenkinek más tetszik,mert ha nem így lenne egyforma lenn mindenkinek a gépe,háza autója stb...
Én szeretem a formabontó tárgyakat és megfogott az technika amit beleépítettek.
Itt egy videó ez többet mutat.
[Alienware Aurora R4 ] -
LLKobe
veterán
válasz
fatpingvin #69383 üzenetére
Nem is kell téged meggyőzzön, elég ha neki tetszik
-
zsombor22
aktív tag
válasz
fatpingvin #69380 üzenetére
Élőben szebb.
Tele van sok praktikus dologgal.
Ha melegszik ki be nyitogatja a lamellákat.
Ha leveszed a házt oldalát belül bekapcsol egy led sor ami akkuról megy szóval táp nélkül,igy nincs sötét szerelés közben.
Minden testre szabható kívül belül, pl kapsz egy e-mailt és el kezd villogni az ufó fej.
Tudom ezek nem nagy dolgok de ez egy 6 éves technika és ezt már akkor tudta.Egy
i7 4820k van benne nyári vízhűtésel ami hibátlan.
Valószínű egy villám után kinyíródott benne a lan csati és meg halt két sata port.
Most jött hozzá csere lap az e bay ról,amivel azóta hibátlan. -
Floyd80
addikt
válasz
fatpingvin #69325 üzenetére
Anno a fix-tv-n volt egy fickó a 2000-es évek közepén, ő csinált hasonló dolgokat. Tuningnet és Ordasi Gábor, ha valaki még emlékszik.
-
sixpak
nagyúr
válasz
fatpingvin #69319 üzenetére
Milyen proci és milyen eredménnyel zárult a kísérlet?
-
imibogyo
veterán
válasz
fatpingvin #69304 üzenetére
Így teljesen passzív üzemben is tud menni a gép, a legfelső képen látható ATX és egy régebbi ITX konfigom is például az volt ezzel a megoldással. Elég nagy élmény egy néma gép mellett éjszaka mondjuk netezni, vagy filmet nézni...
fatpingvin: én is agyaltam régen ilyen megoldáson.
jokeph: Köszi! Sajnos egyre kevesebb helyem van a műhelyben, de igen hasznos a ház körül egy zug, ahol kedvére szerelgethet az ember...
-
DiamondBack
senior tag
válasz
fatpingvin #69301 üzenetére
Simán beleférne két atx konfig
-
törölt tag
válasz
fatpingvin #69285 üzenetére
Az van, hogy nem találtam olyan céget a környéken, aki a nyomtatást, és a vágást is meg tudja oldani.
A lézeres vágás működik, de általában a saját alapanyagukat vágják ki a kért formára.
A nyomtatásnál ugyanez. A saját anyagukra dolgoznak
Ezért gondoltam, hogy kinyomtatom egy téglalap alakú plexire, és utólag én alakra vágom. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
fatpingvin #69265 üzenetére
-
freemanone
addikt
válasz
fatpingvin #69270 üzenetére
Igen az a megoldás.
Amúgy Theseus-on jót mosolyogtam azért.
-
Atke
senior tag
válasz
fatpingvin #69270 üzenetére
Őőőőő nem...Nem tudom
Van egy panel és abban vannak a csatlakozók, tehát nem egy kábelek lógnak a tápból hanem egy connect board? amiből tudod tápolni a perifériákat (lap,vga...)
Így-e -
jokeph
nagyúr
válasz
fatpingvin #69265 üzenetére
Pedig über cucc, csak kell neki egy kisebb asztal.
Retro konfig Antec házban:
Corsair VX 450 PSU fordított beépítéssel, poros a hely.
VGA1: Sapphire HD3850 512 MB GDDR3 256 bit AGP
VGA2: Sapphire HD4870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-e#69266Oxydavid: bejövős fehér kuckó, szép építés.
Mai update (aláírásomban lévő konfigé), 200-as Phanteks venti beépítése a lap mögé:
-
jokeph
nagyúr
válasz
fatpingvin #69261 üzenetére
-
freemanone
addikt
válasz
fatpingvin #69261 üzenetére
Te kezdtél el itt repkedni a háló felé.
Nem vérpistikék topikja ez, ahol ugranak a csalira. Fordítva viszont sikerült befogni egy sast. -
jokeph
nagyúr
válasz
fatpingvin #69254 üzenetére
Üdv itt is.
Hmmm, mintha a műhelyben sasolnám valamelyik gépemet. -
elfelejtette
veterán
válasz
fatpingvin #69257 üzenetére
A SAS-okat kérdezi, hogy mivel eteted őket...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Madaraknak mi a magyarázata? Ez valami ornitológus gép?
-
palfitom
félisten
válasz
Híjnye!
-
fatpingvin
addikt
válasz
fatpingvin #69234 üzenetére
Na, nyomok egy kis ápdétet a horrorra, szenvedjetek egy kicsit
lali.89 fórumtárstól szereztem egy némileg lestrapált Fractal Design Define XL R2 házikót, dísznek már rég nem alkalmas de gépháznak tökéletes, szóval esztétikai terrorcselekmény következik:
ami az asztal polcától nem látszik jobbra lent az két SAS HDD. A korábbiakon nem látszott, de a hangdoboz mellett jobbra a firewire buszon üldögélő negyedik ODD és a külső vinyó látható
furcsa életérzés hogy a dolgok ténylegesen elférnek a gépházban és még szabad légtér is maradt... -
demmer123
őstag
válasz
fatpingvin #69246 üzenetére
Nincs ár érték arányba jobb asztal nála ami fémvázas, 40-45-50k között mozog.
-
Dreamie
őstag
válasz
fatpingvin #69234 üzenetére
A lényeg, hogy a te igényeidet kielégíti
. Egyedi, azt meg kell hagyni.
-
szabeska
addikt
válasz
fatpingvin #68562 üzenetére
Ez lóg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest