- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorus
nagyúr
válasz
Barkvarosz #70777 üzenetére
Én mondjuk biztosan nem közelíteném meg étellel a PC környékét, de egyébként szentem világosban is rendben van.
-
Jorus
nagyúr
válasz
Barkvarosz #70758 üzenetére
Nagyon hangulatos lett ennyi pénzből, gratula.
-
Jorus
nagyúr
válasz
--HARDCORE-- #70645 üzenetére
HWInfo64, ha a monitorozó szoftverre gondolsz.
-
Jorus
nagyúr
válasz
Stewenke #70563 üzenetére
Ne aggódj, nekem is kint vannak.
-
Jorus
nagyúr
Nekem is az volt sok évig, eléggé meg volt már kopva, amikor lecseréltem. Elégedett vagyok ezzel az Artimo mattal, annyi kellett pluszban, hogy a ROG Spathara tettem skatereket, mert a gyári talpai elég éles szögben végződtek, és a lekerekített talpak jobban siklanak a gyapjún.
-
Jorus
nagyúr
válasz
Qtya123 #70392 üzenetére
Én ilyen gyapjúfilc alátétből használom a legnagyobbat hónapok óta, nagyon meg vagyok vele elégedve - Artimo Desk Mat
-
Jorus
nagyúr
Rod Strix Helios, nem igazán változott, csak kapott egy új SSD-t, de ha már leguggoltam a géphez, lefotóztam.
-
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
válasz
acsati #68599 üzenetére
Nekem a gép a földön van, de sok minden más az asztalon, egy 160*80-as Bekantot használok, stabil, nincs vele nagy gond, kellően nagy egérpaddal, bill alátéttel a kopás is megelőzhető, mert arra hajlamos sajnos.
-
Jorus
nagyúr
válasz
Warzoz #68429 üzenetére
Nagyon jól mutat, de minek ennyi venti? A 3080 persze jobban fűt, mint az én 2080S-em, de az 5.1GHz-en ketyegő 10900K-val együtt sem kell hozzá semmi extra hűtés, az AiO ventik 500-as RPM-en pörögnek, a házhűtők is lassan kavarnak, semmi hangja nincs így játékok alatt sem. Ha csak esztétikai szempontok voltak szem előtt, azt meg tudom érteni, csecse lett.
-
Jorus
nagyúr
Semmi extra. [link] Majd délután csinálok kívülről is képet, bár úgy még kevésbé érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok