Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyielow
aktív tag
Halihó.
Anno azt hiszem ebbe a topikba tettem be a kis büdzsé fehér buildemet (5e Ft-os fehér mATX ház, fehérre átfújt Zotac Mini 1050 Ti).
Azóta több upgrade is volt a vason, de most elérkezett az új gépháznak az ideje is
A pusztán alaplapi + CPU fehér fények kevésnek bizonyultak, így bővítettem a házat NZXT HUE+ -szal. 2 FAN + 2 LED szalag.
Ház: Corsair 275R Carbide Series TGVégeredmény: [link] [GIF]
Egész asztal
+ Fehérben a házA CAM szoftver is nagyon pöpec
[ Szerkesztve ]
YouTube: toty1ka
-
tyielow
aktív tag
válasz Petyyyyy #66585 üzenetére
A 4-ből kettőre kapásból azt mondom, hogy de.
Balról a 2. az RGB fan csatija, amit bal fleül látsz, az vagy ott jön be, vagy a PCIE csatinál a GPU alatt kandikál oda. A 3. madzag pedig az NZXT-vezérlő kábele, az elég rövid sajnos... azzal viszont nem tudom mit lehetne variálni
Bezzeg ha ATX lapom lenne, nem lenne ez a probléma[ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
Korábban már beraktam ide a gépet, most viszont volt egy vga- és ezzel táp cserém, plusz a gyári 2 corsair hűtőt 2 nagyobb be quietre váltottam a front oldalon.
Korábban javasoltatok az alaplap alsó részén szebb kábelmegoldást, azt is igyekeztem orvosolnií igy most csak 2 helyről vannak behúzva a laphoz.
-
tyielow
aktív tag
válasz Laraxior #67568 üzenetére
1080 Ti-t úgy vadásztam online, elmentem érte, közben berendeltem egy 650 W-os tápot az alzából. Nem ilyet akartam de ez volt készleten és ott tényleg 10 percen belül át is lehetett venni Most egyelőre kiköltekeztem magam. A procim (6600k) ki se tudja hajtani a karit... jövő tavaszra megcélzok egy AM4 alapot ehhez a rendszerhez.
-
tyielow
aktív tag
A büdös dög macska eltakarja a kilátást, de szegénynek ez a favorit helye.
Az össze-vissza RGB nekem nem jött be, halvány fehérrel világítom a házat, csak a Trident RAM-ok váltakoznak, mert annak a szoftvere egyszerűen nem műxik. Azt olvastam valszeg azért, mert az NZXT szoftverével összeakad. Hát szerintem ez szánalmas. Egy LED ventiket és szalagokat vezérlő szoftver miért kéne összeakadnia a ramos leddel? áh... erre van amúgy tippetek?
[link] - RGB vidi[ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
válasz DiamondBack #68527 üzenetére
Sose fogom megérteni hogy tudnak emberek 20 centire ülni a monitortól. én 70-80as mélység alatt nem veszek asztalt.
-
tyielow
aktív tag
válasz Vismajor01 #68636 üzenetére
Ha ekkora asztalom lenne max. laptopoznék... vagy a videókari helyett 1 normális asztalt inkább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest