Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
demmer123
őstag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Csak az a baj full kábel kit ami harisnyázott 30-31K.Annyiért kapok egy új Tápot

-
Beretvás
veterán
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
régen ez ment azért gondoltam ezt..

-
Zοltta
senior tag
válasz
hegegabi80
üzenetére
Ott látszódik a falon a 5-10 centis cső biztos abban vezette el

-
Tarill
őstag
Üdv!
Mai projekt; költözés Thermaltake házból --> Xigmatek frontlinerbe, sok mindent nem találni neten erről a házról illetve amit igen azok sem túl jó dolgok, szerintem viszont teljesen jó kis vasdarab, simán átpakoltam, tök jó volt szerelni, minden sikerült szám íze szerint elrendezni
a plexikről még nem vettem le a nejlont arra még valamit kitalálok hogy ne karcolódjon be idővel. 11500ft-ot szerintem bőven megért ez a ház 
pár kép:
előtte - [kép]
utána - [kép] [kép] [kép] [kép]
-
ULPIUS
őstag
Véglegesítettem a gépem (se... ennek sosincs vége
pl. a DVD előlapját még le fogom fújni feketére )
Csalódással, de bekerült a Scythe kazemaster II (a 5,25" slot-hely csavarlyukainak kialakítás miatt csak "írással" fordítva lehet betenni
) -> Előre 3db 120as NB-blacksilentfan xl-1, amiket csak terhelés esetén kapcsolok be, amúgy totál felesleges. Mivel úgyse látszik a front rész nem fehér ventit választottam, ledes ugyan átlátszódna, de azt nem szeretném.
A 240es radira került 2db fehér Rajintek Aura 12, hátul pedig marad az NB-eloop, hogy ne világítson semmilyen led a pofámba.

-
demmer123
őstag
Szerintetek milyen színű ventilátort tegyek előre?
Hátul 3db Kék Led venti lesz LEPA BOL.Quiet. Illetve fehér led szalag is lesz benne.
Előre kék színű vagy fehér színű mutatna jól?Ti melyik színűt tennétek?Egyszerűen nem tudom eldönteni ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre.
A Gépház
-
sunset
csendes tag
válasz
freemanone
üzenetére
http://www.zonacomputers.hu/webaruhaz/shop.product_details/2071-led-szalag/flypage.tpl/79030-deepcool-led-szalag-rgb-350-2x30cm-18-led-taviranyito/
Szia-nekem ilyen van-teljesen megfelel-mágneses-és szalagonként van benne 18 led.
-
-
Sziasztok!
Van egy házam, amit nagyon szeretek, de hiányzik az egyik 5,25" előlapja. Most ūresen tátong. Szeretnék valamit rakni a helyere, mondjuk egy 3,5" winyo keret pont jó lenne, de a legtōbbnek nincs előlapja, vagy ha van, akkor mobil rack, és 10-15k.
Ennél jóval olcsóbban szeretnék valamit oda rakni, ami mōgé befér egy 3,5" winyó is.
Nem muszáj az előlapnak biztosítania a winyo beépítést, elég, ha befé mōgé a winyó házi módszerrel.Bármilyet ōtlet, tipp jól jōn.

-
Grenczii
tag
Ez még a régi gépház CM N400,LG 29UB67 monitor (2m RGB szalag pont körbeér a hátulján)
Xiaomi Yeelight RGB,Trust Vigor 2.1 hangfalszett,CM billentyűzet.
Kép sötét de monitor led szalagon van a hangsúly.[kép]
Öntapadós mágnesszalagra akkor rákeresek,de gépházba is kell a 2m led szalag tuti. -
Grenczii
tag
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Hue+ az a komplett ledszalagok és vezérlők néztem az lenne a legjobb.(árba annyira nem jó de valamit valamiért)
Még jön egy pár hosszabbító kábelem meg lesz lassan téli szabadság majd elgondolkozok mi legyen.
Cooler Master párti voltam már mindig , Pro 5 nem volt olcsó de nagyon jól szellőzik és elfér minden.
Új házak között ritka hogy "sok" merevlemezt el tudsz helyezni.Max 2 db 3,5es ennyi.
Phanteks azért esett ki nálam mert vehettem volna még X db merevlemez keretet,ami természetesen egész országban sehol nincs raktáron.(legalábbis 2 hete nem volt) -
Grenczii
tag
NZXT fehér led kábel,hát engem is zavar még legkisebb fényerőn is,el kéne rejtenem még jobban mert így szemembe világít.[kép]
-
mihione
őstag
Nekem is RGB van bent és állítható fényerejű,ez az UV lila fény egyáltalán nem zavaró legalacsonyabb fényerőn de fehéren sem,és még lehet játszani azzal mekkora csíkot raksz,nekem pl nem ér végig az oldalán csak a gpu vonaláig így kellemes derengést biztosít a beltér elemeinek

-
Vitka675
tag
válasz
GFerr56
üzenetére
Most nézem csak, hogy az első 3 venti közül a középső el van fordítva 90 fokkal, gondolom kábelmenedzsment miatt. Én is pont ugyanígy jártam, de azért annyira bántotta a szememet, hogy nem együtt állnak a feliratok, hogy elfordítottam, a kábelt meg megoldottam máshol.

-
Ispy
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Én is be akartam ledezni, aztán csak tesztnek beleraktam egy ledszalagot és rájöttem, hogy utálom, ha sötétben világít a gép a perifériámba, úgyhogy elvetettem az ötletet.

-
Delta-Laca
aktív tag
válasz
palfitom
üzenetére
Valóban nagy, én is P3-at néztem ki magamnak, de abban kevés volt a HDD-SSD hely, így lett a P5, viszont azt sajnálom, hogy nem vártam egy kicsit az edzett üveges verzióra. Ha nem lenne a hangkarim, akkor nem volna gond a VGA-t kitenni riser-rel, de majd ha lesz több időm rá, akkor kiötlök erre valamit, mert a Xonar az bizony marad

-
palfitom
félisten
válasz
Delta-Laca
üzenetére
Üdv a klubban!
Hatalmas ez a P5 (nekem P3 van)!(A gyári riser kábel kb. macskadobálásra való, vigyázz vele!)
-
Atke
senior tag
16/10-es a PETG?
-
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz
ULPIUS
üzenetére
Igen, tervbe van véve megfelelő kábel
Több dolog miatt lett ez a ház, amellett hogy tetszik az is benne, hogy szem előtt van maga a szerkezet
Eleinte a kisebb P3 lett volna, de abban sajnos kevés HDD-SSD hely van, így lett a P5, bár ha kicsit vártam volna, akkor az edzett üveges verziót vettem volna, mert ez a plexi (vagy polikarbonát, nem tudom melyik
) ha már rosszul ránézek is karcolódik
, majd még megnézem a lehetőségét egy esetleges üvegre cserét. Későbbiekben olyan terv van, hogy a 3 terás WD-nek lesz testvére, és azok mennek a ház "gyomrába", az SSD meg jön szem elé 
-
ULPIUS
őstag
válasz
Delta-Laca
üzenetére
Igen azok az piros oem sata kabelek nagyon rondak
ha nem talalsz rovidebbet, legalabb mas szinu legyen es kabelkotegelovel vagy valahogy dugd el oket. Nem tulzas egy kicsit ez a haz ennyi cuccnak? -
seniman
veterán
válasz
Delta-Laca
üzenetére
15 centis volt eddig a legrövidebb sata kábel amit láttam.
-
Delta-Laca
aktív tag
Jelenlegi állapot:
Nem egy csicsa, meg elég koros hardver, de a mai napig gyors és megbízható

Pár kérdésem lenne: Vajon létezik rövid fekete SATA kábel az elől lévő HDD-hez? A másik gondom, hogy a videokártyát szívesen raktam volna függőlegesen riser-rel, de a hangkártya miatt sajnos nem lehetséges, esetleg erre valami ötlet?

-
ULPIUS
őstag
válasz
üzenetére
Nem ismerek jo feher ledes ventit, ezert nem is lett, igen csak a hatso feher, nb eloop, de vasarlasakor mintha a fogamat huztak volna...
tobb mint 6k
Felsok meg ugyse latszanak, azok narancs alpenfohn wing boost 2 -k
szoval lehetne meg finomitani, never ending story es rengeteg penz ... -
ahkrisztiann
újonc
válasz
Engineer086
üzenetére
Köszi, az ajtó a kinti lámpafény miatt maradt bent.
Kis kontraszt a sárgás és fehér fény közt. -
Milka 78
nagyúr
válasz
ahkrisztiann
üzenetére
Szép kis gép

Többiekre ne figyelj,az ajtó is adja,csak irigyek rád!
-
tailor74
addikt
válasz
ahkrisztiann
üzenetére
Jó lett, lőhetnél pár közelebbi képet is, ahol nem tükröződik az oldal lap.

-
bombibmw
veterán
válasz
ahkrisztiann
üzenetére
Szép gép.
Az ajtóért tényleg kár.
-
Engineer086
Modder
válasz
ahkrisztiann
üzenetére
Jó lett, legközelebb csukd be az ajtót, ha fotózod a géped.

-
KAMELOT
titán
válasz
ahkrisztiann
üzenetére
Jó lett!

-
Grenczii
tag
Na még jóhogy tettem fel képet róla , most hogy így mondtátok a keretet tényleg fordítva van.
Szóval hazaértem fordítás lesz.Köszi hogy szóltatok.
Kábelmenedzsment is lehetne jobb , 8 pines PCIe kábel kéne és lentről vezetném felfelé.
Erre a kettőre gondoltam talán passzol is színben : http://rbx.hu/bitfenix-pci-express-8-pin-tapkabel-piros-45cm-bfa-msc-8peg45rkk-rp-p457406
http://rbx.hu/bitfenix-24-pin-atx-tap-hosszabbito-30cm-harisnyazott-feketepirosfekete-p455849
Sima feketét tudtok esetleg ajánlani valahonnan? -
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Futás, futópályák
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- DUNE médialejátszók topicja
- Plazma TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) -> Előre 3db 120as NB-blacksilentfan xl-1, amiket csak terhelés esetén kapcsolok be, amúgy totál felesleges. Mivel úgyse látszik a front rész nem fehér ventit választottam, ledes ugyan átlátszódna, de azt nem szeretném.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, majd még megnézem a lehetőségét egy esetleges üvegre cserét. Későbbiekben olyan terv van, hogy a 3 terás WD-nek lesz testvére, és azok mennek a ház "gyomrába", az SSD meg jön szem elé
ha nem talalsz rovidebbet, legalabb mas szinu legyen es kabelkotegelovel vagy valahogy dugd el oket. Nem tulzas egy kicsit ez a haz ennyi cuccnak?
)