- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
Ezért kell a házat az asztal alá tenni
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Wiz Khalifa #63308 üzenetére
De csak mert “zöld”
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #63040 üzenetére
Ennek ellénére, a képen, hátra van nagyon tolva, miközben egy üres szoba közepén is meleg az egész gép vége. A ferde hátsó szerintem sokat nem segít ezen. Nem is ezért írtam, csak segítenék neki, a gépét megóvni, ha így használja.
(#63042) danika0670: Rendben, csak jót akarok!
De aztán tényleg szellőzzőn az a Fat PS.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
danika0670 #63037 üzenetére
PS4 biztos jól érzi magát, hogy nem tudja normálisan kinyomni hátul a meleget, mert feltoltad a falig?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Zοltta #62845 üzenetére
Egyik az, hogy finomabb papírral meg lehet csinálni szebben, mégha nem is akarod festeni. Utána akár le lehet fújni ilyen üveges fehérrel, van is festékem meg Airbrush, szóval nem gond, sőt, még maszkolni sem kéne, mert elvileg nem látszik sehol, ha mellé megy a fújás. De ez így marad gyári.
(#62847) Zοltta: Ha így lenne, bármikor megcsinálom.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Zοltta #62842 üzenetére
Köszi, a csicsát nem is szeretem
csak a picsát.Áhh, nem barbárkodom szét, ámbár nincsen gari a VGA-ra, még TGC-zni sem szedtem szét, pedig lehet ráférne egy kis hőátadás upgrade, de még mindig 70C körül vagyok vele járékban, szóval...
Én biztos szebben csinálnám meg, ha már nekiállok ilyen módszerrel.(#62843) bandi0000: Azt olvastam, hogy pár topikból elvették a jelszavad!
Nem szeretem a böhöm VGA-kat, másik topikban már kitárgyaltuk. Ha jól megy, akkor ref, ha nem cél, akkor AIO
-
#Morcosmedve
veterán
Köszi!
-
#Morcosmedve
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!