Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• zolikaDB

veterán

Üdv mindenki!
    Végigjártam pár fórumot, összegyűjtöttem sok-sok tanácsot, de erre még nem jártam. Gondoltam, bekérdezek, az ingyen van, és hátha innen jön az a bizonyos szikra.
    Gépet építgettem mostanában, ami a ház kivételével kész is. Semmi extra, egy sima mATX lap, egy Noctua borda, 3HDD/1SSD/1ODD.
    Szeretnék egy olyan házat, amibe ez belefér, de az ára nem a csillagos égben jár, és mindemellé tűrhető design-nal, netán pár extrával rendelkezik (porszűrés, előlapi USB3, netán zajszűrés, elforgatott HDD rekesz... valami :) )
    Van több jelöltem is, de nem tudom, mi legyen. Gondolkodtam drágább Fractalokban (Define Mini, R4 - ami nekem fölösleges ugyan), olcsóbbakban is (Core 1500), köztes megoldásban (Nanoxia Deep Silence 4, az mATX), és eszembe jutott a Cooler Master N200 (egy régebbi Elite 120 nyújtotta pozitív emlék miatt, és láttam, h itt páran szépen megcsinálgattátok).
    De végeredmény nem született.
    Csinálnék egy kis kábelrendezgetést, pár extra venti, és elégedettség :) A nagyon csicsás, LED-es, plexi oldallapos dolgokat hanyagolnám.
    Köszönöm, aki tud segíteni! Bármit meghallgatok!
    :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák