- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
HUNited #89840 üzenetére
Úgy 6600-6800 (gondolom mV) körül írja a készülék akkuinfó pontja azt a feszültséget amivel még optimálisan működik.
Gyárilag is 6 db összezsugorfóliázott 1,2 voltos akku volt hozzá, csak kisebb kapacitásúak.Most volt időm végigolvasni az egész hozzászólást nyugodtan. Na igen, több oldal eszmecsere után derül ki hogy már az kiinduló alapinformáció sem stabil.
De nyugi, hozzá vagyok szokva hogy mindig ez van, de a rosszabb, hogy szakembereknél is sokszor ugyanez van. Tegnap én is írtam egy hülyeséget, de erre jó a fórum hogy valaki észrevette és kijavított.
Mesélj majd hogy a két sorba kapcsolt lítium hogy muzsikált, amit én is javasoltam csak az egyszerűség kedvéért mivel nem tudtam milyen a foglalatod 1.5V-os kiszerelésben. Azóta kiderült hogy a töltőd még lítiumot is tud tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest