- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiro4444
tag
Szép napot kívánok!
Adott egy Makita akkus behajtó. Tipikus szénkefe problémákat produkált: ingadozó fordulatszám, melegedés, néha el sem indult, ilyenkor, ha megütöttem, akkor elindult, majd már arra sem.
Kivettem a keféket, vettem bele gyári újakat. Olyat már nem lehetett kapni, amilyen benne volt, de mondták, hogy ez kell már bele, ami lehetséges, mert minden mérete stimmel, csak kb. 2mm-rel hosszabb, mint ami benne volt.
Csere után továbbra sem indul a gép. A legelső indításnál volt füst is, nem erőltettem csak nagyon rövid ideig. Nyomva tartott gombnál csak melegszik, de nem fordul meg egyik irányba sem.
A gép már nem garis, soha semmi gond nem volt vele, most sem hiszem, hogy tönkrement volna. Kb. 1 éve szétszedtem, kitakarítottam, a munkám miatt sok por volt benne, azóta is tökéletesen működött.
A kérdés, hogy mit kéne még ellenőrizzek, kitakarítsak?
Lehet a kommutátor piszkos? Azt mivel kéne letisztítani?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- HBO Max
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest