- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
fatpingvin #83875 üzenetére
A hivatkozott EU-rendelet 3. része egyebek mellett a belégzési veszélyekkel foglalkozik. Talán az a gond, hogy a hobbifelhasználónál az ólomgőz belégzésének elkerülése nem biztosított megfelelően.
Most itt nyilván nem a valóságról beszélek, sok szervizben sem, vagy helyszíni stb. munkáknál sem. De arra rá tudnak menni a munkavédelmi ellenőrök.
Erről jut eszembe, van talán 20 éve is, kiszálltam egy képcsöves TV-hez, pont kifogtam, a gazdája egy valami hihetetlen csőlátású munkavédelmi ellenőrnő volt. Meglátta, amikor az áram alatt lévő TV-be nyúlkáltam, mérések stb.
Azonnal ki akarta húzatni a konnektorból, hogy mit képzelek én, feszültség alatt dolgozni? Azt hittem, nem jól hallok. Vagy ki is húzta, pontosan már nem emlékszem, annyira abszurd jelenet volt. Magánemberként lépett fel velem szemben, de egy ilyennek elmagyarázni, hogy bolond...
Arról nem beszélve, hogy korábban már javítottam azt a készüléket és teljesen önhibámon kívül, később egy másik hiba jött ki rajta. Még ezt is elmagyarázni, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz... Mit lehet tenni, másodszor ingyen megcsináltam, ennyi öröme legyen és többet ne lássam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest