- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Fustfujo #58948 üzenetére
Attól még, hogy egymás mellett vannak, lehetne akár vegyes vagy párhuzamos kötésben is. Például egy nagyobb áramot igénylő szerkezetnél. Csak épp valószínűbb a soros.
A biztosra menő meggyőződést én nem úgy gondoltam, hogy egymás mellett van és kész. Lehet szemrevételezni az átkötések lépcsőjét, lehet mérni feszültséget.
...linkelj már be kérlek nekem egy olyat, amit a 6 db AA elemhez te jónak tartasz.
Azt sem lehet tudni, mihez kellene, távolról nem tudom megmérni az áramfelvételét sem. Találgatni lehet legfeljebb, hiszen az AA-elemek sem terhelhetők akármeddig. De az is elképzelhető, hogy épp elég neki a 400 mA és akkor már nem is kell tovább keresni.
Ha rajtam múlna, valószínűleg fognék egy kéznél lévő 12 V / 1A dugasztápot, a feszültségcsökkentéshez való step down modul vagy diódák mehetnek az elemtartó rekeszbe és el van intézve.
Ha nem vagy járatos, akkor valóban célszerű inkább szakemberhez fordulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!