- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
válasz
Batman2 #31089 üzenetére
Rossz fet okozhat problémát. A fet-eknél lévő zener-ek nem melegszenek?
Anno probálkoztam én is hasonló DC-DC konverterrel és a baj, ott volt, hogy az értékek nagyon pontosan jónak kell lenniük kritikus helyeken. Itt ami nálam kapásból szemet szúr a 9mOhm Na most ha ez a sunyi 1.5Ohm vagy 0.4Ohm akkor lehetnek problémák megint csak. De mégis talán a legkritikusabb a kis induktivitás! Annak az értéke megint baromi sokat számít!
Nem akarlak lehervasztani de én amikor ilyennel játszadoztam tökéletes eredményt (furatszerelt) alkatrészekkel sose tudtam normálisat össze hozni. Egyik tanárom anno azt mondta ilyennek nem is szabad neki állni furatszerelt alkatrészekkel , mert azoknak túl nagy a szórása ahol lehet kerülni kell őket!
És végül sajnos arra jutottam, hogy egy dc-dc modult készen sokkal occobban kapok mint amit vacakolok vele... és úgy müködik is ahogy akarom...
A zenerek szórása is számít sajna!
Mit nézz meg:
PGND Mennyi DC és ACrms feszt mérsz.
A 4db fet közepén (PGND vonalon csak ellenállás után) mennyit mérsz?
A zener-ek nem halltak-e meg vagy nem nagy a szórásuk! (Nagy szórás alatt a +-5%< rossz lehet már)
Nézd meg jól az induktivitást mit mérsz előtte utána AC rms. Tényleg a rezgési frekvenciához jó induktivitást választottál (adatlap check! )
És egy képet tölts fel az segíthet még.
Sok szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Adobe Lightroom topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple TV eladó
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest