- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Lompos48 #17780 üzenetére
Ma délben végre sikerült csinálom "pár" képet.
Most tudtam megfelelő megvilágításban megcsinálni, még részben be is sütött a nap. De amúgy ez sem mindig jó mint rájöttem.
Magáról a TV-ről, és mindkét problémás, melegedett részről van egy csomó kép, próbáltam eltalálni a legjobban láthatót.
Ahol a "színvilág" látszik, az eredetileg kék képernyő lenne.A bekapcsolási probléma most úgy tűnik nem olyan nagy, miután fotózgattam szinte rögtön bekapcsolt (miután adott képet a képcső (max. 10s), utána 2-3 másodpercen belül. Lehet kicsit rásütött a nap, és az felmelegítette ?
Másodjára este is kipróbáltam (közben ki volt húzva) pedig összesen (a 10s-et is beleszámolva) 25s.
Tehát 15s-et kellett várni mire behozta az adást a TV (egyébként elég rossz az adás, most csak egy kis antennácskva van a fenti szinten, és az sem a legjobban beállítva - de ugye emiatt nem lehet ez a várakozás ?).
De pár hete volt ez már 2 perc körül is, az már tényleg sok.Tehát a képek: [link]
Sajnos a sorrendet felcserélte az ImageShack valamiért. Bár legalább így pont az elején van a színvilág.
Tényleg nem kevés kép lett, 70db...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest