Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roadrunner79
csendes tag
válasz
liksoft
üzenetére
Hát "öregem" ne haragudj de a pont nálad van, ott vagy a toppon clever boy.Gondoltam hogy valami apró hülyeséget szúrtam el.Mindegy,szégyen nem szégyen de megoldottad a problémámat(úgy tűnik)Remélhetőleg ez a későbbiekben másnak is segítségére lesz mert eddig még nem találtam leírást az én problémámra, máshol.(Bár lehet hogy én vagyok ennyire....hogy is mondjam....korlátolt.)Én eddig a fehérre kattintgattam bőszen.Jól ráéreztél mit szúrtam el.
Köszönöm szépen az idődet és a segítségedet!De ha már ráakadtam agy hozzáértőre:
Az initialize-ra felajánlott 2 lehetőség közül melyiket válasszam?
Az MBR(Master boot record)Fő rendszerindító rekord :
Itt olvasható mi is ez:[link]vagy a
GPT(Guid partition table)Globálisan egyedi azonosítók partíciós táblája:
Itt olvasható mi is ez: [link]
Ez utóbbit ezek szerint a Vista és a 64 bit-es Xp támogatja.
Személy szerint köszönöm a leírásokat a létrehozóiknak hasznos volt.Ha értelmezésem helyes és ide nem akarok oprendszert telepíteni,mivel állitolag innen nem bootol be akkor a Gpt tűnik a jobb választásnak bár olyan nagy különbségek nem lehetnek,gondolom én egy 500Gb-os HDD-n ami egyébként valószínűleg egy patriciót hozok létre mert úgyis adattárolásra(filmek,egyebek)használom.
Vagy szól valami a több patrició mellet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő