- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
msgt.fubar
senior tag
sziasztok!
krízis-helyzet van, kérlek segítsetek! az egyik barátom vinyóját szerettem volna két partícióra osztani, partition magic-kel, de a folyamat közben kikapcsolt valami miatt a gép, ezáltal megszakadt a folyamat
miután bekapcsoltam a gépet már nem tudott be-bootolni a vinyóról, de bemountolni sem tudja. nem látja a partition magic sem, csak a hiren's boot cd-ről valami programmal tudtam belenézni. látszólag minden oké, minden fájl és könyvtár a helyén van, de mégsem működik
utána ntfs tools-al is próbálkoztam, de azt írta ki, hogy ugyan felismeri a drive-ot, de nem tudja bemountolni, mert az utolsó szektor hiányzik... mit lehet ilyenkor kezdeni? biztosan van sok fontos adat a vincseszterén, és ott is van minden, de nem tudok vele dűlőre jutni...
légyszíves, segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest