Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
MokiSenpai
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbi furcsa jelenséget tapasztalom a WD 4 terrás külső winyómnál:
Rendkívül lassan ír, ha párhuzamosan több dolog történik (mondjuk 2+ torrent ír rá) és ha videókat nyitok meg mellé, akkor azok szaggatnak, akadoznak. Ha egy "szálon" töltök le akkor max sávszélen történik minden.
Futtattam néhány tesztet és semmi problémát nem találtam így első látásra. Zéró bad sector, se spin up se data transzfer error. HD sentinel is mindent zöldre ír, 100% élet checkdisk se talált semmit.
Mi lehet a baj? Nem emlékszem, hogy mikor kezdődhetett a dolog. Kábelt cseréltem, sajnos nem az volt a baj. A meghajtó maga nem külső tápos. Jelenleg 4 külső vinyóm van, lehet az a probléma? Vagy csak az, hogy WD és ennyi volt? Próbáljam backupolni és úsztassam le a folyón egy kenuban és gyújtsam fel egy lángoló nyíllal?
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest