Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Létezik olyan, hogy a HDD egyszer látszik egyszer nem?
Van 2db HDD ami egy 2HDD-s dokkolóban van. Win update miatt lekapcsoltam a folyamat végéig majd újraindítás után bekapcsoltam.
Eredmény: felpörög mind2 majd se kép-se hang! Pörögnek de ennyi.
Végig nézem a laptop összes usb portjában, semmi. Van egy másik dokkolóm is. Átrakom őket, bekapcs, semmi.
Kikapcsolom, bekapcsolom windows pittyen megvan mind2 HDD viszont az egyiknél a HDSentinel szerint 86x volt átviteli hiba.
Kikapcsolom, megint bekapcsolom megint nem látja őket a rendszer majd egyszer csak az egyik megjelenik. A másik aminél volt az átviteli hiba nincs sehol csak villog a jelzője. Kikapcs, bekapcs, megjön mind2.
Azt hittem a Win update kavart be de ezek szerint az egyik HDD akasztja meg mind2 dokkolót.
Most megvan mind2 és semmi jelét nem látni, hogy valami gond lenne. Nulláztam azt a 86-ot, újabb nem jött.
WD Purple a HDD 1405napos üzemidővel 284 indítással(a másik is ugyan ez) amiből kb 8-at raktam most beléjük. A vezérlő kezdene betegeskedni?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megint kristályozik a Motorola
- Milyen SSD-t vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi