- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Létezik olyan, hogy a HDD egyszer látszik egyszer nem?
Van 2db HDD ami egy 2HDD-s dokkolóban van. Win update miatt lekapcsoltam a folyamat végéig majd újraindítás után bekapcsoltam.
Eredmény: felpörög mind2 majd se kép-se hang! Pörögnek de ennyi.
Végig nézem a laptop összes usb portjában, semmi. Van egy másik dokkolóm is. Átrakom őket, bekapcs, semmi.
Kikapcsolom, bekapcsolom windows pittyen megvan mind2 HDD viszont az egyiknél a HDSentinel szerint 86x volt átviteli hiba.
Kikapcsolom, megint bekapcsolom megint nem látja őket a rendszer majd egyszer csak az egyik megjelenik. A másik aminél volt az átviteli hiba nincs sehol csak villog a jelzője. Kikapcs, bekapcs, megjön mind2.
Azt hittem a Win update kavart be de ezek szerint az egyik HDD akasztja meg mind2 dokkolót.
Most megvan mind2 és semmi jelét nem látni, hogy valami gond lenne. Nulláztam azt a 86-ot, újabb nem jött.
WD Purple a HDD 1405napos üzemidővel 284 indítással(a másik is ugyan ez) amiből kb 8-at raktam most beléjük. A vezérlő kezdene betegeskedni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2TB Western Digital HDD (Enterprise Storage)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2,5"-3,5" SATA merevlemezek 160gb-500gb-ig
- Western Digital RED 1TB 3.5" Merevlemez
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ), új, 2db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest