Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz lm83 #54274 üzenetére

Én azzal jártam szerencsével, hogy a HDD, és a ki-be csúazós kerete/fiókja között csak gumi van (fractal desing ház szóval gyári, és tervezetten jó féle), illetve a fém fiók és a házban lévő helye közé azt a gyurmaféle falra papirt felragasztós cuccot sodorgattam... Egy fél évig bírta utána kimozogta magát, de addigra kb egy takarítás is aktuális lett.
    Esetleg azzal is próbálkozhatsz, hogy ha több helyed van HDD-nek, hogy messzebb, közelebb rakod őket egymáshoz nézve, vagy a közelebbi fix, szegecselt ponthoz nézve, mert tudjuk, hogy a rezgés hullám, azt meg meg lehet törni :)

#54276 Andralin Ha mindent a saját gépeden csináltál eddig, akkor én kerítenék egy barátot modern géppel ÉS OS-sel, vagy csak modern gépet modern OS-sel, teljesen leformáznám (hosszú verzió) azzal, megcsinálnám ahogy kell, odáig, hogy egybe használható legyen, és elkezdeném feltölteni pl H2testw -vel.
    Ha a feltöltés, vagy az ellenőrzés hibás azon a gépen, vinyó kuka...
    Ha nem letörölve, de saját gépbe helyezve az ismételhető ellenőrzés nem megy, gép kuka.
    Ha a fájlokat letörölve, majd saját géppel elkezdve az írás nem megy kérdéses méret fölé, vagy nem ellenőrizhető, gép kuka. ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés